Ilan Cohen פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 ואלה אז להפסיק להכין תוכנית? כל הקודם זוכה
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 קצת עדכונים הבקר של מלטה ישמח לקבל אותכם...הבעיה שהאתר שלהם לא עובד לפחות לא לנו, הבקר טוען שאצלו עובד..אז אם יש מישהו שאצלו עובד אז שיגיד בינתיים הוא נתן לי את הכתובת הבאה להוריד דפיות: http://www.flightlinemalta.com/aviation ... lightInfo/
Oren Geva פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אצלי זה עובד אם הוא עוד יהיה שם בערב אני אבוא לבקר אותו
Or Netzer פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 איציק גם אצלי עובד משם לקחתי את הכתובות לדפיות :wink: תוכנית טיסה (נקודות +מקוצרת) אצלכם עוד מעט...
hagay פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 חברה אולי נשכלל את זה ונטוס לכמה יעדים שבשליטתו .
yuval_el פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 השגתי אותך LLBG DEENA1 SUVAS KAROL UA14 SIT PLH UM978 AGARI LMML אם יש לכם תיקונים בתוכנית, רק תגידו
Oren Geva פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 ואגב - שימו לב להבדלים - מלטה הקטנה, שנבחרת הכדורגל שלה מורכבת מדייגים ונגרים שמשחקים כדורגל כתחביב - מחזיקה אתר רשמי של רשות התעופה האזרחית ובה פמ"ת מלא ודפיות מעודכנות. לעומת זאת, במדינת ישראל הנאורה, מי שיפרסם דפיות עדכניות ייתבע לדין.
Or Netzer פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 האמת אני חושב שהכניסה זה מVOR gzo אבל בקטנה חחחחח מי שרוצה את הנתיב שלי (אין פה סמיילי מוציא לשון חחחח ) יש נתיב דומה LLBG DEENA1 SUVAS KAROL UA14 SIT PLH UM978 gzo זה כל ההבדל חיחי
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 השגתי אותך LLBG DEN1FS.SUVAS KAROL UA14 SIT PLH UM978 AGARI אם יש לכם תיקונים בתוכנית, רק תגידו יפה יובל שיחקתה אותה. אז הכל מוכן להיום. רק שאלה מישהו יודע איך אומרים שלום באיטלקית?
Or Netzer פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 בואנוס דיאס.. (או שזה ספרדית?) תגיד לו כוממו סאבה.. הוא יבין (צרפתית ) אורן במלטה אין טרור... המחבלים לא מכירים אותה :wink:
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 הבקר אמר שהוא יהיה מחובר עד שעות הערב... בעיקרון כדי לקבוע ואני יגיד ככה הוא ינסה להישאר ואולי יארגן עוד עמדות... אני ממליץ על שעה כמה שיותר מוקדם שהוא יסגור מהר... :twisted:
Or Netzer פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 איזה מוח יש לחטיבה שלנו :twisted: אני גאה להיות שותף :wink: אני אומר צאו בשעה 7 בשיירה... למה 8 זה מאוחר תגיעו רק ב11
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 הבקר אמר שהוא יהיה מחובר עד שעות הערב...בעיקרון כדי לקבוע ואני יגיד ככה הוא ינסה להישאר ואולי יארגן עוד עמדות... אני ממליץ על שעה כמה שיותר מוקדם שהוא יסגור מהר... :twisted: מה זתומרת הוא הולך עוד ליפני שהיגענו איזה קטע תגיד לו שישאר.
Oren Geva פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 בואנוס דיאס.. (או שזה ספרדית?)תגיד לו כוממו סאבה.. הוא יבין (צרפתית ) אורן במלטה אין טרור... המחבלים לא מכירים אותה :wink: לטרור אין שום קשר לעניין הזה. רק לכסף, ולתפיסות עולם מישנות. זה לא מידע סודי, זה מידע שאפשר לקנות אותו בחו"ל בדפיות ג'פסן בלי שום בדיקה של שום גורם ושום שליטה של מישהו מישראל.
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 צודק אורן אבל חבל להיכנס לדיון כזה...גם צה"ל אטום בזה..והנושא כל פעם עושה אותי עצוב מחדש.. :cry:
Oren Geva פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 תשאל אותו עד מתי הוא שם - אין מצב שאני אגיע אליו לפני 22:00-23:00 שנדע לתכנן את הערב... אם הוא לא שם תאלצו להסתפק בעוד טיסה לאילת...
אורח פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 שמעו, אני יודע שאנחנו רוצים לספק אקשיין ל CTR ים העייפים שלנו, אבל בחיית, תמריאו מפלרמו, 2 דקות אתם אצלו. נוחתים ממריאים חזרה, עושים עליו באזים עד שתצא לו הנשמה. בינתיים ה CTR ים שלנו יוכלו להיות עם ASRC פתוח אך עם טרנספונדר במוד ZZZZZZזזזזזז וכל חברינו בעלי הכנפיים ישגעו את LMML עד שהוא יסגור לתמיד :twisted: נעשה לו בחינה בסיגנון אלעד את שדה דב :twisted:
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 שמעו, אני יודע שאנחנו רוצים לספק אקשיין ל CTR ים העייפים שלנו, אבל בחיית, תמריאו מפלרמו, 2 דקות אתם אצלו. נוחתים ממריאים חזרה, עושים עליו באזים עד שתצא לו הנשמה.בינתיים ה CTR ים שלנו יוכלו להיות עם ASRC פתוח אך עם טרנספונדר במוד ZZZZZZזזזזזז וכל חברינו בעלי הכנפיים ישגעו את LMML עד שהוא יסגור לתמיד :twisted: נעשה לו בחינה בסיגנון אלעד את שדה דב :twisted: אנחנו נעזוב את הארץ מקסימום עד 20:20 נשאיר אותם לנוח ונגיע אליו שהוא כבר יהיה עייף ואז ניראה אותו מפקח רק שלא ירדם לנו על המכ"ם.
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 הודעתי לבקר של מלטה שאת תמריאו בסביבות 1800-1900 UTC אז הוא יעשה את המיטב...
Or Netzer פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 זהרו .. אלעד לדוגמא אוהב לתת ריתוקים :wink: אני יעבור מעל איטליה ויספק מודיעין חח אגב צודק חלק תמריאו מפה חלק תמריאו לסיציליה וכו' וכו' תתנפלו עליו כמו טרמיטים ***עריכה ידיעה מודיעינית מראה שיש לו טקסט בלבד.. הוא מקבל קול ולא משדר בקול הוא קורס מאה אחוז :twisted: ***
talkaplan פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 פשש ממש יפה אתמול בערך בשעה 2 וחצי לפנות בוקר ראיתי שיש פיקוח תל אביב לא הבנתי מה בשעה כזאת זה היה אלעד זיירמן כל הכבוד לו....... (כמובן שעשיתי איזה טיסה)
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 איזזה אוהב ריתוקים...מה אני יגיד כתוב לי על השולחן "כמה שיותר מהר לפיינל כככה יותר טוב" או בשפה אחרת...תעיף אותם כמה שיותר מהר לפיינל. בכל מקרה אני יהיה בסיבות 2 בלילה עד 5 לפנות בוקר אחרי שאגמור לפזז ולרקוד סלסה אתם מוזמנים לבוא לבדר אותי
Or Netzer פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 איזזה אוהב ריתוקים...מה אני יגיד כתוב לי על השולחן "כמה שיותר מהר לפיינל כככה יותר טוב" או בשפה אחרת...תעיף אותם כמה שיותר מהר לפיינל.בכל מקרה אני יהיה בסיבות 2 בלילה עד 5 לפנות בוקר אחרי שאגמור לפזז ולרקוד סלסה אתם מוזמנים לבוא לבדר אותי לבוא לרקוד איתך?!?!?!? :shock: :wink:
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 איזזה אוהב ריתוקים...מה אני יגיד כתוב לי על השולחן "כמה שיותר מהר לפיינל כככה יותר טוב" או בשפה אחרת...תעיף אותם כמה שיותר מהר לפיינל.בכל מקרה אני יהיה בסיבות 2 בלילה עד 5 לפנות בוקר אחרי שאגמור לפזז ולרקוד סלסה אתם מוזמנים לבוא לבדר אותי לבוא לרקוד איתך?!?!?!? :shock: :wink: הכוונה אחרי שאני אגמור לרקוד סלסה... :roll:
Moshico Biller פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 כל הכבוד באמת נהדר לטוס עם פיקוח ללא הפסקה ..... אני מת על טיסות בוקר!!!!! :wink: