E.Z פורסם ספטמבר 13, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2011 אומנם אין תמונות אבל בהחלט מה שאכתוב כאן נותן תמונה לא רעה בכלל. זה מתחיל אחר הצהריים בליסבון הרחוקה, קשה לצאת משם למרות שזה אחלה יעד אבל יחסית כמו ישראל מרוחק למקומות מרכזיים אחרים, יציאה עם פקחים פורטוגזים עם המבטא הכבד לכיוון פריז, אחלה פקחים בניגוד לשכנים הספרדים. אחרי נחיתה חביבה על 26L מתחילים לחשוב איפה לטוס בערב, ואחרי בדיקה קצרה..יורים חץ לאינסבורק, אני מתבייש להגיד שאני מטיס FS יותר מ15 שנה ועדיין לא נחתתי שם, מי שמכיר הבעיתיות של המקום ואני עוד עם 767, החלטתי ללכת על זה עם המגבלות, גם מטוס שלא נוחת שם במציאות, גם פעם ראשונה בלילה. זמן הטיסה מדה-גול סך הכל שעה בערך מ10Kגובה קברתי את עצמי בתא ובג'פסן כדי להבין איך שותלים בואינג במקום הזה, אחרי שהבנתי ונכנסים לבקרה האוסטרית- פקח CTR ביומו הראשון בהשגחה של יורם מנחה אותנו ל 26, בודקים שהכל מכוייל NDB במשדרים, מחשב וכו ומתחילים לרדת למסלול,הראש בפנים כל הזמן ומידי פעם אני מציץ החוצה לחושך ורואה צמרות עצים רצות להם למטה מאוד קרוב, הכל כל הזמן מנוטר ואז מגיע הציר מסלול מדווחים ראיה לוקחים ישר לידיים ומביאים אותו לנחיתה. ללא ספק היה כיף, אבל זה לא נגמר השעה 01:30 בלילה שאלתי יורם מה התוכניות והאם יש לי זמן להגיע לווינה מרחק חצי שעת טיסה, יורם אומר שגם אם הטרייני שלו לא ממשיך הלאה הוא ימשיך, ואין בעיה לכן בזריזות נותנים 2 סטירות ל FSBUILD שיעשה משהו מועיל ויביא אותי לווינה תוך חצי שעה OFFBLOCK המראה מ 08 בדחף מלא בתוכנית בקשתי FL250 קיבלתי עד 23 ווקטורים ל 29 בווינה ונחיתה נעימה לשער. בהחלט ערב מהנה תודה רבה ליורם ולבקרה האוסטרית על האירוח וכל הכבוד על הפעילות הרבה שהייתה שם באמצע שבוע.
Nir Gonen פורסם ספטמבר 13, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2011 אחלה ערב תודה על השיתוף היית צריך להמשיך משם לדבלין, הגסטים הגיעו עד ל52 קשר היום, הייתי שם פעמיים היום והיה מעניין מאוד, בעיקר לנסות להכניס את הרוח לתיכנון ההנמכה
אורח פורסם ספטמבר 13, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2011 אלעד, התענוג היה כולו שלי. פשוט הייתי בהדרכה עם פקח ביומו הראשון ב CTR, ואני מתנצל על כמה טעויות :oops: קטנות שלו. חשבנו שלא תהיה תנועה ב12 בלילה , אך כפי שראית עד 0100 היו 9 מטוסים באויר . כל הכבוד על הנחיתה , בדרך כלל כשמגיעם המטוסים הכבדים הם נתקעים בהרים או נכנסים לנהר בסוף המסלול ההרים לצידי המסלול הם בגובה 11000 רגל. אם אתה מגיע עם משהו יותר קל 737 או דומה תנסה את הגישה ממערב. צריך מאד להקפיד על מהירות נמוכה 165 קשר ומדפים מלאים :wink: אחרת אין שום סיכוי לנחות בשלום . תודה על הביקור
Ido Wachtel פורסם ספטמבר 13, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2011 תמיד כיף לטוס בCTR של אוסטריה, פיקוח אדיב וברמה מאוד גבוהה אגב אינסבורק ו767- כבר קרו מקרים שהמפלצת הזו נחתה שם במציאות- אוסטריאן (לאודה אייר) והמטוס המפורסם של אברמוביץ'
E.Z פורסם ספטמבר 13, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 13, 2011 האמת התכנון המקורי שלי היה לבוא על ההליך ממערב, לא ידעתי שאפשר EMNEN להגיע לRTT. מהירות מ165 אם באים במשקל קל מה שבכל מקרה דרוש בגלל מסלול קצר אפשר לעשות עם מדפים 20 אם אני זוכר טוב אסור לעשות פניות של 30 מעלות על מדפים מלאים, בכל מקרה לפי התרשים יש מספיק זמן להוריד אותם. ללא ספק נבוא שוב...:-)
Etai Charit פורסם ספטמבר 13, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2011 אם אני זוכר טוב אסור לעשות פניות של 30 מעלות על מדפים מלאים מצד שני, אם תבצע את אותה הפניה במדפים 20, מהירות מתאימה ו-30 מעלות הטיה, ובמדפים 30, מהירות מתאימה ו-25 מעלות הטיה, ה-20 קשר הפרש האלה יגרמו לרדיוס הפניה להיות דומה מאוד בשני המקרים.
E.Z פורסם ספטמבר 13, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 13, 2011 אם אני זוכר טוב אסור לעשות פניות של 30 מעלות על מדפים מלאים מצד שני, אם תבצע את אותה הפניה במדפים 20, מהירות מתאימה ו-30 מעלות הטיה, ובמדפים 30, מהירות מתאימה ו-25 מעלות הטיה, ה-20 קשר הפרש האלה יגרמו לרדיוס הפניה להיות דומה מאוד בשני המקרים. נכון אבל בנוסף מבחינת מוכנות להליכה סביב יותר נוח לדעתי להגיע עם 20 ורק בפיינל להוריד לתצורת נחיתה.
zvi rodes פורסם ספטמבר 13, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2011 תודה רבה יורם סרט יפה ומיקצועי מאוד,לייק \:D/