Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 7, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2011 מקור אחד לבעיות הוא העלאת תוכנית טיסה שנכתבה עם AIRAC שאינו תואם את העדכון ב-FMC. זה יפה שהגעתם לשלב שאתה יכולים לשחק בקונפיגורציות, אני עוד תקוע במציאת פתרון למה דקה וחצי אחרי העלאת המטוס - הסימולטור קופא ומתרסק אחרי שהלכתי בדיוק לפי ההוראות שלהם. כיף חיים...
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 7, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2011 סיכום מצב: ההדמייה רצה טוב, חלק ובלי בעיות. איכות המוצר גבוהה ומחירה סביר.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 7, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2011 קרה לי בכל שדה אפשרי... והמחשב יחסית חדש: i5 2.7 RAM 4 GB 5700 ATI לא זוכר כרגע את הדגם המדויק אם אני לא טועה 1GB win7 64 bit מאידך, זה כמובן קורה רק בטיסה עם ה737 השימוש בCPU מגיע כמעט ל100 נופל וחוזר חלילה J41 שלהם עובד מעולה. בשאר הדברים מיותר לציין שעובד מצוין. ניחא, נחזור ממילואים נראה מה עושים עופר לא מצוין לוח אם, אך אני מניח שכולל שבבים בטכנולוגיה X58 או טוב יותר. אם כך, מדוע אנשים מתקינים זיכרון 4GB, במערכת שפועלת בקבוצות זיכרון 3GB, כלומר צריך 3, 6 או 9 וכו'.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 7, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2011 שאלה למיקי ושות': על הקרקע צריך A/T ו- TO/GA בכדי להצמיד VNAV, או ש-IFLY טעו?
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 7, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2011 רזולוציה 1440/900GEFORCE 9500GT 2 GB RAM Intel Core 2 Duo CPU E7500 2.93GHz 2.40GHz ווינדוס 7 32 ביט אין ספק כוח. אני רוצה מחשב שיעבוד טוב, נקי ויפה עם PMDG NGX ושדות תעופה, אין לו שום מטרה אחרת בחיים. שדרוג ייעודי לזה. תקציב - לא הגדרתי עדיין, אבל מעניין אותי מה האפשרויות כדי להגיע באמת לביצועים אופטימליים איתו, לא פחות, אבל גם לא יותר ממה שצריך. כדאי לצפות גם שימוש מקביל בתוספים: מז"א, כגון ASE, מעלה את הרמה. EFB או לפחות תוכנה שמציגה דפיות אולי REX II. מערכות עזר לטיסה ברשת.
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 7, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2011 סיכום מצב:ההדמייה רצה טוב, חלק ובלי בעיות. איכות המוצר גבוהה ומחירה סביר. אפשר כבר לעמוד על הבדלים לעומת ה- iFly ?
Etai Charit פורסם אוגוסט 7, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2011 מוריד עכשיו את הצעצוע החדש. ובמונחים של הכרת המטוס, אני מרגיש שאני חוזר הביתה...
אורח פורסם אוגוסט 7, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2011 סיכום מצב:ההדמייה רצה טוב, חלק ובלי בעיות. איכות המוצר גבוהה ומחירה סביר. אפשר כבר לעמוד על הבדלים לעומת ה- iFly ? ה IFLY ממריא ועושה שטויות אבל עדין ניתן לטוס. NGF F = Freeze או NGP פולניה .... 0X :fist:
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 7, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2011 מישהו יכול להגיד באיזו אפליקציה הוא משתמש כאן כדי לטייל חופשי בתוך הקוקפיט? תודה
Almog Atar פורסם אוגוסט 7, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2011 מישהו יכול להגיד באיזו אפליקציה הוא משתמש כאן כדי לטייל חופשי בתוך הקוקפיט? תודה תחפש בeznc בפליייט1, מקווה שלא טעיתי בשם
R0e1JaC פורסם אוגוסט 7, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2011 טוב אז גם אני אחד מהקונים המאושרים של המטוס. אין דברים כאלה - אדיר. עדיין לא התחלתי ללמוד מהצד התפעולי ושאר הדברים אבל למדתי את המערכות (אלקטרוניקה, הידראליקה) ברמה של פרטים קטנים (כדוגמת הבנת והפנמת כל דבר בסכמת מערכת האלקטרוניקה של המטוס, זרם חלופי וכו'). אני מאמין שעוד שבועיים-שלושה כבר תראו אותי איתו ברשת. כל הכבוד ל-PMDG! ואגב מבחינת ביצועים, המטוס רץ אצלי בסדר גמור, עם בסביבות ה-20 פריימים באזור ישראל. עם הסינרי של דוד עוד לא ניסיתי, כי זה שילוב קצת קטלני למחשב שלי D: לסיכום - שווה כל אגורה.
Yakov Kraus פורסם אוגוסט 7, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2011 IFLY יצא לא הרבה זמן יחסית לפני PMDGכמו שאומר ביבי תחרות רק טובה לסימולטורים אני בטוח שאם לא היה יוצא IFLY המחיר שלPMDG היה גדול יותר אני אישית נהנה מאוד מIFLY המטוס מורכב עדיין לומד אותו ההבדלים בהטסה הם לפי דעתי דיקדוקי עניות לי אישית מספיק רק 737 אחד בהנגר
Joel Strikovsky פורסם אוגוסט 7, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 7, 2011 לכל מי שחווה בבעיה שה NGX שלו קופא, נא למלא את הפרטים ע"פ הנחיות PMDG. ליותר פרטים נא לקרוא בקישור המצורף. http://forum.avsim.net/topic/342572-if- ... -from-you/ אני בקשר מתמיד עימם על מנת לפתור את הבעייה כמה שיותר מהר ללא שום קשר מומלץ מאד לעבור על דו"ח היומי של PMDG על כל הבעיות שבטיפול והסטטוס שלהם בקישור הבא: http://forum.avsim.net/topic/341571-pmd ... g-thread//
Noy Farhi פורסם אוגוסט 8, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2011 הייי. קניתי את המטוס ביום שבת. לא היה לי הרבה זמן לטוס עליו אבל מהטיסה שעשיתי המוצר פשוט מדהים. ממליץ מאוד.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 8, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2011 IFLYלי אישית מספיק רק 737 אחד בהנגר חבל להפסיד מטוס שהוא באמת פריצת דרך מבחינת איכות, אך צניעות הינה תכונה יפה. המחיר רק יעלה, כרגע הוא מוצג באתר כמחיר הנחה.
אורח פורסם אוגוסט 8, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2011 שלחתי להם דו"ח שלי לגבי בעיית הפולניה. זה קורה לי רק כשאני עובר מה 2D למבט חיצוני וחזרה פנימה. אתמול סוף סוף הצלחתי לבצע טיסה שלמה, באזור נטול סינרים LCLK-LGAV באוף ליין, ללא ספק עשו עבודה מדהימה. יצא לי אפילו לבדוק את מערכת הדיחוס של המטוס אחרי הנחיתה מבט החוצה לראות נחיתה והופ ה DU בהקפאה עמוקה. היום המחשב יקבל עוד 2G זכרון ניראה אם זה ישפר שם משהו.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 8, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2011 רועי התחדש, זרם חליפין. משה, כתבתי כמה הודעות אחרי הפרטית כאן. מדובר באיכות מוצר גבוהה יותר ומציאותית יותר גם ללא בדיקה מעמיקה אלא התרשמות. אגב קיים הבדל של יותר מקשר שניים במהירויות המראה. ממליץ לנסות את ה-900 גם כשעוד אין צביעה ישראלית. לי מפריע חוסר במכ"מ מז"א, אצל שניהם. PMDG תפסו עמדה והם תקועים בה כבר שנים, שאינה מבוססת על הגיון לדעתי. הם טוענים כי FS לא מדמה גשם. נכון, אך ניתן לכך פתרון יפה כבר ב-WILCO FT B737 CLASSIC. יותר מכך, PMDG תפסו עמדה וראש של קיסר שעובדות לא מעניינות אותו, כבר לפני שנים רבות, וחבל. יהיה מעניין לראות מה לפטריס יעשה ב- A320.
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 8, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2011 תודה עופר. אני החלטתי שחיים רק פעם אחת, אז מוטב שניים בהאנגר גם הוצאתי כל כך הרבה על תוספים, אז דווקא את זה לפספס? חוץ מזה, זה סוג של סגירת מעגל בשבילי: ההיכרות שלי עם VATIL התחילה כשכולם בפורום היו בסערת PMDG עם ה- 737 של 2004, והנה בא ה- PMDG של FSX שכולם מדווחים שהוא התוסף הכי טוב שיצא עד היום... אז לעזאזל עם האגו והצניעות למעשה הלג הבא שלי במסע העולמי (משארם לאריתריאה) מתוכנן עם הצעצוע החדש ד"א המטוס עובד חלק בהקפות בנתב"ג X, פריימים לרוב 20 ומעלה.
Guy Gilboa פורסם אוגוסט 8, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2011 אני מוכר את ספר המטוס של הNGX. viewtopic.php?f=7&t=37737
Etai Charit פורסם אוגוסט 8, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2011 היום המחשב יקבל עוד 2G זכרון ניראה אם זה ישפר שם משהו. בבקשה תעדכן. מעניין אותי עד כמה בדיוק זה עוזר.
אורח פורסם אוגוסט 8, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2011 כרגע עם ה 2G אני לא יכול להכנס לאזור עם סינרי (כמו ישראל) FSX קורס על חוסר זכרון, למרות שבוודאות בשלב הזה הוא משתמש בכ 1.7G מתוך ה 2G שיש לו. לא רואה כל ניסיון לכתוב ל SWAP. עם הLDS לא ראיתי שום בעיה כזאת
Etai Charit פורסם אוגוסט 8, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2011 כרגע עם ה 2G אני לא יכול להכנס לאזור עם סינרי (כמו ישראל)FSX קורס על חוסר זכרון, למרות שבוודאות בשלב הזה הוא משתמש בכ 1.7G מתוך ה 2G שיש לו. לא רואה כל ניסיון לכתוב ל SWAP. עם הLDS לא ראיתי שום בעיה כזאת ב-48 לא היו עושים בעיות כאלה...
Joel Strikovsky פורסם אוגוסט 8, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 8, 2011 רועי התחדש,לי מפריע חוסר במכ"מ מז"א, אצל שניהם. PMDG תפסו עמדה והם תקועים בה כבר שנים, שאינה מבוססת על הגיון לדעתי. הם טוענים כי FS לא מדמה גשם. נכון, אך ניתן לכך פתרון יפה כבר ב-WILCO FT B737 CLASSIC. יותר מכך, PMDG תפסו עמדה וראש של קיסר שעובדות לא מעניינות אותו, כבר לפני שנים רבות, וחבל. יהיה מעניין לראות מה לפטריס יעשה ב- A320. לא, אז כנראה שלא הבנת את עמדת PMDG, PMDG הוי מתים לסמלץ את מכ"ם מז"א אבל זה חברת Boeing שהטילה ווטו על הביצוע ולא מסרה להם את הרישוי לבצע זאת. זה צויין כבר מספר פעמים בפורומים שלם.
אורח פורסם אוגוסט 9, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2011 היום המחשב יקבל עוד 2G זכרון ניראה אם זה ישפר שם משהו. בבקשה תעדכן. מעניין אותי עד כמה בדיוק זה עוזר. נאלצתי לבצע ניתוח השתלה והחלפת לוחות בין שני מחשבים. התברר שהלוח שהיה לי עם הצ'יפס 975X לא אוהב זכרונות DDR2-800 מעל 2G תוך כדי השתלה, כרטיס GF9800GT מסר נשמתו לבורא עולם וירטואלי. ניסוי ראשון עם 4G וסינרי בב"ג. שלוש שניות ו CTD. צריכת הזכרון שלי עפה מעל 2.5G כשלפני כן היה בקושי 1.8 היום או מחר FSX מותקן מחדש על המחשב ויבדק שוב. התקנת מחדש של מערכת הפעלה, לא עולה בכלל על הפרק, PMDG ו FSX לא שווים את זה.