עבור לתוכן
Izik Bakshi

מרתון על תל אביב

Recommended Posts

פורסם

קצת עדכונים

הבקר של מלטה ישמח לקבל אותכם...הבעיה שהאתר שלהם לא עובד לפחות לא לנו, הבקר טוען שאצלו עובד..אז אם יש מישהו שאצלו עובד אז שיגיד בינתיים הוא נתן לי את הכתובת הבאה להוריד דפיות: http://www.flightlinemalta.com/aviation ... lightInfo/

פורסם

ואגב - שימו לב להבדלים -

מלטה הקטנה, שנבחרת הכדורגל שלה מורכבת מדייגים ונגרים שמשחקים כדורגל כתחביב - מחזיקה אתר רשמי של רשות התעופה האזרחית ובה פמ"ת מלא ודפיות מעודכנות.

לעומת זאת, במדינת ישראל הנאורה, מי שיפרסם דפיות עדכניות ייתבע לדין.

פורסם

האמת אני חושב שהכניסה זה מVOR gzo

אבל בקטנה :) חחחחח

מי שרוצה את הנתיב שלי (אין פה סמיילי מוציא לשון חחחח )

יש נתיב דומה

LLBG DEENA1 SUVAS KAROL UA14 SIT PLH UM978 gzo

זה כל ההבדל חיחי :lol:

פורסם
השגתי אותך :lol:

LLBG DEN1FS.SUVAS KAROL UA14 SIT PLH UM978 AGARI

אם יש לכם תיקונים בתוכנית, רק תגידו

יפה יובל שיחקתה אותה.

אז הכל מוכן להיום. רק שאלה מישהו יודע איך אומרים שלום באיטלקית?

פורסם

הבקר אמר שהוא יהיה מחובר עד שעות הערב...

בעיקרון כדי לקבוע ואני יגיד ככה הוא ינסה להישאר ואולי יארגן עוד עמדות...

אני ממליץ על שעה כמה שיותר מוקדם שהוא יסגור מהר... :twisted:

פורסם
הבקר אמר שהוא יהיה מחובר עד שעות הערב...

בעיקרון כדי לקבוע ואני יגיד ככה הוא ינסה להישאר ואולי יארגן עוד עמדות...

אני ממליץ על שעה כמה שיותר מוקדם שהוא יסגור מהר... :twisted:

מה זתומרת הוא הולך עוד ליפני שהיגענו איזה קטע :lol:

תגיד לו שישאר.

פורסם
בואנוס דיאס.. (או שזה ספרדית?)

תגיד לו כוממו סאבה.. הוא יבין (צרפתית :lol: )

אורן במלטה אין טרור... המחבלים לא מכירים אותה :wink:

לטרור אין שום קשר לעניין הזה.

רק לכסף, ולתפיסות עולם מישנות.

זה לא מידע סודי, זה מידע שאפשר לקנות אותו בחו"ל בדפיות ג'פסן בלי שום בדיקה של שום גורם ושום שליטה של מישהו מישראל.

פורסם

שמעו, אני יודע שאנחנו רוצים לספק אקשיין ל CTR ים העייפים שלנו, אבל בחיית, תמריאו מפלרמו, 2 דקות אתם אצלו. נוחתים ממריאים חזרה, עושים עליו באזים עד שתצא לו הנשמה.

בינתיים ה CTR ים שלנו יוכלו להיות עם ASRC פתוח אך עם טרנספונדר במוד ZZZZZZזזזזזז

וכל חברינו בעלי הכנפיים ישגעו את LMML עד שהוא יסגור לתמיד :twisted:

נעשה לו בחינה בסיגנון אלעד את שדה דב :twisted:

פורסם
שמעו, אני יודע שאנחנו רוצים לספק אקשיין ל CTR ים העייפים שלנו, אבל בחיית, תמריאו מפלרמו, 2 דקות אתם אצלו. נוחתים ממריאים חזרה, עושים עליו באזים עד שתצא לו הנשמה.

בינתיים ה CTR ים שלנו יוכלו להיות עם ASRC פתוח אך עם טרנספונדר במוד ZZZZZZזזזזזז

וכל חברינו בעלי הכנפיים ישגעו את LMML עד שהוא יסגור לתמיד :twisted:

נעשה לו בחינה בסיגנון אלעד את שדה דב :twisted:

אנחנו נעזוב את הארץ מקסימום עד 20:20 נשאיר אותם לנוח ונגיע אליו שהוא כבר יהיה עייף ואז ניראה אותו מפקח רק שלא ירדם לנו על המכ"ם.

פורסם

זהרו .. אלעד לדוגמא אוהב לתת ריתוקים :wink: אני יעבור מעל איטליה ויספק מודיעין חח

אגב צודק חלק תמריאו מפה חלק תמריאו לסיציליה וכו' וכו' תתנפלו עליו כמו טרמיטים

***עריכה ידיעה מודיעינית מראה שיש לו טקסט בלבד.. הוא מקבל קול ולא משדר בקול הוא קורס מאה אחוז :twisted: ***

פורסם

איזזה אוהב ריתוקים...מה אני יגיד כתוב לי על השולחן "כמה שיותר מהר לפיינל כככה יותר טוב" או בשפה אחרת...תעיף אותם כמה שיותר מהר לפיינל.

בכל מקרה אני יהיה בסיבות 2 בלילה עד 5 לפנות בוקר אחרי שאגמור לפזז ולרקוד סלסה אתם מוזמנים לבוא לבדר אותי

פורסם
איזזה אוהב ריתוקים...מה אני יגיד כתוב לי על השולחן "כמה שיותר מהר לפיינל כככה יותר טוב" או בשפה אחרת...תעיף אותם כמה שיותר מהר לפיינל.

בכל מקרה אני יהיה בסיבות 2 בלילה עד 5 לפנות בוקר אחרי שאגמור לפזז ולרקוד סלסה אתם מוזמנים לבוא לבדר אותי

לבוא לרקוד איתך?!?!?!? :shock: :wink:

פורסם

לבוא לרקוד איתך?!?!?!? :shock: :wink:

הכוונה אחרי שאני אגמור לרקוד סלסה... :roll:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...