×™×•× ×ª×Ÿ פורסם ספטמבר 4, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2004 ברצוני לברך ולהודות , לכל צוות vfs על העבודה המעולה שאתם עושים. עלו והצליחו ,אתם כולכם עושים עבודה מבורכת ומופלאה =D>
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 4, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2004 שימו לב!!!! VFS ביה"ס לטיסה וירטואלית מס' 1!! תודה רבה רבה רבה בעיקר לאלירן שעוזר ותומך מרגע ההרשמה ל-VFS ועד לחיבור וטיסה ראשונה בוואטסים.. הוא הדריך אותי אישית בכל הבעיות והשאלות המטרידות עד לטיסת הסולו הראשונה שלי בוואטסים!! תודה גם לשאר המדריכים המעולים של צוות VFS. תודה אלירן :!: =D> =D> =D>
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 5, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 תודה רבה על המחמאות מכול צוות בית הספר לטיסהVFS.
OmRI פורסם ספטמבר 5, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 אלירן וגם אילן שניהם תותחים אמיתיים אחלה אנשים כיף לדבר איתם רציניים מתי שצריך ויודעים לבצע הפרדה בין לבין.....ומגיע לי תודות על הסקין כי את הצביעה אני עשיתי......
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 5, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 אלירן וגם אילן שניהם תותחים אמיתיים אחלה אנשים כיף לדבר איתם רציניים מתי שצריך ויודעים לבצע הפרדה בין לבין.....ומגיע לי תודות על הסקין כי את הצביעה אני עשיתי...... שכחתי אותך... צריך להכניס את כול הצביעות שלך בפורום תמונות כדי שאנשים יראו.
Ilan Cohen פורסם ספטמבר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 אלירן וגם אילן שניהם תותחים אמיתיים אחלה אנשים כיף לדבר איתם רציניים מתי שצריך ויודעים לבצע הפרדה בין לבין.....ומגיע לי תודות על הסקין כי את הצביעה אני עשיתי...... היי עומרי. אני לא מפרסם את כל הצביעות שלך פעם אחת, כל פעם קצת שיהיה למה לחכות. ויש למה לחכות. תודה.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 6, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2004 לכל צוות VFS כל הכבוד על ההשקעה אתם עושים עבודה מצויינת..
Ilan Cohen פורסם ספטמבר 7, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 בית ספר לטיסה מברך את הטייסים הנוספים שעברו סולו. משה בנסל =D> לירון כהן =D> מוטי ביטון =D> בהצלחה בהמשך הדרך.
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 בית ספר לטיסה מברך את הטייסים הנוספים שעברו סולו.משה בנסל =D> לירון כהן =D> מוטי ביטון =D> בהצלחה בהמשך הדרך. בהצלחה בהמשך הדרך מכול צוות VFS.עכשיו יאלה להתחיל לטוס ברשת.