Tomer Oszlak פורסם ספטמבר 2, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2011 אני לא מוצא GO AROUND PROCEDURES ל PMDG 737 ל FS9 וכנ"ל לPMDG 747 למישהו יש? אני צריך להתאמן על GO AROUND בשביל המטס לוינה (נראה לי שעשיתי רק 2 כל הזמן שאני ב VATSIM)
Etai Charit פורסם ספטמבר 2, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2011 אני לא מוצא GO AROUND PROCEDURES ל PMDG 737 ל FS9 וכנ"ל לPMDG 747 למישהו יש?אני צריך להתאמן על GO AROUND בשביל המטס לוינה (נראה לי שעשיתי רק 2 כל הזמן שאני ב VATSIM) לא יודע להפנות אותך לספרות מקצועית באינטרנט, אבל כן יודע שאם תשאל שאלות ממוקדות תקבל תשובה. בגדול, מבחינת אוטומציה, לחיצה על TOGA, ובהדרגה הפעלה של ROLL/PITCH MODES עד לחזרה לטיסה אוטומטית במודים שאנחנו מכירים, לקראת גישה מחדש או המתנה. מוזמן לשאול.
David Bendavid פורסם ספטמבר 2, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2011 אני לא מוצא GO AROUND PROCEDURES ל PMDG 737 ל FS9 וכנ"ל לPMDG 747 למישהו יש?אני צריך להתאמן על GO AROUND בשביל המטס לוינה (נראה לי שעשיתי רק 2 כל הזמן שאני ב VATSIM) לא יודע להפנות אותך לספרות מקצועית באינטרנט, אבל כן יודע שאם תשאל שאלות ממוקדות תקבל תשובה. בגדול, מבחינת אוטומציה, לחיצה על TOGA, ובהדרגה הפעלה של ROLL/PITCH MODES עד לחזרה לטיסה אוטומטית במודים שאנחנו מכירים, לקראת גישה מחדש או המתנה. מוזמן לשאול. אני אוסיף למה שחריט כתב, אני לא יודע אם זה בכל סוגי המטוסים ככה אבל אני מניח שכן, לפחות ברובם. ברגע שלחצת על כפתור ה-TOGA, המטוס יתן לך מספיק כח ע"מ לטפס בקצב של 2000 רגל/דקה, וישמור את הכיוון הנוכחי. אם תרצה כח מלא לגמרי - תצטרך ללחוץ עליו שנית. מכאן אתה מכוון אותו - מהירויות, קיפול מדפים וגלגלים, LNAV/VNAV במידה וישנו הליך מוגדר במחשב או שינוי כיוון לפי שיקולים / הוראת פקח.
Tomer Oszlak פורסם ספטמבר 2, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 2, 2011 אוקיי אני היום בבוקר אנסה כמה עם ה738 ואראה איך הולך לי, מצאתי פסקה קטנה בנוגע ל GA במדריך של PMDG אני אבדוק את זה ואראה אם אתקל בקשיים
Noy Farhi פורסם ספטמבר 3, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2011 תכנס לקישור אולי זה יעזור לך http://support.precisionmanuals.com/KB/ ... round.aspx (בקצרה: זה מדריך קטן שPMDG כתבו יחד עם טייס 744 איך לעשות go-around עם 744)
Nir Gonen פורסם ספטמבר 3, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2011 הליכה סביב תכריז הליכה סביב -> TOGA -> מדפים 15 -> קבע כוח הליכה סביב (הגזר הירוק) -> קצב טיפוס חיובי -> גלגלים למעלה -> 400 רגל בחר מוד מתאים (LNAV \ HDG SEL) -> קפל מדפים ביחד עם היתקדמות באג המהירות איך אומרים באנגלית easy peasy lemon squeezy
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 3, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2011 שלום לכולם שלום לכולם! זה מהנסיון הרב שלי ב744 וכך עובדים באל על שעבדתי איתם בסימולטור. בו בזמן אתה לוחץ TOGA וקורא FLAPS20 כאשר אתה הPF כלומר הטייס המטיס.הטייס השני שהואPM מסדר את הFLAPS20.כעת תבדוק שהכוח מנוע מספיק להרים את המטוס ותוסיף ככל הנדרש. תבדוק שיש positive rate of climb ותעלה גלגלים.תבדוק שהגובה של הmissed approach בMCP הוא נכון.תבדוק בND שהמטוס מתקדם לפי הנתיב הדרוש. יש לך אפשרות לבחור או FLCH או VNAV. אם בחרת FLACH סדר את המהירות לפי המדפים.אם בחרת VNAV סדר את המהירות לפי הדרוש ע"י לחיצה בכפתור המהירות בMCP במה שנקרא INTERVENTION או כפי ששמעתי בהרצאות של אלון פרג מאל על קצין ראשון ב744:תן לו בראש... ובסוף תוודא שהגעת לגובה הדרוש להליך ולמהירות הדרושה וסדר את הגלגלים על OFF. ואז קוראים AFTER TAKEOFF CHECKLIST. אבל זה כבר משהו אחר בהצלחה בוקי זאב:4X-MJB