עבור לתוכן
Amir Paz

***אירוע שבועי - כרטיס הביקור שלנו***

Recommended Posts

פורסם

חברים תזכורת... גם השבוע זה קורה ;-)

מצפים להמון ירוקים בישראל - טיסות לאילת, טיסות לצפון, טיסות לחו״ל (ניקוסיה, שארם, עמאן ועוד ככל העולה על דמיונכם) השמיים הם הגבול - בואו לטוס :-)

פורסם

אמיר/שאדי.

מציע להוסיף אפשרות באתר של לוח שנה קטן בו ניתן יהיה לראות אם מישהו השתבץ על עמדה, כרגע המצב הוא שאם אני רוצה להירשם כבר ביום חמישי עבור האירוע בשבת אני לא יכול לדעת אם העמדה תפוסה (רק דרך vroute), וכפי שניתן לראות נוצר מצב של רישום כפול...

פורסם

גאה להיות חבר בקהילה VATIL זה מדהים כמה שאתם משקיעים כל הכבוד!!! אשתדל לפרסם כמה שיותר ובכמה שיותר מקומות!

בהצלחה לנו מאמין שהתנועה לישראל תתרבה עם נמשיך ונתמיד לפרסם ולעלות הרבה לפיקוח כמובן :lol::lol:

שוב בהצלחה לנו!

פורסם

תודה לכל מי שהגיע.

אני מתנצל בפני הפקחים ששיבצו עצמם ומצאו פקחים אחרים על העמדות. קיימת בעייה במערכת השיבוץ ואנחנו פועלים לתקן אותה.

בנוסף אנחנו ממתינים להנהלת ה VROUTE שתכניס פרסום שבועי למערכת שלהם - כנ"ל ב VATSIM.

אנחנו עובדים בעוד ערוצים ומפרסמים.

תמשיכו להנות, ונתראה בשבוע הבא.

פורסם

אחלה ארוע

ארוע ראשון שאני משתתף בו אחרי 4 חודשים שלא טסתי , קוויקי לאתונה וחזרה

רק לא הבנתי למה הקרקע חשב שאני רוצה עמדת הארדסטנד ושלח אותי בהתחלה למזרחית...נו שויין :-)

פורסם
אחלה ארוע

רק לא הבנתי למה הקרקע חשב שאני רוצה עמדת הארדסטנד ושלח אותי בהתחלה למזרחית...נו שויין :-)

הכל בגלל הקומבינטורים מהתיאום... :lol:

השבוע (במציאות) מצאתי את עצמי כמה פעמים נתקע בבראבו בגללם.

ולעניין- סחתיין חברים על היוזמה, גם אם לפעמים אין הרבה תנועה, התמדה היא שם המשחק. לצערי בגלל העבודה עדיין לא יצא לי להגיע, אני,מקווה שבשבועות הבאים ייצא לי לקחת חלק.

פורסם
אחלה ארוע

הכל בגלל הקומבינטורים מהתיאום... :lol:

השבוע (במציאות) מצאתי את עצמי כמה פעמים נתקע בבראבו בגללם.

ולעניין- סחתיין חברים על היוזמה, גם אם לפעמים אין הרבה תנועה, התמדה היא שם המשחק. לצערי בגלל העבודה עדיין לא יצא לי להגיע, אני,מקווה שבשבועות הבאים ייצא לי לקחת חלק.

אצליינו הבראבו זה בסדר בגלל הטיסות המטען בכלל טרמינל 1 הרגשה של נוסטלגיה , הזוועה אצליינו זה טיסות בווסט אנחנו קוראים לזה לסוע לאור יהודה- רק גדר מפרידה מהשווארמה של סעיד .

פורסם

בינתיים כולם בחופש, בקושי מגיעים כמה פקחים , אבל זה רעיון טוב :)

פורסם

מקווה שמחר ייצא לי להגיע.

בכל מקרה יש לי הצעה למארגנים- נסו ליצור קשר עם המנהלים של דלתא וירטואל- אפשר להרים איתם אירוע משותף היות ולחברה יש קודשיירים עם אייר פראנס, KLM וכמובן טיסות דלתא שמגיעות לארץ.

אפשר לנצל את ההזדמנות וליצור אירוע שהטיסות מגיעות מדה-גול, סכיפול, JFK ואטלנטה.

פורסם
מקווה שמחר ייצא לי להגיע.

בכל מקרה יש לי הצעה למארגנים- נסו ליצור קשר עם המנהלים של דלתא וירטואל- אפשר להרים איתם אירוע משותף היות ולחברה יש קודשיירים עם אייר פראנס, KLM וכמובן טיסות דלתא שמגיעות לארץ.

אפשר לנצל את ההזדמנות וליצור אירוע שהטיסות מגיעות מדה-גול, סכיפול, JFK ואטלנטה.

תודה,

אנחנו במגעים עם כל העולם, או כל VATSIM לייתר דיוק :lol:

יש קצת קשיים בפרסום, אבל עובדים קשה מאחורי הקלעים.

זו גם הזדמנות לציין שאם יש פה מישהו שיש לו קשרים אישיים עם מנהלי חברות ווירטואליות, מוזמן לקשר בין החטיבה לבין מנהלי ה VA.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...