talkaplan פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 תגידו בן גוריון 0.98 יצא כבר? ואילת החדש עם ה IMAX יצא גם כבר?
moti פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 בקשר לבן גוריון אני חושב שכן אבל הוא לא מתאים לטיסה ברשת...בקשר לאילת אני לא יודע- אני משתמש בגרסה הרגילה אבל אני חושב שיצא משהו לא מזמן
רפאל פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 בקשר לבן גוריון אני חושב שכן אבל הוא לא מתאים לטיסה ברשת...בקשר לאילת אני לא יודע- אני משתמש בגרסה הרגילה אבל אני חושב שיצא משהו לא מזמן מוטמוט, לא יצאה גרסה חדשה לאילת ולשדה התעופה, אילן הציג לנו תמונות מהסינרי החדש שדויד רזנפלד בונה. http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=3283 זה מתחיל לשקוע לפי דעתי זה ריך להיות עוגן/דביק עד שדויד יסיים את העבודות, כי אילת היום חשובה גם בפלייט סימולוטור!
moti פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 בקשר לבן גוריון אני חושב שכן אבל הוא לא מתאים לטיסה ברשת...בקשר לאילת אני לא יודע- אני משתמש בגרסה הרגילה אבל אני חושב שיצא משהו לא מזמן מוטמוט, לא יצאה גרסה חדשה לאילת ולשדה התעופה, אילן הציג לנו תמונות מהסינרי החדש שדויד רזנפלד בונה. http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=3283 זה מתחיל לשקוע לפי דעתי זה ריך להיות עוגן/דביק עד שדויד יסיים את העבודות, כי אילת היום חשובה גם בפלייט סימולוטור! אף פעם לא קראו לי ככה, אבל שיהיה באוירה נחמדת. יש לך מושג מתי ייצא הסינרי החדש של אילת?
אורח פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 אתה יכול להיות רגוע, כשהוא יצא אני מאמין שאתם תדעו. יש עוד עבודה רבה עליו, אבל יש למה לצפות
talkaplan פורסם אוגוסט 26, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 תודה רבה לכם. אפשר לשאול למה הוא לא מתאים לטיסה ברשת?
Rubee פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 אם הוא יצא, מאיפה מורידים אותו? ובאמת למה הוא לא מתאים לרשת?
che פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 בפעם האחרונה, עד להודעה חדשה, אין גרסה חדשה של נתב'ג! 0.98 זה ישן. כן כן, ישן. לא חדש. למרות המספר הגדול יותר. מספיק להסתכל על התאריך ועל העובדה שזה לFS2002 כדי להבין את זה. חאלס כבר לשאול על זה :x חיפוש בפורום היה מעלה כמה וכמה דיונים בעניין...