Izik Bakshi פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 בהצלחה בלימודים לכולם..תנצלו כל שניה (במיוחד באנגלית לכל אלה שמתקשים בדיבור אנגלית ברשת), תאמינו לי אתם עוד תתגעגעו...
Gal פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 איציק תודה וברור שנרצה לחזור רק אחרי שנמצא משם. אתם הבוגרים יותר יכולים להודות בזה
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 זו הזדמנות יפה לאחל לך הצלחה בלימודים, בקורס טייס ובטייסת 160. מעט היסטוריה: אני ביצעתי את הטיסה הראשונה של מסוק הצפע הראשון בארץ הקודש, ביחידה 160 שקדמה לטייסת 160, בתחילת 1975. הייתי בין 3 הטייסים הראשונים בארץ שהוסמכו על מסוק במסגרת יחידה שהוקמה תחת בי"ס לטיסה, ובהמשך הוסבה לטייסת 123. כמו-כן הקמתי את מגמת מסוקים בבי"ס לטיסה במאי 1977 ופיקדתי עליה 3 שנים. בין החניכים שסיימו באותה תקופה את בי"ס לטיסה היה מפקד חיל האוויר החדש, אלוף אליעזר שקדי. שבת שלום שלום לכולם אני עליתי לי' וכבר אחלה גם אני מקווה לשפר את הציונים שלי עוד יותר למרות שהם היו במגמת עליה אני בכל זאת רוצה להצליח ולהתקבל לחה"א למגמת מסוקים לסיים באחת הטייסות ובהצלחה לכולם גם בעבודה גם בלימודים ובכל דבר אשר תייחלו לו