חן פיירשטיין פורסם אוגוסט 4, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2011 חברים כל הכבוד על היוזמה. האתר מקצועי ומדהים וכן הסרטונים. בואו נעשה כולנו מאמץ לשווק זאת וכן להעלות לטוס/לפקח באירועים השבועיים. המשיכו כך...כבוד
Ohad Shalev פורסם אוגוסט 12, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2011 חברים תזכורת... גם השבוע זה קורה ;-) מצפים להמון ירוקים בישראל - טיסות לאילת, טיסות לצפון, טיסות לחו״ל (ניקוסיה, שארם, עמאן ועוד ככל העולה על דמיונכם) השמיים הם הגבול - בואו לטוס :-)
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 13, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 אמיר/שאדי. מציע להוסיף אפשרות באתר של לוח שנה קטן בו ניתן יהיה לראות אם מישהו השתבץ על עמדה, כרגע המצב הוא שאם אני רוצה להירשם כבר ביום חמישי עבור האירוע בשבת אני לא יכול לדעת אם העמדה תפוסה (רק דרך vroute), וכפי שניתן לראות נוצר מצב של רישום כפול...
dx-doh פורסם אוגוסט 13, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 גאה להיות חבר בקהילה VATIL זה מדהים כמה שאתם משקיעים כל הכבוד!!! אשתדל לפרסם כמה שיותר ובכמה שיותר מקומות! בהצלחה לנו מאמין שהתנועה לישראל תתרבה עם נמשיך ונתמיד לפרסם ולעלות הרבה לפיקוח כמובן שוב בהצלחה לנו!
Harel Dakar פורסם אוגוסט 13, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 כל הכבוד! פשוט תענוג!!!!! יותר כיף מזה לא יכול להיות!
Etai Charit פורסם אוגוסט 13, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 פשוט כיף מדהים. אחרי טיסה אחת ועכשיו יוצא לעוד אחת.
moshe elbaz פורסם אוגוסט 13, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 היה תענוג. השלב הבא זה עבודה על תיאום בין פקחים. היה מעולה ומקצועי עשיתי לג שדה דב אילת וחזרה. ומרגישים שיש חיים באוויר
Amir Paz פורסם אוגוסט 13, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 תודה לכל מי שהגיע. אני מתנצל בפני הפקחים ששיבצו עצמם ומצאו פקחים אחרים על העמדות. קיימת בעייה במערכת השיבוץ ואנחנו פועלים לתקן אותה. בנוסף אנחנו ממתינים להנהלת ה VROUTE שתכניס פרסום שבועי למערכת שלהם - כנ"ל ב VATSIM. אנחנו עובדים בעוד ערוצים ומפרסמים. תמשיכו להנות, ונתראה בשבוע הבא.
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 13, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 אחלה ארוע ארוע ראשון שאני משתתף בו אחרי 4 חודשים שלא טסתי , קוויקי לאתונה וחזרה רק לא הבנתי למה הקרקע חשב שאני רוצה עמדת הארדסטנד ושלח אותי בהתחלה למזרחית...נו שויין :-)
Ido Wachtel פורסם אוגוסט 13, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 אחלה ארוע ארוע ראשון שאני משתתף בו אחרי 4 חודשים שלא טסתי , קוויקי לאתונה וחזרה רק לא הבנתי למה הקרקע חשב שאני רוצה עמדת הארדסטנד ושלח אותי בהתחלה למזרחית...נו שויין :-) הכל בגלל הקומבינטורים מהתיאום... השבוע (במציאות) מצאתי את עצמי כמה פעמים נתקע בבראבו בגללם. ולעניין- סחתיין חברים על היוזמה, גם אם לפעמים אין הרבה תנועה, התמדה היא שם המשחק. לצערי בגלל העבודה עדיין לא יצא לי להגיע, אני,מקווה שבשבועות הבאים ייצא לי לקחת חלק.
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 14, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2011 אחלה ארוע ארוע ראשון שאני משתתף בו אחרי 4 חודשים שלא טסתי , קוויקי לאתונה וחזרה רק לא הבנתי למה הקרקע חשב שאני רוצה עמדת הארדסטנד ושלח אותי בהתחלה למזרחית...נו שויין :-) הכל בגלל הקומבינטורים מהתיאום... השבוע (במציאות) מצאתי את עצמי כמה פעמים נתקע בבראבו בגללם. ולעניין- סחתיין חברים על היוזמה, גם אם לפעמים אין הרבה תנועה, התמדה היא שם המשחק. לצערי בגלל העבודה עדיין לא יצא לי להגיע, אני,מקווה שבשבועות הבאים ייצא לי לקחת חלק. אצליינו הבראבו זה בסדר בגלל הטיסות המטען בכלל טרמינל 1 הרגשה של נוסטלגיה , הזוועה אצליינו זה טיסות בווסט אנחנו קוראים לזה לסוע לאור יהודה- רק גדר מפרידה מהשווארמה של סעיד .
אורח פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 אני משקיף מהצד ונהנה מכל דקה , איזה יופי. יישר כח
Amir Paz פורסם אוגוסט 17, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 17, 2011 אני משקיף מהצד ונהנה מכל דקה , איזה יופי.יישר כח מתי החטיבה האוסטרית מגיעה "לעשות שבת" ?
אורח פורסם אוגוסט 19, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2011 בינתיים כולם בחופש, בקושי מגיעים כמה פקחים , אבל זה רעיון טוב
Ben Bezalel פורסם אוגוסט 21, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2011 יוצא לי להתעדכן מידי פעם בצבא.. ואני פשוט מוריד את הכובע בפני המארגנים.!! מקווה שיצא לי להשתתף באחד מהאירועים בקרוב.. שבוע טוב!
אורח פורסם אוגוסט 21, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2011 היה אחלה. חבל שקרס לי ממש ליד אילת. תודה לפקחים ולמארגנים!
Ido Wachtel פורסם אוגוסט 26, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2011 מקווה שמחר ייצא לי להגיע. בכל מקרה יש לי הצעה למארגנים- נסו ליצור קשר עם המנהלים של דלתא וירטואל- אפשר להרים איתם אירוע משותף היות ולחברה יש קודשיירים עם אייר פראנס, KLM וכמובן טיסות דלתא שמגיעות לארץ. אפשר לנצל את ההזדמנות וליצור אירוע שהטיסות מגיעות מדה-גול, סכיפול, JFK ואטלנטה.
Amir Paz פורסם אוגוסט 27, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2011 מקווה שמחר ייצא לי להגיע.בכל מקרה יש לי הצעה למארגנים- נסו ליצור קשר עם המנהלים של דלתא וירטואל- אפשר להרים איתם אירוע משותף היות ולחברה יש קודשיירים עם אייר פראנס, KLM וכמובן טיסות דלתא שמגיעות לארץ. אפשר לנצל את ההזדמנות וליצור אירוע שהטיסות מגיעות מדה-גול, סכיפול, JFK ואטלנטה. תודה, אנחנו במגעים עם כל העולם, או כל VATSIM לייתר דיוק יש קצת קשיים בפרסום, אבל עובדים קשה מאחורי הקלעים. זו גם הזדמנות לציין שאם יש פה מישהו שיש לו קשרים אישיים עם מנהלי חברות ווירטואליות, מוזמן לקשר בין החטיבה לבין מנהלי ה VA.
Amir Paz פורסם אוגוסט 27, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2011 תודה לכל מי שהגיע הערב, היה על הכיפאק
Idan Traub פורסם אוגוסט 27, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2011 היה אחלה בחינה ואירוע. תודה לכל מי שפיקח!