Amir Paz פורסם ספטמבר 27, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 אנשים יקרים, נרשה לעצמנו, פעם בשנה, לשאת ברכה שלא בפורום OFF TOPIC, אחרי הכל, זה קורה רק פעם בשנה שנה טובה וחג שמח לכם ולכל בני משפחתיכם! אני גאה להיות חלק מארגון VATSIM ישראל, זה הבית השני שלי ואני מקווה לראות אותו מתפתח קדימה בשנה הקרובה. תשע"ב תהא שנה עמוסה בתנועה חג שמח חבר'ה !
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 27, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 חברים יקרים, כמו בכל סיום שנה מאז שאני כאן, גם השנה יש חשבון נפש של מה שעשיתי ומה שלא, מה שטוב ומה שפחות ולאן הולכים מכאן. מבחינת שעות טיסה, השנה היתה דלילה במיוחד מכמה סיבות, שלושת העיקריות הן ההריון עם מיכל שהיה לא פשוט, התרחבות המחויבויות בבית אחרי שמיכל נולדה והרבה שעות של עומס בעבודה. קצת קשה להאמין, אבל הסטטיסטיקה ב- Vataware מראה שבין ספטמבר 2010 לעכשיו נרשמו לי כשלש שעות של טיסה ברשת. תוצאה עגומה לכל הדעות, אבל רק תקופה חולפת. לזכות חטיבת ואטיל ולזכותכם החברים יאמר שתמיד מרגישים פה בבית, תמיד אפשר להוריד פרופיל, להעלם ושוב לחזור והמרחב שאתם יוצרים כאן מקרין תמיד חום, פתיחות, הושטת יד, קבלת כל אחד כמו שהוא, כבוד הדדי, תמיכה ועזרה, מקצועיות וענווה. כל הכבוד להנהגת החטיבה שהצליחה לייצב מרחב ייחודי שכזה ומי יתן ונמשיך לשמור עליו כמו שהוא היום. למדנו להעריך ולהעריץ את עבודת הקודש של צוות החטיבה, למדנו שכל אחד תורם רק את מה שהוא יכול והבאר משותפת, כולנו שותים ממנה. השנה גם היתה גאווה מיוחדת לחטיבה כשאחד מחברנו הצליח להביא כבוד עם כנפיים אמיתיות ומספר נוסף של חברים התחילו, קבלו רשיון או חזרו לטוס בטיסות אזרחיות. כל הכבוד לכם, גאווה להיות לצידכם ולקבל את ברכת הדרך וההדרכה שלכם לסימולציה, שכך אנו בטוחים שנשמרת קרוב ככל האפשר לעולם האמיתי. תודה מיוחדת לעופר היקר שחזר אלינו בכל הכח וכמו חדש. השנה היתה גם שנת גאווה ביצירת הסינרי של ישראל, עבודה מדהימה של תומר עם הפוטוריל של המדינה והתקדמות לקראת לנדקלאס מעודכן שעידו עובד עליו. תודה רבה לכם ולכל היוצרים שמעשירים לנו את החוויה. אז מה כן הספקתי השנה? החלטתי על מסע עולמי עם כל התוספים שצברתי, יצרתי בלוג למסע והספקתי לבצע בו חמישה לגים, הרוב עם ליווי ותמיכה של ברק זוהר. התיעוד הוא ברמה גבוהה ודורש המון, אני מקווה שאצליח לשמור על הרמה לאורך זמן. התחושה היא שהייתי צריך ייעוד לתחביב, משהו להאחז בו וללכת על פיו, קו מנחה ומוביל ובחרתי שהמסע הזה יהיה הכיוון והתיעוד שלו זה מה שאני אשאיר אחריו ואחרי. הלינק מופיע בחתימה שלי. מה מתוכנן קדימה מבחינתי? להתקדם עם המסע, למצוא דרך להנחיל את העבודה שעשיתי בייצוב החומרה לסימולטור (כנראה מדריך כתוב), להראות יותר נוכחות באירועים ובבחינות פיקוח ולמצוא כוחות וכושר לעבודה, להורים, למשפחה ולכל אלו. לחטיבה ולכם אני מאחל המשך עשייה והוויה פוריות, שתמשיכו לחלום, ליצור, לטוס, לפקח, לסייע, לתרום ולהנות. שנה טובה ומאושרת לכולם ותודה רבה על מי שאתם. משה
Amir Paz פורסם ספטמבר 27, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 נראה לי שהתכוונת לניר. ואם כך - אז שכחת את בן שמטיס דאש 8 :wink:
Izhar Haviv פורסם ספטמבר 27, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 מצטרף לברכות ומאחל שנת תעופה בטוחה ומהנה !
itzik friedman פורסם ספטמבר 27, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 שתהא שנה טובה!!!! לכולנו מי בשמיים ומי על הקרקע [פיקוח] ויאאללה מצערת מליאה קדימה ואטיל!!!
Nir Gonen פורסם ספטמבר 27, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 שנה טובה לכולכם מאירופה הרחוקה! שנהיה לראש ולא לזנב!
Shoval Cohen פורסם ספטמבר 27, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 שנה טובה וחג שמח לכל ארצנו וחטיבתינו! נראה לי שהתכוונת לניר. ואם כך - אז שכחת את בן שמטיס דאש 8 :wink: ניב :wink:
Amithakafkaf פורסם ספטמבר 27, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 שנה טוב וחג שמח,מי יתן וואטיל תמשיך לשגשג עם מלא שעות פיקוח וטיסה
Mor Haviv פורסם ספטמבר 27, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 שנה טובה!בהצלחה לכולם בעבודה ובלימודים!ומקווה שיהיה יותר זמן לטוס!
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 27, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 שנה טובה ומתוקה, עם הרבה טיסות, שנה של אושר והצלחה לכולם בכל התחומים, והכי חשוב, בריאות ואריכות ימים.
אורח פורסם ספטמבר 27, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 שנה טוב VATIL, בריאות אושר ושגשוג בכל אשר תפנו. ולגבי טייסים, יש גם את אמיר שטס על דוש 4.
4X-STA פורסם ספטמבר 27, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 שנה טובה לכלל החטיבה, ובאמת שהשנה אני חושב שלא רק אני ראיתי שינויים חיוביים בחטיבה, פחות תלונות על מה לא בסדר, ויותר עשייה כדי לשנות דברים. כל הכבוד על ההחלטה לבצע אירוע שבועי שבו הדגש הוא על התמדה. גאה להיות חלק מהחטיבה הזו. :mrgreen:
Maor Cohen פורסם ספטמבר 27, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 שנה טובה לכל הטייסים והטייסות ( אם יש =] )
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 28, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2011 חברים יקרים, שנה טובה לכולכם ולבני המשפחה! מאחל לכולנו בריאות ואושר, שגשוג והצלחה בכל אשר נפנה כיחיד וכקהילה. שנה טובה!
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 28, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2011 שנה טובה, שנת עשייה ושנת הצלחה לכולם!
Adam Waiser פורסם ספטמבר 28, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2011 חברים יקרים השנה הזו בניגוד לקודמותיה עברה עלי בפעילות כמעט אפסית בכל הקשור לחטיבה ולטיסות ברשת. לצערי נאלצתי לוותר על מחויבויות במסגרת החטיבה עם כניסתי למקום עבודה חדש ותובעני שלא הותיר לי הרבה זמן והפעילות ברשת שאני כל כך אוהב גם פסקה כמעט לגמרי עם לידתה של בתי הבכורה אלה. (האבות שבינינו יודעים איך זה...) אבל עם זאת השתדלתי להתעדכן בנעשה כאן בפורום מפעם לפעם וכמובן ששמחתי מאד לדעת שהפעילות נמשכת במלא העוצמה, שIFS התברך והתחדש בצוות חדש ורענן, שכמה מהחברים הגשימו חלום ונהיו לטייסים של קווי נוסעים ומהווים השראה לכולנו, שחברים אחרים חזרו לטוס במציאות לאחר שנים של הפסקה, שתומר, דוד, עידו והחבר'ה ממשיכים "להפריח את השממה" בפרוייקטים מדהימים של פוטורילים וסינרים, והיה גם ממש מעניין ומשמח לראות כמות יפה של דיונים מקצועיים ומעשירים בפורום מדי פעם ויוזמות חדשות לפעילויות ברשת פה ושם. בקיצור שמחתי לגלות כל פעם שמצאתי מעט זמן לבקר לרגע בפורום שעדיין יש כאן קהילה מדהימה שלא מפסיקה לשאוף למעלה (תרתי משמע), שהעשייה והיצירתיות בה לא נגמרות, קהילה שמוכנה תמיד לעזור ולתרום גם לאנשים שזה עתה התחילו את צעדיהם הראשונים ולא יודעים איזה מחשב לקנות או איפה להתחיל בכלל... רציתי לאחל לכולנו שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה טובה ועשירה בפעילות ומעשים טובים גם במרחב הוירטואלי וכמובן במרחב המציאותי והאישי של כל אחד, שתהיה עוד שנה של עשייה מבורכת ומדהימה, של עזרה הדדית, למידה משותפת, יוזמות מבורכות ויצירתיות ויותר מהכל שנמשיך להנות מהתחביב הזה ומהקהילה הזו שהיא יחידה במינה בעיני במרחב החברתי הוירטואלי הישראלי. וכמובן מקווה שהשנה אמצא קצת יותר זמן לשוב ולקחת חלק בעשייה ובפעילויות השונות וגם סתם לעלות לטוס לפחות אחת לשבוע יחד עם כולכם. שנה נהדרת לכולנו
Eldar Sella פורסם ספטמבר 28, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2011 חברי חטיבה יקרים, שנה טובה ומתוקה לכם. החטיבה הזאת היא בהחלט אחד הדברים היותר יפים שהכרתי בחיי. מאחל לכולנו שנמשיך לטוס בלי סוף, ולהנות מהתחביב המשותף. גם לאלה השואפים להפוכו למקצוע, שרק תצליחו. חג שמח לכולנו! שנה של בריאות והגשמה עצמית.
zvi rodes פורסם ספטמבר 28, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2011 שנה טובה לכל משפחת ואטיל בארץ ובחו"ל. שתהיה לנו שנה מוצלחת ומלאת פעילות . שתהיה לנו שנה של שיתוף פעולה ופירגון הדדי. שהשנה מתוקה כדבש. :drinking: