עבור לתוכן
Ittai Arnon

IFS - החלפת מנהלים *** הקשיבו הקשיבו ***

Recommended Posts

פורסם

חטיבה יקרה,

בימים אלו אנו מבצעים חילוף מנהלים בביה"ס הוירטואלי שלנו IFS.

אביב קרבל וירדן שלוי שניהלו יחדיו את ביה"ס עד כה עוזבים אותנו לצה"ל (ייפרטו בהמשך) ואני מקווה שישובו אלינו בסיום השירות בכוח מלא !

אני רוצה להודות באופן אישי לאביב וירדן שתרמו רבות מזמנם לקידום ביה"ס, חינוך חניכים חדשים לטיסה ברשת, העברת שיעורים, פתיחת קורסים ושיתוף מעולה מלא מול החטיבה.

אין לי ספק שניהול זה תרם גם לכם רבות, אני תמיד נוהג לומר שנקודת הפתיחה שלכם בתעופה שונה משל אדם רגיל שכן ההבנה הבסיסית שלכם הרבה יותר טובה.

אביב וירדן שני חבר'ה צעירים שגדלו בחטיבה ! עלו והצליחו ! שירות צה"לי מוצלח ! אני עדיין מצפה לראותכם בסופי שבוע בפיקוח וטיסה !

תודה ענקית על תרומתכם האישית !

עונג לי להכריז כי לצוות החדש מצטרפים צבי רודס, עידו רהב ושלומי נצחון.

חברה ותיקים בחטיבה אשר מכירים את IFS טוב מאוד, ימשיכו להוביל את ביה"ס במרץ רב, כל אחד מהמנהלים החדשים מביא איתו יוזמות ורעיונות חדשים ואני כבר מלא ציפייה לבאות, לדעתי לא יכולנו לייחל להחלפה חמה יותר טובה :wink:

בהיבט החטיבה נמשיך לתמוך ולשתף פעולה לעזור היכן שנוכל, ביה"ס הוא נכס לחטיבה !

המון בהצלחה לכולם !

פורסם

לצמד חמד אביב וירדן תודה ענקית על כל מה שעשיתם כמנהלים בבית הספר,אני בטוח כי נזכור לטובה את פועלכם לקידום ביה"ס, ידוע לכל כי תרומתכם תרמה רבות לקידום החטיבה והזמן הרב שתרמתם הביאו עוד טייסים מצוינים לחטיבה.ביה"ס ימשיך במסורת המצוינות והתרומה לקהילה.ברצוני לאחל לכם המשך מוצלח בצבא ובכל מה שתעשו בהמשך דרככם.

אני מצפה להמשך שיתוף פעולה מצידכם ,דלתות ביה"ס פתוחות ,אתם תמיד מוזמנים לבוא ולעזור.

ובנימה אישית,זכות גדולה לי לבוא ולתרום את חלקי לחטיבה בניהול ביה"ס,יחד איתי אוחזים בהגה החברים ,שלומי ניצחון ועידו רהב,אני בטוח כי כל אחד מאיתנו יעשה ככל יכולתו להצלחתו וקידומו של ביה"ס ורק מהסיבה שאנו אוהבים את התחביב ואוהבים את ואטיל,בואטיל נמצאים אנשים מצויינים המוכנים לעזור ולתרום האחד לשני,אני פונה ומבקש מכל מי שיכול לעזור לבית הספר לבוא ולהציע את עצמו בעיקר בתחום ניהול אתרים,אנחנו זקוקים בדחיפות לאיש שיטפל באופן קבוע באתר,בלי אתר הפועל כראוי לא ניתן לנהל את ביה"ס.המון הצלחה לכולנו.לסיום,ברצוני להודות לצוות ניהול החטיבה על האמון שנתן בנו.

פורסם

תודה על תרומתכם הרבה עד כה ומקווה שנהנה ממנה עוד גם בעתיד.

שמח לדעת שבחורים כמותכם נמצאים במערך של האנשים האמונים על הגנת המדינה.

מקווה שהצבא יידע להפיק מכם את מירב הפוטנציאל הטמון בכם !!!

המון הצלחה למנהלים החדשים ולכל מי שיירתם ויתרום מזמנו להמשך חיזוק ותגבור

פעילות ביה"ס !

פורסם

ירדן ואביב - אין ספק שעשיתם לא מעט מאמצים ותרמתם רבות לקהילה ,

היה לי הכבוד ללמוד איתכם בשיעורים וכו' .

שיהיה לכם בהצלחה בצה"ל וגיוס קל !

למנהלים החדשים - בהצלחה , אני בטוח שתעשו את המקסימום ותביאו את החטיבה לגבהים חדשים .

פורסם

אביב וירדן, כל הכבוד ושיהיה בהצלחה בהמשך.

מנהלים חדשים, צבי, עידו ושלומי, שיהיה המון בהצלחה, החטיבה מאחוריכם.

כמו-כן, אני מתעניין לדעת אם ואילו שינויים תנהיגו ב-IFS בקדנציה שנפתחת, אם תהיו מוכנים לפרט.

פורסם

תודה רבה חברים!

קרבל ושלוי, אי אפשר לתאר במילים את השקעתכם הרבה לחטיבה ולIFS בפרט.

המון תודה על השעות הרבות של ההדרכה,ניהול ותכנון ההמשך.

אני שמח להגיע לתואר זה בתור אחד שהתחיל בבית הספר את "חייו" ברשת.

מבטיח לעשות את המקסימום על מנת לשמור על איכותו של בית הספר.

כמו-כן, אני מתעניין לדעת אם ואילו שינויים תנהיגו ב-IFS בקדנציה שנפתחת, אם תהיו מוכנים לפרט.

תודה רבה איתי!

מלבד המשך החזקתו של בית הספר ברמתו המצוינת כיום, יתכנו שינויים מסויימים, חלקם יותר נראים לעין וחלקם פחות

אך אני מאמין שבמידת הצורך כולם יהיו גלויים לשינויים שיכנסו לאתר תקופת ה"לימוד" שלנו בתור מנהלים חדשים.

דבר אחד בולט שביצענו עד עכשיו הוא קבלתם של אנשי צוות נוספים לתחום ההדרכה בבית הספר.

פורסם

אביב, ירדן,

בית הספר לטיסה IFS הוקם ע"י אנשים שהאמינו שאפשר לחנך טייסים דרך רשת האינטרנט. הם גם האמינו שבלי דור ההמשך - המנגון הזה לא יצליח. אתם דור ההמשך.

הפעלתם את בית הספר בצורה הטובה ביותר במסגרת התחביב. ידעתם לזהות את ההבדל בין תחביב ובין רף של בית ספר טיסה אמיתי ולייצר קו משותף שתואם את הצרכים של הרשת.

כשהיו ריקושטים נגד אופי בית הספר ידעתם לסכם זאת בנימה מקצועית ולהמשיך הלאה בכוח מלא, האמנתם במנגנון הזה - על כך יישר כוח.

גדלתם בבית הספר, בחטיבה. אין ערב שהמסך הכחול עם הסמל של VATIL לא היה פתוח על המחשב, לפחות לכמה דקות. החטיבה היא הבית השני שלכם, ואין לי ספק שאתם לוקחים אתכם המון מטען איכותי הלאה אל עבר השירות הצבאי.

תעשו חיים, ותשמרו על עצמכם, אבא סמי אווירונים מחכה לכם בש"ג מייד ביום השיחרור :mrgreen:

תודה תודה תודה!

עידו רהב, צבי רודס, שלומי נצחון:

ברוכים הבאים!

צוות מצויין, איכותי, ומגובש מאוד. כמות המוטיבציה שלכם עצומה. הרגשתי את זה משיחת הפתיחה עמכם ואני כל כך שמח שיש המשכיות ניהולית לבית הספר - כזו שאוהבת את בית הספר ומעריכה אותו כאילו היה מוסד חינוכי לכל דבר.

ב ה צ ל ח ה !

פורסם

לאביב וירדן היקרים, תודה רבה על התרומה האדירה שלכם לבית הספר IFS ולקהילת VATIL, נכנסתם לנעליים גדולות והוכחתם את עצמכם בכל מה שעשיתם, ונכון לעכשיו אתם משאירים נעליים עוד יותר גדולות.

ביחד עם סגל בית הספר נתתם מעצמכם המון למען הבית ספר, ואני מעריך שלמדתם להמשיך ולתת מתוך אהבה לתחביב ולקהילה וגם לפעמים בלי לשמוע תודה.

עלו והצליחו בשירות הצבאי.

עידו, שלומי וצבי,

המון תודה לכם על שלקחתם על עצמכם את משימת הניהול המאתגרת הזו, אני בטוח שתדעו להוביל את הבית ספר למחוזות חדשים שטרם היכרנו.

בהצלחה!

תודה לצוות החטיבה על ביצוע המהלך ובחירת האנשים הנכונים לתפקיד.

פורסם

אביב וירדן היקרים.

תודה רבה רבה על התקופה שבה ניהלתם את IFS - בצורה מעולה. הרבה מעבר למה שציפינו כשהעברנו לכם את השרביט.

הצלחתם לא רק לשמר את הקיים אלא אף לפתח ולהגדיל את הפעילות ב IFS.

קוריוז קטן:

הנה לכם דוגמא לכמה הבחור הזה אביב היה ועדיין מחובר בכל נפשו לפעילות הזאת שנקראת IFS.

viewtopic.php?f=1&t=16237

בתחילת דרכו ברשת (ממש ילדון.. :D ) לאחר שסיים מחזור 6 (!) ב IFS כשבית הספר היה בסכנת סגירה בגלל מחסור בכח אדם הצליח אביב "לנער" חטיבה שלמה ולגרום לכך שפעילות IFS תימשך. כל השאר היסטוריה...

אביב הוא זה שבזכותו פעילות IFS ממשיכה כבר שנה חמישית (שישית ?) ברציפות. (ובעקבות ההודעה הזו גם אנכי הצטרפתי לפעילות).

גם לירדן אין לי אלא רק מילות שבח. זכור לי במיוחד אירגון סולו סיום של מחזור 18 שבזכות היזמה ההתמדה וההתלהבות של ירדן הפך להיות לאחד האירועים המוצלחים שידעה החטיבה

viewtopic.php?f=1&t=32708

לצבי עידו ושלומי. עכשיו אני יכול להגיד בלב שלם ובלי להיראות כבעל גאווה:

אתם נכנסים לנעליים גדולות של קודמיכם (שהגדילו והרחיבו את הנעליים של קודמיהם..). אבל כפי שיצא לי להכיר אתכם אני בטוח שגם אתם תמלאו את תפקידכם על הצד הטוב ביותר.

בהצלחה רבה בתפקיד החדש.

ברוכי.

פורסם

אביב וירדן- תודה רבה על התרומה המטורפת שלכם לIFS ולVATIL.

מהמעט יחסית שיצא לי להיות איתכם ראיתי כמה מקצוענים ורציניים אתם, ובנוסף לכך עוזרים בשמחה לכל בעיה וכל התלבטות נפתרת במקצועיות ובמהירות על ידכם.

שיהיה לכם בהצלחה בהמשך ואני מקווה שנראה אתכם מתי שתוכלו להראות נוכחות D:

עידו,צבי שלומי- שיהיה לכם בהצלחה בתפקיד החדש.

מהרושם הראשוני בתור אחד מצוות IFS התרשמתי שאתם מקצועיים ורציניים ונחמדים כאחד.

שיהיה לכם בהצלחה !

אלעד

פורסם

אביב תודה רבה על שלימדת אותי כמעט את כל מה שאני יודע בתעופה.

וירדן למרות שאני לא מכיר אותך, תודה רבה על תרומתך הענקית ל VATIL.

אני מקווה שהקהילה תתנהל כמו שהיא, אני אולי לא מגיב הרבה אבל אני צופה פה הרבה, ואני ממש נהנה מכל רגע שאני לומד פה דברים חדשים, וסתם לדבר...

והכל בזכותכם צוות ההנהלה.

אז תודה רבה לכם :)

פורסם

תודה לכולם!

אחרי לא מעט זמן בצוות IFS הגיע הזמן להפרד ולהעביר את המפתחות הלאה.

אני וירדן עוזבים את צוות ביה"ס, ירדן הולך לבצע שנת שירות ואני מכינה קד"צ (סוג של שנת שירות). ולאחר מכן מצטרפים לצה"ל..

אני חייב לציין שנהנהתי מאוד במהלך תקופת הניהול,למרות כל המשברים,המיילים והעבודה הקשה.

אני גאה ומסופק ממה שהצלחנו לעשות ולהספיק, בהחלט יש מקום לכבוד!

זכיתי לצבור ניסיון ניהולי,תפעולי והדרכתי שעזר לי בהרבה תחומים ויעזור לי גם בעתיד, אני בטוח..

אחרי הכל איפה נותנים לילדים בני 17-18 לנהל כזה דבר ?

אני רוצה להודות לשאר הצוות - שבאמת נתן מעל ומעבר ותפקד בצורה מצוינת. אני לא חושב שיש עוד גוף שפועל ככה בעולם (בצורה התנדבותית) ומגיע לכאלה השגים, באמת גאה בכם.

בנימה אישית - אפשר לומר שדי "גדלתי" פה, הגעתי לפה בגיל 13 והיום אני כבר בן 18, אוטוטו צבא, אני בטוח שבמקום מסוים החטיבה השפיע עלי ועיצבה לי את האופי או "חישלה" אותי כמו שאמיר נוהג להגיד.. אני בהחלט שמח להיות חלק ממנה!

המפתחות לניהול IFS עוברים הלאה - לצוות שאני בטוח שיעשה את העבודה הרבה יותר טוב ממני ומירדן - צבי רודס, עידו רהב ושלומי נצחון.

חברה תותחים שכבר לקחו חלק בפעילות של IFS, וכבר עכשיו עובדים על שיטות ייעול ושיפור, בהצלחה!!

לסיכום, תודה לכולכם על שנים נפלאות.. אני וירדן לא נעלמים.. פשוט נפרדים.

אנחנו תמיד נשאר ואטילניקים בנשמה!

פורסם

לאביב וירדן המדהימים, אני שמח שהיה לי הכבוד להיות חניך במחזור האחרון שלכם! למדתי מכם כ"כ הרבה! תודה על כל השעות, המיילים, העבודה הקשה וההשקעה!

אני מבחינתי לא אשכח את הקורס ואת החוויה הזאת שנקראת IFS להרבה זמן (כבר נרשמתי לקורס המשך)!

המון תודה על הכל!

פורסם
תודה לכולם!

אחרי לא מעט זמן בצוות IFS הגיע הזמן להפרד ולהעביר את המפתחות הלאה.

אני וירדן עוזבים את צוות ביה"ס, ירדן הולך לבצע שנת שירות ואני מכינה קד"צ (סוג של שנת שירות). ולאחר מכן מצטרפים לצה"ל..

אני חייב לציין שנהנהתי מאוד במהלך תקופת הניהול,למרות כל המשברים,המיילים והעבודה הקשה.

אני גאה ומסופק ממה שהצלחנו לעשות ולהספיק, בהחלט יש מקום לכבוד!

זכיתי לצבור ניסיון ניהולי,תפעולי והדרכתי שעזר לי בהרבה תחומים ויעזור לי גם בעתיד, אני בטוח..

אחרי הכל איפה נותנים לילדים בני 17-18 לנהל כזה דבר ?

אני רוצה להודות לשאר הצוות - שבאמת נתן מעל ומעבר ותפקד בצורה מצוינת. אני לא חושב שיש עוד גוף שפועל ככה בעולם (בצורה התנדבותית) ומגיע לכאלה השגים, באמת גאה בכם.

בנימה אישית - אפשר לומר שדי "גדלתי" פה, הגעתי לפה בגיל 13 והיום אני כבר בן 18, אוטוטו צבא, אני בטוח שבמקום מסוים החטיבה השפיע עלי ועיצבה לי את האופי או "חישלה" אותי כמו שאמיר נוהג להגיד.. אני בהחלט שמח להיות חלק ממנה!

המפתחות לניהול IFS עוברים הלאה - לצוות שאני בטוח שיעשה את העבודה הרבה יותר טוב ממני ומירדן - צבי רודס, עידו רהב ושלומי נצחון.

חברה תותחים שכבר לקחו חלק בפעילות של IFS, וכבר עכשיו עובדים על שיטות ייעול ושיפור, בהצלחה!!

לסיכום, תודה לכולכם על שנים נפלאות.. אני וירדן לא נעלמים.. פשוט נפרדים.

אנחנו תמיד נשאר ואטילניקים בנשמה!

שא ברכה בני היקר,

אוהב אותך

האבא הווירטואלי שלך :drinking:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...