Harel Dakar פורסם אוגוסט 10, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 10, 2011 מצטער... אני לא טס עם כבדים בX.. ולכן אני לא יודע איך לעשות צביעה לX..
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 11, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2011 הראל, הריני לדרוש ממך בזה הרגע להוריד את הצביעה שהעלית לאלתר. אתה אפילו לא טרחת לבקש ממני אישור כדי לצבוע אותה על סמך בסיס הצביעה שלי, ועל אחת כמה וכמה להעלות אותה לרשת. אני חושב שמדובר בחוצפה שאין שנייה לה. אי לכך- עליך להוריד את זה עוד היום לאלתר אחרת אאלץ לנקוט נגדך צעדים נוספים. זכויות יוצרים זה לא דבר של מה בכך הראל- זה דבר שנקרא קניין רוחני. הדברים כתובים שחור על גבי לבן בקובץ הרידמי ששוחרר עם המטוס שמבחינתך הוא הסכם לכל דבר ועניין- במידה ואתה בוחר להתקין אתה מתחייב לתנאים שכתבתי שם. לא סתם אמרתי לך בפרטי ובהודעות אחרות ברשת שאני צובע אותו- לכל הפחות יכלת לבוא ולבקש אישור להעלות לרשת והיית חוסך מעצמך את כל האי נעימות הזאת שגרמת. אגב, פעם הבעה לפחות אל תשלב בין EKF לEKT
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 11, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2011 תסיר גם את הקובץ שהעלית מאתר 4SHARED. למחוק כאן את השרשור זה לא חוכמה