Izik Bakshi פורסם אוגוסט 28, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2004 טוב חברים נגמר לו שבוע מטורף על פיקוח תל אביב בשעות לא שעות שכאשר אני רושם לכם את ההודעה אני עדיין לא יודע מה יהיה בסוף. המצב עד להיום בצהרים היה שאנחנו מנצחים את לוס-אנג'לס, ואז הגיעה ההפתעה (להירגע זה לא מלטה) שעופר גילה שבקרה בשם ML-BIK_CTR צברה בסביבות ה 120+ שעות לא כולל היום שלנו יש רק 98 לא כולל היום, אותה בקרה שייכת לאוסטרליה, ועכשיו לשאלה איך לא ראינו אותה בסרבר אינפו? כי האם ההיתי רואה אז ההינו יודעים עוד מהתחלה שיש פה מועמד, הסיבה שבסרבר אינפו היא מופיעה בתור צופה, רק הבעיה שהיא לא צופה סרבר אינפו פשוט לא מזהה אותה בתור בקרה של אוסטרליה. בקיצור אני רושם לכם את ההודעה שיש עוד תקווה בליבי שהתחרות לא תכיר בה או משהו כזה, אותה בקרה יותר גרועה מידידנו מלטה, אם לו יש טיסה ביום להם אין כלום! מה שלא יהיה חברים אנחנו עשינו את המיטב ופה אני חייב תודה ענקית לעופר בן פרץ שבמהלך השבוע פיקח הכי הרבה שעות במרתון החל משעות הבוקר המוקדמות ולאחר מכן המשיך לשעות הלילה המאוחרות ובמהלך הכנס אז תודה עופר. תודה נוספת ענקית לא פחות היא לאלעד זיירמן שכל יום החזיק את תל אביב בלילה מ 1 עד 5 בבוקר דבר ששמר לנו על היתרון על לוס אנגלס לאורך כל הדרך אז תודה אלעד שמפקח ולא מוותר בזמן שאני רושם את ההודעה. ותודה אחרונה לאילן שתרם את התרומה בדיוק שהיה צריך היום בבוקר אז תודה. זהו חברים נגמרה הרגילה ומחר חזרה לצבא...כולי תקווה לקבל טלפון מחר ולשמוע שניצחנו ואם לא תהיו בטוחים שלקחנו מקום שני ואם התחרות תמשיך עד הרגילה הבאה אז עוד לא אמרתי את המילה האחרונה :twisted: שבוע טוב...
zvi rodes פורסם אוגוסט 28, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2004 אם אני בשעה 2 או 3 לפנות בוקר מרגיש לחוץ ורוצה לעלות לאויר אם בבן גוריון או חיפה ויש עם מי לדבר, אז באמת תודה רבה לכל הפקחים אתם 10 .שבוע טוב
hagay פורסם אוגוסט 28, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2004 גם אני מצטרף לברכות, באמת הייתה כאן השקעה חסרת תקדים וכל זה לתחביב שנהפך ליותר ויותר מיקצועי כייפי חברותי ומה לא, אז באמת המון תודה ענקית לכל הפקחים שיצגו אותנו בכבוד, ובל נשכח גם את הטייסים שראיתי גם בשעות לא שעות עולים לאויר ואני בטוח שאם לא כולם אז חלקם לפחות עלה לאויר רק כדי שיהיה יותר מעניין לפקחים.
moti פורסם אוגוסט 28, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2004 תודה רבה רבה לכל הפקחים שהשתתפו! היה נחמד לשמוע בקשר הקפות ב-4 וחצי לפנות בוקר או טיסות שיוצאות ב 5 בבוקר
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 טוב. סגרתי לפני שעה את המשמרת האחרונה של התחרות הזאת כרגע הערכת מצב היא שניהיה מקום שני ננסה להשתמש בעורך דין שלנו אולי כדי לפסול את האוסטרלים למרות שדיברתי עם הקודקודיה של ווטסים והם טוענים שזה חוקי לחלוטין...בכל מקרה אני יוצא לחופשה של שבוע מתל אביב יש עוד מטוס מחכה בשיקאגו ללוס אנג'לס אולי אני אספיק לנצל את המרתון שלהם עוד. קצת תודות- לאיציק שהקדיש את כל הרגילה שלו למען התחרות הזאת ולעופר שמעבר לזה שכנראה הסתכסך עם האישה טיפה בגלל התחרות נתן כאן את הכי הרבה שעות וכאות תודה עופר עולה לדרגת CTR+ אילן שנתן לצוות הקבוע הפסקה לקראת הפינל'ה מעבר לזה לטייסים שהנעימו את זמננו (בחלק מהזמן) אין כמוכם מצטער אם לא הייתי מאופס על עצמי בחלק מהשעות. כמובן שאת המילה האחרונה עוד לא אמרנו התחרויות האלה צפויות להימשך כשנה ...קצת מנוחה ומילה שלי דגל ישראל כמו שעלה באולימפיאדה בסוף יעלה גם בעמוד הראשי של VATSIM. אחד מהקודקודים של VATSIM עלה מולי בזמן המשמרת האחרונה ואמר שעשינו עבודה מעולה בהתחשב בכוח האדם המצומצם שהפעלנו. וגם הפקח של מאלטה שהגיע אליינו לביקור היום אחרי שחתם על כניעה והוריד בפנינו את הכובע. שוב את המילה האחרונה לא אמרנו ניתן לאיציק לשלוח כמה F16 לאוויר וניתן לו לחזור עצבני מתי שהו לעוד שבוע של תחרות. אגב הקודקודיה של VATSIM טוענת שמאז שהחלו התחרויות האלה כיסוי הפיקוח בעולם עלה פלאים נצלו זאת..
Oren-ELY3 פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 עופר, איציק ואלעד.. עשיתם עבודה מדהימה! כל הכבוד!
Avi Dudai פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 אם אנחנו מקום שני זאת אומרת שנקבל מדלית כסף. בחיי שזה מאוד מכובד ומה שחשוב יותר, יש למה לשאוף בפעם הבאה. (זהב) ת ב ו ר כ ו
Oren Geva פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 אנשים - איכשהו לא יצא לי לטוס בכלל בזמן כל האירוע הנפלא הזה - ככה זה כשמגיעים כל יום מהעבודה אחרי 20:00... סוף השבוע הפעם הוקדש כולו לאישה ולמשפחה. בכל אופן, עשיתם עבודה גדולה, ומה שלא יהיה אנחנו יודעים מי הם המנצחים האמיתיים - כל הטייסים הישראלים שנהנו משבוע נהדר עם פיקוח מסיבי ומלא!
Or Netzer פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 כ =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> כל הכבוד לכוווווווווווווולם!!!
Gal פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 כל הכבוד וזה ממש לא משנה גם אם הינו מקום אחרון אנחנו את שלנו עשינו ותנו כל מה שיכולנו. :!: כל הכבוד לכל הפקחים שלקחו חלק
Nevo Dar-Perl פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 תודה ע-נ-ק-י-ת לכל הפקחים... גם לאלה שנכנסו לתגבר את הסנטר מפעם לפעם במגדל או בקרקע בכל מקום אחר. ואפילו לתנועה הגדולה והיפה שהייתה בארץ בזמן הזה. היא גם משכה כמות נכבדה של זרים. היה מדהים מכל הבחינות, ונקווה שהשבוע הזה באמת ימשוך אלינו תנועה גדולה יותר במהלך הזמן, גם מזרים וגם מאיתנו.
אורח פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 תודה גדולה לכל הפקחים שתרמו, מקום שני מכובד לא פחות. אילן קדימה, תכנס באוזים האלה, לא יתכן ש CTR יופיע כ OBS :evil:
maverick76 פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 תודה ענקית לכל הפקחים שהשקיעו שעות וימים ארוכים מזמנם, נכון לעכשיו (ראשון 11:30 מקומי) רשומות לפיקוח ת"א [121] שעות!!! תוצאה מדהימה!!! כל הכבוד!!! =D>
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 תודה רבה באמת לכל מי שלקח חלק פעיל באירוע הזה. כמו שחלק אמרו מקום שני הוא מכובד לא פחות. ולכו תדעו, אולי נקבל מקום ראשון אחרי הכל. עופר, איציק ואלעד, וכל שאר הפקחים שתרמו את חלקם-כל הכבוד לכם!
Itai Ganor פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 אני פספסתי את כל השבוע של הפיקוח של ה24 בגלל שהייתי בחו"ל חבל אבל כל הכבוד לפקחים שנשארו עד מאוחר כדי לספק פיקוח מעולה.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 1, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 שוב תודה לאלעד ועופר...הרגילה הבאה לא רחוקה בכלל (פחות או יותר חודשיים) הפעם אני מביא מדלית זהב ל VATIL