עבור לתוכן
David Rosenfeld

העידכונים לסינרים של נתב"ג

Recommended Posts

פורסם

אאררר... היום קיבלתי מאדון פרנסואה את ההודעה הבאה

Dear All,

My apologies up front. I encountered a double major problem... first my 2Tb

backup disk crapped out, a day before we left for France... so no time to try

and fix it.

Then upon return the Windows Vista installation on my main computer refused to

start anymore (it probably also took out the hard disk before).... My two other

computers had already been ' cleaned' a few months earlier, so they are no use.

It means I am now (trying to) re-installing 'the works' since the registry is

gone! This will take days, if not weeks.

I have now Browser and Email re-installed (so I could write you). Next will be

to find my old Office installation disks, so I can use Excel again and start

working on the sales reports.

All 'production software' (graphics, installer, design, photo tools) will have

to wait.

השאיר אותי במצב בילתי אפשרי ומאחר שיש את העבודה על השידרוג- ההרחבה של השדה כבר איני מוצא טעם לפרסם את הסינרי במצב של לפני השידרוג לסיים את כל ההרחבה בהתקנה אחת . שוב בכדי להמשיך אני חייב לדעת מה קורה בחיבור של הקילו מייק ג'ולייט והמסלול שיוארך 03-21 נכון במציאות ההארכה של 03-21 עדיין רחוקה אבל אני מעדיף לסיים את כל הקטע של הטקסי והמסלולים ולא לפצל שוב ושוב. מבחינת ההפצה באמת התיאשתי מההתנהלות של פרנסואה ואני מתכונן לכתוב לו שיעזוב את הFS9 בתקווה שהוא לא יפגע בצורה כלשהי בFSX שאני חתום איתו על חוזה מכירות.

בזמנו לפרנסואה היה את הEMMA FIELD המפורסם שאותו יצר ביל וומבק שעזב אותו לטובת ORBX ואז פרנסואה החליט לפרסם את EMMA FIELD כגירסה חופשית בינתיים זה לא קורה אבל עצם ההתבטאות הזו..

שוב בבקשה ככל שאקבל יותר אינפורמציה על מה שקורה באיזור ההוא אסיים את ההרחבה מכיוון שרק הקטע הזה נשאר בלתי מובן

תודה על הסבלנות אני קצת איבדתי

פורסם

דויד,

תודה על תשובתך המהירה.

תראה, אני בשדה כל יום תצביע בדיוק מה אתה צריך ותקבל צילום אווירי מדוקדק ואף קרקעי אם אתה צריך של אוביקטים, ראה בי כשליחך הנאמן בשדה.

הצעתי - שלא תתעקב (ואני אוביקטיבי לחלוטין) בהוצאת העדכון בהמתנה ל 03-21.

בכלל לא התחילו לגעת במקטע וזה ייקח שנה וחצי ויותר עד שנראה משהו. לדעתי יהיה לך מספיק זמן לעבוד על שדרוג* נפרד לנושא.

כמו שנראה מהתמונת מה שהכנת עד כה הוא בסדר גודל מצויין ובטוח שיש עוד פיינלים קטנים אבל בשלב זה בהחלט מציאותי ומספק...

פורסם
דויד,

תודה על תשובתך המהירה.

תראה, אני בשדה כל יום תצביע בדיוק מה אתה צריך ותקבל צילום אווירי מדוקדק ואף קרקעי אם אתה צריך של אוביקטים, ראה בי כשליחך הנאמן בשדה.

הצעתי - שלא תתעקב (ואני אוביקטיבי לחלוטין) בהוצאת העדכון בהמתנה ל 03-21.

בכלל לא התחילו לגעת במקטע וזה ייקח שנה וחצי ויותר עד שנראה משהו. לדעתי יהיה לך מספיק זמן לעבוד על שדרוג* נפרד לנושא.

כמו שנראה מהתמונת מה שהכנת עד כה הוא בסדר גודל מצויין ובטוח שיש עוד פיינלים קטנים אבל בשלב זה בהחלט מציאותי ומספק...

שלום איתי

תודה על ההצעה אני לוקח אותה בשתי ידיים טעות אחת שלי בבקשה לגבי הג'ולייט שם אין בעיה הבעיה היא בחיבור של הינקי קילו ומייק.

אני חוזר לעבוד על הנתב"ג אחרי תקופה של עבודה על שדה בסרדיניה בשלב זה ללא הקושרות שיצאו מה03 וההמשך של האקו החדש בשלב זה הוא יסתיים על המייק כנ"ל גם בפוטו אך את ההכנה ל03-21 (סלילה) אני ימשיך בפוטו בלבד כהכנה חשוב לי לדעת לגבי המיבנים שנמצאים ממערב לכיבוי ברור שהם או יבוטלו או יעברו למקום אחר בשדה.

ככה שצילומים מהאוויר השלב זה זו העזרה שאני אשמח לקבל. לגבי האינסטולר של הFS9 כרגע אני אתעלם מפרנסואה אמשיך עד הסיום שציינתי עכשיו ונראה אז

שוב תודה על הרצון

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...