עבור לתוכן
Maor Cohen

737NGX Checklist

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברי VATIL ,

יש למישהו צ'קליסט טוב ל- NGX ?

הורדתי את הצ'קליסטים של PMDG אך בוא נגיד שהם לא ממש הגיוניים בחלקם ...

יש איזה צ'קליסט נכון לגמרי שאפשר לטוס איתו ?

( על הפרוצדורה של הנעה , לפני הנעה , נחיתה , אחרי נחיתה , כיבוי וכו' ) הכל כולל הכל ...

תודה ,

מאור כהן =]

פורסם

מה לא הגיוניים בהם? המטוס פותח עם בואינג, אז אני מניח שהם הכי הגיוניים שיש.

פורסם

אם תתמקד בהם טוב אתה תראה שיש דברים ממש לא נכונים והם לא כתבו מלא דברים שצריך לעשות תוך כדי ...

וכו' וכו' ...

אני לא סתם אומר , ואני לא בא להיתווכח עם אף אחד , אם למישהו יש צ'קליסט ממקום אמין וטוב שהוא אישית משתמש בו אני אשמח לקבל .

פורסם
אם תתמקד בהם טוב אתה תראה שיש דברים ממש לא נכונים והם לא כתבו מלא דברים שצריך לעשות תוך כדי ...

וכו' וכו' ...

אני לא סתם אומר , ואני לא בא להיתווכח עם אף אחד , אם למישהו יש צ'קליסט ממקום אמין וטוב שהוא אישית משתמש בו אני אשמח לקבל .

צק ליסט הוא רשימת בדיקה. לא רשימת עשיה.

מפה ההבדל.

אתה מחפש את הNormal procedure ולא צקליסט.

פורסם

הצ'קליסט שמגיע במדריך של המטוס הוא צ'קליסט שמיועד לאותו סוג מטוס שאתה טס עליו.

PMDG לא יתנו במטוס כזה מקצועי צ'קליסט שלא מתאים למטוס. (הכוונה שאין את הדברים שכתוב)

וגם ה normal procedure אותו דבר.

כל מה שרשום בnormal pro נמצא במטוס.

הnormal procedure נמצא פה: PMDG-NGX-FCOMv1

פורסם

אוקיי S : ...

אני אחפש יותר טוב , פשוט הורדתי מדריך נפרד של PMDG שהם פירסמו ושם זה לא כל כך הגיוני .

עריכה :

אני חושב שמצאתי , פרק 21 ?

אם אני לא טועה זה מתחיל מכך שצריך להתחיל את ה- IRS SELECTORS ל- OFF , ואז NAV ...

זה ה- NORMAL PROCEDURE הרגיל ?

פורסם

כל ספרות B737 של PMDG נמכרת עם המטוסים שפיתחה. ניתן גם לרכוש ספרות בכריכה קשה ללא המטוסים. לא ניתן להעלות לרשת ספרות זו. העושה כך חושף עצמו לתביעות של בואינג ו-PMDG מלבד היותו תולה שלט לא נעים על עצמו.

פורסם

הנה לך:

http://library.avsim.net/download.php?DLID=161004

PMDG 737NGX Series (600,700,800,900,BBJ,BBJ2,BBJ3) Flows/Checklists. The enclosed file contains four Boeing 737NG Normal Flows/Checklists. These Flows/checklists are designed to work with the 600,700,800,900,BBJ,BBJ2,BBJ3 series aircraft. They will take you from Pre-Flight to Shutdown. These Flows/checklists contain Additional hints/information right below the checklist item, or if you prefer a one page front back no hints/information Flows/checklists they are included as well. I designed these checklists keeping the new PMDG Boeing 737NG pilot in mind.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...