Or Bahtari פורסם אוגוסט 9, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2011 צוות IFS גאה להציג - ערב העשרה מספר 2 לכל חברי החטיבה! ביום רביעי ה-17/8 בשעה 20:00 יתקיים ערב העשרה בשרת ה-TS בנושא מטאורולוגיה לכל חברי החטיבה עם טייס מעולם התעופה האמיתי שהוא גם חבר החטיבה : שגיא ינאי. חניכים בוגרים וחברי חטיבה, עליכם לבדוק שיש ברשותכם את ההרשאות המתאימות בכדי להתחבר לשרת ה-TS, במידה ולא יש להיכנס לפרופיל שלכם דרך ההגדרות בפורום וללחוץ על הלינק לחיבור לשרת ה-TS שיעניק לכם הרשאות. מצפים לראותכם, אור באכתרי צוות IFS
Or Bahtari פורסם אוגוסט 10, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 10, 2011 כמו כן חברים, קישור להורדת הקלטה של ערב העשרה הקודם: http://www.megaupload.com/?d=HVZLKX4Q
maor949 פורסם אוגוסט 10, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2011 אני יהיה בחו"ל, אני מקווה להתחבר עם הלפטופ נפגין נוכחות
Ofir Lavi פורסם אוגוסט 10, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2011 קצת לא קשור לערבי ההעשרה האחרונים אבל הם הזכירו לי משהו.. לפני כשלוש שנים בערך זכור לי שהייתה הרצאה של טייס 737 של אל על שהגיע להרצות בTS. אם מישהו זוכר,יודע על מה אני מדבר ויש לו הקלטה של כל ההרצאה או חלקה אשמח לקבלה . תודה מראש.
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם אוגוסט 17, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2011 תודה רבה על ההשתתפות! תודה רבה לצבי ואור על האירגון!! מקווה מאד להשתתף גם בהרצאות בהמשך. זאת יוזמה מבורכת ואני מאמין שמוסיפה הרבה לתחביב שכולנו כל כך אוהבים.
zvi rodes פורסם אוגוסט 17, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2011 שגיא תודה רבה בשם בית הספר IFS על ערב העשרה,אני מקווה לראותך שוב בערבים שכאלה לטובת כלל חברי החטיבה,אור בכאתרי כל הכבוד על האירגון ,חברים צפו לערבים כאלה כל חודש כדאי לבוא ולשמוע.
Amir Paz פורסם אוגוסט 18, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2011 שגיא לא הייתי נוכח,ובכל זאת - תודה רבה. יאללה צבי, הרצאה הבאה ניל ארמסטרונג
zvi rodes פורסם אוגוסט 18, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2011 Amir - VATIL2 כתב: שגיא לא הייתי נוכח,ובכל זאת - תודה רבה. יאללה צבי, הרצאה הבאה ניל ארמסטרונג קח בחשבון שאתה לפני ניל בהרצאה הבאה.(ניל ביקש שתחליף איתו )
Izhar Haviv פורסם אוגוסט 18, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2011 תודה רבה על ההרצאה. מעבר למידע הרב היא גם סיפקה לי מענה לשאלה שנותרה פתוחה ממבחן התיאוריה שלי בקורס CVFR, שאלת נקודת הטל והמשמעות שלה - מעבר להגדרת המושג לא ידענו ,הבוחן והנבחן, איך מתייחסים למידע זה ולמעשה מה עושים איתו ! בקיצור, השכלתי. ועל כך תודה !