Ittai Arnon פורסם יולי 4, 2011 דיווח פורסם יולי 4, 2011 רציתי לשתף את החטיבה במפגש שהיה לי עם חבר VATSIM בשם איבגני ויגורניטסקי איבגני ביקר בארץ במהלך יוני ותחילת יולי בארץ ומשמש בתפקיד VATRUS6 בחטיבה הרוסית. (אולי בעתיד VATRUS2 :wink: ) במהלך ביקורו נפגשנו ושוחחנו בין היתר על הידוק היחסים בין החטיבה הישראלית לרוסית ובהמשך כמובן אירועים משותפים. איבגני משמש כסופרוייזר ברשת ואטסים ולרוב פעיל באזור אוזבקיסטן, קזחסטן, אזרביג'ן, כך לכל מי שטס שם באזור וקוראים לו שידע במי מדובר :wink: מצרף תמונה מהמפגש שלנו. להישמע. אני ואיבגני משמאל
Ido Wachtel פורסם יולי 4, 2011 דיווח פורסם יולי 4, 2011 אני זוכר את הבחור מטיסות שעשיתי להונג קונג. בזמנו הצעתי לו שייצור קשר עם המנהלים ואני שמח לשמוע שכך עשה
Izik Bakshi פורסם יולי 4, 2011 דיווח פורסם יולי 4, 2011 כל הכבוד ארנון! טיפוח קשרים ושיתוף פעולה עם חטיבות מחו"ל זה דבר מעולה, וניתן ללמוד ולקבל המון רעיונות טובים. לפני מספר שנים ביקר בארץ אחד ממנהלי החטיבות של דרום אמריקה (לא זוכר איזו מדינה בדיוק), אילן יונש אירח אותו במפגש "על האש" אצל שמוליק בחצר למדו בעיקר על איך להכין בשר משובח...
Or Netzer פורסם יולי 5, 2011 דיווח פורסם יולי 5, 2011 אחלה בן אדם שבעולם. הסופרוויזור היחיד שאני יכול להתייעץ איתו און ליין בעברית שהיא יותר טובה משלי
Anatoly פורסם יולי 5, 2011 דיווח פורסם יולי 5, 2011 קדימה, הגיע זמן לארגן משהו משותף עם חטיבה הרוסית המטרים שלהם והQFE - משהו מאוד מעניין ! :drinking:
Yarden Antebi פורסם יולי 5, 2011 דיווח פורסם יולי 5, 2011 יכול להיות שהוא עבד פעם בשגרירות ישראל בטשקנט? כי אני זוכר שדיברתי עם מישהו באיזשהי טיסה באיזור.
Ido Wachtel פורסם יולי 5, 2011 דיווח פורסם יולי 5, 2011 יכול להיות שהוא עבד פעם בשגרירות ישראל בטשקנט?כי אני זוכר שדיברתי עם מישהו באיזשהי טיסה באיזור. זה הבחור
אורח פורסם יולי 6, 2011 דיווח פורסם יולי 6, 2011 יופי איתי אז יש לנו את VATRUS6 ACCAUT2 VATIL1 נמשיך לחפש את החברה שלנו בVATSIM ובסופו של דבר נוכל לנהל את העולם מהארץ
Ittai Arnon פורסם יולי 6, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2011 יופי איתי אז יש לנו את VATRUS6 ACCAUT2 VATIL1 נמשיך לחפש את החברה שלנו בVATSIM ובסופו של דבר נוכל לנהל את העולם מהארץ לשם אני חותר יורם
Or Netzer פורסם יולי 6, 2011 דיווח פורסם יולי 6, 2011 אחרי זה יגידו סטיגמות על יהודים... יורם.. שש :mrgreen:
אורח פורסם יולי 7, 2011 דיווח פורסם יולי 7, 2011 אחרי זה יגידו סטיגמות על יהודים... יורם.. שש :mrgreen: נו באמת, אחרי זה יגידו ? ומה אומרים עכשיו נו טוב, דממת אלחוט (אנחנו עוד עבדנו עם מק10 ומק6 :wink: )
Or Netzer פורסם יולי 7, 2011 דיווח פורסם יולי 7, 2011 אחרי זה יגידו סטיגמות על יהודים... יורם.. שש :mrgreen: נו באמת, אחרי זה יגידו ? ומה אומרים עכשיו נו טוב, דממת אלחוט (אנחנו עוד עבדנו עם מק10 ומק6 :wink: ) ומרכזיית חוטים :mrgreen:
Evgeny Vygornitsky פורסם יולי 15, 2011 דיווח פורסם יולי 15, 2011 סוף סוף אני יכול לכתוב פה כמה דברים! תודה רבה לאיתי שהקדיש זמן לפגישה שלנו. מאוד שמחתי להיות בישראל אחרי 15 שנה. אני ראיתי התפתחות והצלחה רבה של המדינה. אהבתי מאוד להיות כאן ואני גם שמח שנוכל לשתף פעולה גם בתחביב שלנו. אני מאחל לכולכם אושר ועושר, המראות ונחיתות טובות ונפגש ברשת! אני מקווה לחזור לישראל ולראות את כולכם. באותה הזדמנות רציתי להזמין אתכם לטוס למוסקבה ב-30 ליולי במסגרת 10-שנה לוואטסים P.S. אור, אל תשכח מה שהבטחת לי
Tal Peleg פורסם יולי 15, 2011 דיווח פורסם יולי 15, 2011 סוף סוף אני יכול לכתוב פה כמה דברים!תודה רבה לאיתי שהקדיש זמן לפגישה שלנו. מאוד שמחתי להיות בישראל אחרי 15 שנה. אני ראיתי התפתחות והצלחה רבה של המדינה. אהבתי מאוד להיות כאן ואני גם שמח שנוכל לשתף פעולה גם בתחביב שלנו. אני מאחל לכולכם אושר ועושר, המראות ונחיתות טובות ונפגש ברשת! אני מקווה לחזור לישראל ולראות את כולכם. P.S. אור, אל תשכח מה שהבטחת לי עכשיו אני מבין מי עומד מאוחרי מסכת ה "אוזבק" שמדבר עברית[=
Evgeny Vygornitsky פורסם יולי 15, 2011 דיווח פורסם יולי 15, 2011 עכשיו אני מבין מי עומד מאוחרי מסכת ה "אוזבק" שמדבר עברית[= כן כן זה אני