Amir Paz פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 טייסים וטייסות! האירוע השבועי ממשיך לעבוד כרגיל בכל שבת. מבצע "דוד בן ארי" (ממש שם קוד של מבצע במוסד ) בשבת האחרונה היה הצלחה של ממש. בקרוב נצא לפועל עם מטס נוסף. אבל בינתיים,רגע לפני שהטמ"פ יורדת למינוס 37, כשהמוח שלי עדיין לא קפוא (אלמוג שתוק) - עלה לי רעיון, ורציתי לשמוע מה אתם חושבים: החטיבה יכולה אחת לחודש, או כל פרק זמן אחר שיוגדר, לסייע לחברים פה לגבש טיסה כצוות. כל טייס ווירטואלי שיש ברשותו מחשב טוב, עם ציוד (יוק וכד'),ויש לו את הרצון לארח חבר חטיבה אחר במסגרת אירוע מוצ"ש, יכול להציע את עצמו כאן בפורום (או מנגנון אחר שנבנה). אנחנו כצוות החטיבה, יכולים לדאוג ש: 1. נשבץ ק.ראשון לכל קברניט מארח (אותו אדם שמארח נגדיר אותו כקברניט הטיסה). ע"י כך שאנחנו משבצים (ולא אתם), זה יכול לייצר עניין לטעמי, לא בהכרח לטוס עם החבר הכי טוב שלך, אלא אם טייס חטיבה אחר, ככה לומדים המון. (למשל:לא חוכמה שמיקי טס עם רן כל הזמן :wink: ) (כמובן שכל אדם מארח יכול להגיש לנו רשימה של שמות שהוא לא מענויין לארח אותם לצורך העניין). 2.מחלקת מבצעים/מחלקת אירועים יפעילו דיספצ'אי תורן, שידאג לכם לתוכנית טיסה מלאה, משקלים, הגשת תוכנית ב VATSIM, מזג אוויר - הכל. (תוכלו לקלל את המשגרה ולצעוק שאין להם מושג מה הם עושים - AS REAL AS IT GETS ) 3.ערב שכזה יהיה משולב עם תאום פיקוח בחטיבה זרה, נוסח המטס האחרון לוינה. 4.אדם מארח או מתארח, יהיה כזה שיש לצוות החטיבה או לחברים מוכרים בחטיבה היכרות אישית עם אותו אדם. הרעיון הוא שתרגישו בנוח לארח את אותו אדם וזו לא הפעם הראשונה שאתם פוגשים אותו/שומעים עליו. זה רעיון כללי בלבד. אני חושב שאנחנו בהחלט יכולים "להרשות לעצמנו" להפעילו פעם בחודש/ 6 שבועות (מבחינת כוח אדם ומשאבים). אשמח לשמוע את דעתכם
David Bendavid פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 אהבתי. יכול להצליח. צריך לדאוג שאלמוג בבית כדי ליישם את סעיף 2 :mrgreen:
E.Z פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 אין לי בעיה לקחת את סעיף 2 יש לי רעיון כללי לביצוע
Barak Zohar פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 אמיר האירוח שאתה מדבר עליו הוא בבית המארח או אירוח ברשת? (משמע שיתוף קוקפיט) לי למשל אין בעיה לארח בבית שלי, יש לי שני יוקים וציוד נוסף לטיסה.
Zemer Itshak פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 יש גם אפשרות לצרף את ח''א הווירטואלי? או שזה לא מתאים?
Amir Paz פורסם ספטמבר 5, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 אמיר האירוח שאתה מדבר עליו הוא בבית המארח או אירוח ברשת? (משמע שיתוף קוקפיט)לי למשל אין בעיה לארח בבית שלי, יש לי שני יוקים וציוד נוסף לטיסה. אירוח בבית... אם כי גם מולטיפלייר יכול להיות מעניין, פחות לוגיסטיקה. העניין הוא שקוקפיט משותף (מולטיפלייר) נכון להיום זמין רק במטוסים מסויימים, ובעיקר - לא במטוסים המתקמדים שהרוב מעדיפים לטוס עימם. אני מכוון למטס אזורי עם תמיכת דיספאצ' ופיקוח מסביב. ככה ש NGX ו LEVEL-D הם אבות המזון של האירוע הזה לגבי חיל האוויר הווירטואלי: בוודאי. כל טיסה שיכולה להתקיים עם 2 אנשי צוות על אותו מחשב. רק שתדעו שיש אפשרות להתקין עכבר נוסף, ולקבל 2 סמנים נפרדים על המסך משני עכברים שונים. זה מאוד נוח לתפעול דואלי כשעושים טיסה על אותו קוקפיט.
Almog Atar פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 כמה דברים : א. אמיר המוח שלך קפוא כל הזמן (יש לי גם הוכחות אם אתה רוצה) ב. לגבי סעיף 2, מספיק לימדת את שלומי לבקש ממני דיספצ׳ים עכשיו גם כל החטיבה ? :mrgreen: סתם ועכשיו ברצינות: אמיר מידי פעם בין כל השטויות שלך אתה מצליח להבריק :drinking: והאמת שזה רעיון מעולה. אני מניח שכל מי שהיה בחד״ב התנסה או נכח בטיסה של שני אנשי צוות וראה/חווה איזה כיף, שובר שגרה ובעיקר גם מגבש, במיוחד עם כל הוועג׳רס מסביב (נוטאמים, דיספצ׳ים, פיקוח מלא וכו׳) ללא ספק ששתי הטיסות הכי טובות שהיו לי בתקופה האחרונה היו אחת בחד״ב עם איתי לאתונה והשנייה עם זיירמן מב״ג לוינה גם כן באירוע לפני כמה חודשים. לגבי סעיף 2 (ועכשיו ברצינות) אני אשמח לקחת חלק, במיוחד אם יש מתנדבים נוספים על מנת שנחלק את העבודה, בreal ops הראשון של החטיבה אל על וירטואל הכינה דיספצ׳ים לכל מטוסי אל על, ללא ספק עבודה קשה בלי הרבה שעות שינה (להוציא את כל הטיסות של הבוקר ביום ראשון זה לא קל :evilbat: ) אל על תשמח לקחת חלק שוב ״במבצע״ הזה
itzik friedman פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 נשמע רעיון ענק! אבל אמיר, מה בדבר אלו שאין להם בחטיבה מכרים אישיים?
Shlomlux2 פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 רעיון מדהים. ועכשיו כמו בצבא: סעיף 2- אחריות א. עטר. סעיף 3- אחריות ד. ב"ד. סעיף ז'- אחריות פסיכולוג. בכל מקרה, דברים כאלו נעשים על בסיס לא קבוע ולא רשמי, ולאו דווקא באירועים. אני נהנתי לא פעם להתארח ולארח חברים לטיסות. ולמה לא לפתוח במבצע: אמצי פקח ? תחת אותו עקרון, רק שפה יש פקח מארח ויש עוזרת פקח ("מארחת"). :mrgreen:
E.Z פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 רעיון מדהים.ועכשיו כמו בצבא: סעיף 2- אחריות א. עטר. סעיף 3- אחריות ד. ב"ד. סעיף ז'- אחריות פסיכולוג. בכל מקרה, דברים כאלו נעשים על בסיס לא קבוע ולא רשמי, ולאו דווקא באירועים. אני נהנתי לא פעם להתארח ולארח חברים לטיסות. ולמה לא לפתוח במבצע: אמצי פקח ? תחת אותו עקרון, רק שפה יש פקח מארח ויש עוזרת פקח ("מארחת"). :mrgreen: שוב פעם נתנו לך להסתובב בלי רצועה? מספיק כבר אחד בקנדה שם גם ככה אין חוקים......
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 אמיר ברגע שתצליח לגרום לשני יוקים יכולת להשתלט אחד על השני בלי שזה יהיה לנצח (כמו שקרה בחד"ב אצל אלבז שברגע שלקחנו לקרבל את ההגאים הם לא חזרו אליו יותר), אז זה יהיה אדיר.
Shlomlux2 פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 I have a dream... אם כבר בצמדי אנשים עסקינן. היום הסימ' והטיסה ברשת רק מתקרבת למציאות ואיתה גם הצורך בעוד זוג ידיים. זה מתחבר לקוקפיט הבייתי וגם לקוקפיט הוירטואלי בשיתוף פאנלים. האם ישנה אפשרות לבקש מהנהלת וואטסים לשקול ספירת שעות גם לאיש צוות השני, משמע "קצין ראשון וירטואלי"? אחרי הכל, זה קורה לא מעט (לא חסרים הוכחות יוטוב לקוקפיט ביתי עם שני אנשים ברשת). מה דעתכם? רעיון אפשרי?
Idan Traub פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 I have a dream...אם כבר בצמדי אנשים עסקינן. היום הסימ' והטיסה ברשת רק מתקרבת למציאות ואיתה גם הצורך בעוד זוג ידיים. זה מתחבר לקוקפיט הבייתי וגם לקוקפיט הוירטואלי בשיתוף פאנלים. האם ישנה אפשרות לבקש מהנהלת וואטסים לשקול ספירת שעות גם לאיש צוות השני, משמע "קצין ראשון וירטואלי"? אחרי הכל, זה קורה לא מעט (לא חסרים הוכחות יוטוב לקוקפיט ביתי עם שני אנשים ברשת). מה דעתכם? רעיון אפשרי? האמת שכשחושבים על זה הטסת תוסף מקצועי ברשת קשה לפעמים פי כמה מהטסתו הנורמאלית בגלל החוסר בעוד זוג ידים ועיניים.
Almog Atar פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 I have a dream...אם כבר בצמדי אנשים עסקינן. היום הסימ' והטיסה ברשת רק מתקרבת למציאות ואיתה גם הצורך בעוד זוג ידיים. זה מתחבר לקוקפיט הבייתי וגם לקוקפיט הוירטואלי בשיתוף פאנלים. האם ישנה אפשרות לבקש מהנהלת וואטסים לשקול ספירת שעות גם לאיש צוות השני, משמע "קצין ראשון וירטואלי"? אחרי הכל, זה קורה לא מעט (לא חסרים הוכחות יוטוב לקוקפיט ביתי עם שני אנשים ברשת). מה דעתכם? רעיון אפשרי? ממתי נהיית רודף שעות שלומי ?
Shlomlux2 פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 I have a dream...אם כבר בצמדי אנשים עסקינן. היום הסימ' והטיסה ברשת רק מתקרבת למציאות ואיתה גם הצורך בעוד זוג ידיים. זה מתחבר לקוקפיט הבייתי וגם לקוקפיט הוירטואלי בשיתוף פאנלים. האם ישנה אפשרות לבקש מהנהלת וואטסים לשקול ספירת שעות גם לאיש צוות השני, משמע "קצין ראשון וירטואלי"? אחרי הכל, זה קורה לא מעט (לא חסרים הוכחות יוטוב לקוקפיט ביתי עם שני אנשים ברשת). מה דעתכם? רעיון אפשרי? ממתי נהיית רודף שעות שלומי ? מאז שאין לי זמן...
mickey lip פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 מר פז, הברקת הפעם. אומנם הסימולטור שלי לא הכי שמיש ( ציוד הקפי), אבל אני מרים ראשון את הכפפה. בגלל שאמיר מתלונן על זה שאני טס עם רן כל הזמן ( מה שלא עשינו מעל חצי שנה), אני מזמין את אחד מחברי החטיבה לטוס איתי, עדיפות לטייסי 737 שרוצים ללמוד קצת CRM , למי שיגיע , תדריך מסודר , ולמהדרין שיעור של חצי שעה על תורת ה CRM ברגל אחת. נצר, חריט , זה הזמן להחזיר לכם חוב ישן , במיוחד נצר ( חריט כבר טס איתי בעבר), כמובן שכל השאר מוזמנים גם, עדיפות לבעלי הכירות אישית כמובן ,אם כי לא חובה. נ.ב לפני שאמיר ממשיך , קוקפיט 747 של MRD מחוץ לתחום באופן גורף לכולם, אין טעם לשאול או לבקש בכלל. נ.ב 2 פינקלס בוא לטוס השבוע, עשה לי חשק הפזגז הזה. יש לחדש מבחן כשירות .
אורח פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 נצר, חריט , זה הזמן להחזיר לכם חוב ישן , במיוחד נצר ( חריט כבר טס איתי בעבר), כמובן שכל השאר מוזמנים גם, עדיפות לבעלי הכירות אישית כמובן ,אם כי לא חובה.יש לחדש מבחן כשירות . האם הזמנה זו תקפה גם לעובד זר :?: :wink:
אורח פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 נצר, חריט , זה הזמן להחזיר לכם חוב ישן , במיוחד נצר ( חריט כבר טס איתי בעבר), כמובן שכל השאר מוזמנים גם, עדיפות לבעלי הכירות אישית כמובן ,אם כי לא חובה.יש לחדש מבחן כשירות . האם הזמנה זו תקפה גם לעובד זר :?: :wink: או שאתה תזמין אותנו לקולומבוס, אוהיו
mickey lip פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 נצר, חריט , זה הזמן להחזיר לכם חוב ישן , במיוחד נצר ( חריט כבר טס איתי בעבר), כמובן שכל השאר מוזמנים גם, עדיפות לבעלי הכירות אישית כמובן ,אם כי לא חובה.יש לחדש מבחן כשירות . האם הזמנה זו תקפה גם לעובד זר :?: :wink: חיובי, במקרה שלך , כולל קפה ומאפה על חשבון הבית :wink:
David Bendavid פורסם ספטמבר 5, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2011 וואו, איזה יופי, אני בראש השנה בארץ ** ספויילר ** תשריין את ראש השנה א' :wink:
אורח פורסם ספטמבר 8, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2011 מיקי, תחזיר כשירות לעצמיך ואז נדבר על זוגות טיסת לילה יום חמישי ? נצר תביא הרבה אלוברה