אור ברק פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן סרטונים של מטוסי ישראייר עם הם קיימים בכלל חיפשתי בקאזאה ואימיול אבל ללא הצלחה מי שיכול לעזור לי בכל סרטון הכי קצר אני אשמח מאוד תודה מראש אור ברק
moti פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אולי מישהו באחד הסיורים של אלעל צילם בוידאו את הATR 42 שלהם נוחת או את ה-757 בבראבו
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אהלן אור רק לידיעתך אחד מעשרת הדיברות של הפורום: 6. אין לפרסם ולדון בנושאי WAREZ, תוכנה גנובה או היכן ניתן להשיג באופן בלתי חוקי תוכנה עליה קיימות זכויות יוצרים. הודעות בנושאים אילו יימחקו מיד, ובמקרים חוזרים הכותב ייחסם. זה כולל גם להזכיר את התוכנות הנ"ל.
Rubee פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 איציק_VATIL5 כתב: אהלן אוררק לידיעתך אחד מעשרת הדיברות של הפורום: 6. אין לפרסם ולדון בנושאי WAREZ, תוכנה גנובה או היכן ניתן להשיג באופן בלתי חוקי תוכנה עליה קיימות זכויות יוצרים. הודעות בנושאים אילו יימחקו מיד, ובמקרים חוזרים הכותב ייחסם. זה כולל גם להזכיר את התוכנות הנ"ל. בקאזה לא הכל WARZ..... פשוט היא מוכרת בתור אחת כזאת שיש בה הרבה כאלה (שיתוף, נו מה) הרבה אנשים מפרסמים שם תמונות שצילמו ואולי סרטונים
אור ברק פורסם אוגוסט 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 איציק היקר שלום רב אכן ניתן לראות בברור כי זהו חוק בפורמים הנ"ל אך איני מדבר על תוכנות או הורדה של משחק כל שהוא מהרשת אלה קובצי וידאו שמחיפוש אישי ברשת לא נמצא קבצים כאלה או אחרים מן הסתם אחרי ששנה שלמה לא התעסקתי בhobby אין לי יותר מידי אתרים או מקורות לחיפוש של אותם קבצים ולכן חשבתי שאין מקום יותר טוב מפה לשאול מי יודע איפה ניתן למצוא את הסרטונים שלהם אני כל כך משתוקק תודה מראש אור ברק :wink:
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אפשר להבין מה זאת החתימה הזאת? חבר'ה תבדקו לדעתי צריך לערוך את החתימה .
רפאל פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אנחנו בכלל לא מחויבים לענות לך מה זה המילה הזאת בחתימה,ולמה לזלזל במפקד חיל האויר לשעבר עזר ויצמן, ולמה לזלזל בבסיס התעופה של חיל האויר חצרים. למה ?! איזה חוצפה ..... לעשות משהו בנידון.
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 תירגעו... זה לא הוא... זה עזר וייצמן... עוד לא שמעתי על אסירת ציטוטים
moti פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 The Smartest Ace כתב: תירגעו... זה לא הוא... זה עזר וייצמן...עוד לא שמעתי על אסירת ציטוטים ובכל זאת: צריך לשמור על רמה מסוימת ועל קווים אדומים פה
e_dor פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 די להגזים חבר'ה, אתם צריכים להשתחרר. בית זונות זה שם של מקום מסויים, גם אם הוא לא חוקי וכו' אין פה שום גבול שנחצה. להרגע חבר'ה - אתם מנפחים כל שטות. גם אם זה לא היה רק ציטוט, די להגזים ולהיות כאלה שמרניים ומיושנים.
אור ברק פורסם אוגוסט 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 לכבוד כל נפגעתי חתימתי אני מבקש סליחה מכל מי שהמילה בית בושת פגע בו אך אני מצוטט בן אדם מאוד מכובד ונבון שמאוד קשור לנושא התעופה בישראל ומן הסתם הפורום הזה מתקשר לכך בכל צורה שלא תרצו עכשיו הסתכלתי בכללים של הפורום ולא ראיתי כל ניגוד שאני יצטט את מר ויצמן באחד המשפטים המאוד מקוריים שלו !!!! ושוב סליחה לכל מי שהחתימה פגע בו בצורה כזו או אחרת !! אור ברק :roll:
moti פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אתה בטוח שזה "עם" או שזה "אם"...והאם אתה יודע למה התכוון המשורר באמירה הזאת?
אור ברק פורסם אוגוסט 25, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 תראו אני לא יודע איך ומדוע, אבל אנחנו בכלל לא מדברים על הנושא של הדיון הזה א) כן ידוע לי לי מה הכוונה ב) אני לא יכול להבין למה כל הבלגן על ציטוט אז אני הפסקתי את השיחה על החתימה שלי ואם יתאפשר לכם לחזור ולהגיב בנושא סרטונים של מטוסי ישראייר אני אשמח מאוד בתודה מראש אור ברק