Noy Farhi פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 יום טוב *VATIL*, גישה בן גוריון החל מהשעה 20:00 בערב. בואו לטוס CVFR IFR כל דבר שאפשר לעשות במרחב גם דברים שונים שלא מוגדרים.. מקווה לראות הרבה נקודות ירוקות :new-alien: :new-alien: להכפיל את זה X100 נתראה בערב!
Barak Zohar פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 שעה קצת בעייתית מכיוון שיום שישי היום ובכל זאת יש ארוחת ערב שישי בשעה הזו. נשתדל להגיע..
David Bendavid פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 גם אני כמו ברק. יש אורחים כך שלא אוכל להגיע היום. מקווה שתהיה משמרת עם המון תנועה, ותמשיכו כך
Noy Farhi פורסם ספטמבר 9, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 בסדר לכמה לא נוח אבל יש גם כאלה שזה כן נוח להם. אף פעם איפשר לעשות את זה מושלם..
Noy Farhi פורסם ספטמבר 9, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 החד"ב של באכתרי באוויר בואו לטוס. תמונות בהמשך!!!!
Noy Farhi פורסם ספטמבר 9, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 קצת תמונות מהמיני חד"ב שמתרחש כרגע בבית משפחת באכתרי,יש שווארמה לצמחוניים בלבד ומקווים לתמונות עם נקודות ירוקות!
yoni revivo פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 פרחי רק על ההקפדה על סקטור תיקני מגיע לך הסמכה מלאה כל הכבוד ילדים :wink:
אורח פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 חברים, רצינו להגיע היום עם כמה מטוסים אבל יש לנו בעייה עם הזמנים. כשאתם כותבים Closing 2200, בעצם זה MEZ 2100 או ליתר דיוק ZULU 1900. בכדי להגיע מאירופה + - 3.5 עד 4 שעות צריך לצאת ב ZULU 1530 שזה בלתי אפשרי. צריך לחשוב על פתרון לתנועה שמגיעה מאירופה. אני מתכנן מטס כבד בסוף אוקטובר לבן גוריון, דוד, אמיר צריך להפגש
Noy Farhi פורסם ספטמבר 9, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 היי יורם, איזה זמנים אתה חושבים אנחנו צרכים לעלות בשביל לקבל יותר תנועה מאירופה? (אתם למשל) למה זה לא אפשרי לצאת מאירופה בשעה 15:30Z? ולמה לא לטוס מישראל ולנחות באירופה בשיא הפיקוח?
אורח פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 אחד או שניים יצאו מוקדם ויגיעו כנראה (LHA). העניין הוא לטוס לבן גוריון ולא לצאת. בכדי לטוס באירופה אפשר לצאת מכל שדה בטיסה של שעה או שעתיים. ב 1530 ZULU לא קורה דבר באירופה, ולכן נצטרך להתאים את עצמנו . אמיר - דוד - וצוות צריך להפגש בסקייפ ולדון
Amir Paz פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 חברים,רצינו להגיע היום עם כמה מטוסים אבל יש לנו בעייה עם הזמנים. כשאתם כותבים Closing 2200, בעצם זה MEZ 2100 או ליתר דיוק ZULU 1900. בכדי להגיע מאירופה + - 3.5 עד 4 שעות צריך לצאת ב ZULU 1530 שזה בלתי אפשרי. צריך לחשוב על פתרון לתנועה שמגיעה מאירופה. אני מתכנן מטס כבד בסוף אוקטובר לבן גוריון, דוד, אמיר צריך להפגש המטס השבעוי מכוון ל 1800 עד 2100 שעון מרכז אירופה. שזה סביר. כשיש אירועים גדולים, אנחנו משנים בהתאם. אבל הרעיון של האירוע השבועי הוא בין היתר, לתת לחברי החטיבה הזדמנות להנות ממנו. אם נתחיל אירוע שבועי ב 20:00 ונסיים אותו ב 2300 זה קצת מאחור לחבר'ה שרואים בית ספר יום אחרי. מה שכן, אנחנו עובדים על להאריך את קצה האירוע עם מינימום פיקוח לעוד שעה לפחות. בנוגע לאירוע - בכיף. אבל עכשיו אנחנו בבעיה, יש יותר מידי אירועים :drinking:
אורח פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 חברים,רצינו להגיע היום עם כמה מטוסים אבל יש לנו בעייה עם הזמנים. כשאתם כותבים Closing 2200, בעצם זה MEZ 2100 או ליתר דיוק ZULU 1900. בכדי להגיע מאירופה + - 3.5 עד 4 שעות צריך לצאת ב ZULU 1530 שזה בלתי אפשרי. צריך לחשוב על פתרון לתנועה שמגיעה מאירופה. אני מתכנן מטס כבד בסוף אוקטובר לבן גוריון, דוד, אמיר צריך להפגש המטס השבעוי מכוון ל 1800 עד 2100 שעון מרכז אירופה. שזה סביר. כשיש אירועים גדולים, אנחנו משנים בהתאם. אבל הרעיון של האירוע השבועי הוא בין היתר, לתת לחברי החטיבה הזדמנות להנות ממנו. אם נתחיל אירוע שבועי ב 20:00 ונסיים אותו ב 2300 זה קצת מאחור לחבר'ה שרואים בית ספר יום אחרי. מה שכן, אנחנו עובדים על להאריך את קצה האירוע עם מינימום פיקוח לעוד שעה לפחות. בנוגע לאירוע - בכיף. אבל עכשיו אנחנו בבעיה, יש יותר מידי אירועים :drinking: יופי יופי אמיר, אתה מחמם אותי ואני מתחיל לרוץ - וסוף סוף אני בכושר, אז אתה אומר לי שיש יותר מדי אירועים ??? :cry:
Amir Paz פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 חברים,רצינו להגיע היום עם כמה מטוסים אבל יש לנו בעייה עם הזמנים. כשאתם כותבים Closing 2200, בעצם זה MEZ 2100 או ליתר דיוק ZULU 1900. בכדי להגיע מאירופה + - 3.5 עד 4 שעות צריך לצאת ב ZULU 1530 שזה בלתי אפשרי. צריך לחשוב על פתרון לתנועה שמגיעה מאירופה. אני מתכנן מטס כבד בסוף אוקטובר לבן גוריון, דוד, אמיר צריך להפגש המטס השבעוי מכוון ל 1800 עד 2100 שעון מרכז אירופה. שזה סביר. כשיש אירועים גדולים, אנחנו משנים בהתאם. אבל הרעיון של האירוע השבועי הוא בין היתר, לתת לחברי החטיבה הזדמנות להנות ממנו. אם נתחיל אירוע שבועי ב 20:00 ונסיים אותו ב 2300 זה קצת מאחור לחבר'ה שרואים בית ספר יום אחרי. מה שכן, אנחנו עובדים על להאריך את קצה האירוע עם מינימום פיקוח לעוד שעה לפחות. בנוגע לאירוע - בכיף. אבל עכשיו אנחנו בבעיה, יש יותר מידי אירועים :drinking: יופי יופי אמיר, אתה מחמם אותי ואני מתחיל לרוץ - וסוף סוף אני בכושר, אז אתה אומר לי שיש יותר מדי אירועים ??? :cry: ככה מחשלים בצבא... גם רצים וגם לא יוצאים הביתה ונשארים שבת נשב מסודר כמובן, ונעבור על לוח השנה לראות מתי מסתדר. ספטמבר מבורך באירועים שונים כמו -ערב הדרכה של ניר גונן -ערב הדרכה דו מנועי בחגור -ערב טיסה בצוות -מטס נוסף לצפון מערב אירופה. בכל אופן, לפני שאני הורס למחלקת אירועים את ההפתעה, נדבר בפרטי