Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 13, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2011 חברים שלום, ביום שבת הקרוב (15.10) בשעה 19:00 במהלך האירוע השבועי תתקיים בחינה על מגדל בן גוריון. בואו לטוס ולעזור לנבחן.
Maor Cohen פורסם אוקטובר 13, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2011 כנראה אבוא לטוס IFR קלאסי , מי הנבחן ? בהצלחה ! , מאור .
Amir Paz פורסם אוקטובר 14, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2011 בהצלחה רן, רק שים לב להבא לשבץ את העמדה בדף האירוע השבועי. שלא יהיה מצב שמישהו אחר מתכנן לפקח באותו הזמן על העמדה.
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 15, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 15, 2011 חברים הבחינה החלה, ואין תנועה, בואו בבקשה לטוס ולעזור לנבחן ולבחינה.
Zeev Bucki פורסם אוקטובר 15, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2011 הגעתי מהיתרו כBAW165 ביצעתי כמה הקפות TOUCH AND GO. הקשר של הנבחן היה "על הפנים" ונקטע מידי פעם.לפי דעתי חייבים להפסיק את הבחינה במצב כזה שרק מבלבל את הטייסים. בוקי זאב:4X-MJB
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 15, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2011 בוקי, יתכן והבעיות היו אצלך ולא אצל שאר הטייסים, כך שאין זו עילה להפסיק בחינה. מציע להמתין לתשובה בנושא מהבוחן - רן בן שמואל.
Zeev Bucki פורסם אוקטובר 16, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2011 אהלן איציק! אצלי לא היו בעיות בקשר כי מיד לאחר הנחיתה בבחינה עליתי שוב לסדרת אימונים לבדיקת SOLIN1A וכמובן ILS08 ושוב מספר פעמים TOUCH AND GO ב08.על המגדל היה באכתרי על הAPR פרחי ועל הקונטרול ניסים והכל עבד חלק בלי בעיות.היתה תנועה טובה גם של כבדים שהגיעו לנחיתה והכל עבד בשלמות .גם בבחינה עצמה שמעתי שטייסים אחרים מספר פעמים אומרים לנבחן שלא שומעים אותו כראוי. נ.ב. ניסים לתשומת ליבך:לאחר שנחתתי בבן גוריון חניתי בB35 ליד המחסן של אגרסקו ואז שניגשתי לפתוח את הדלת עם המפתח שנתת לי אז זה לא עבד.מסתבר שחברת אגרסקו נמכרה למשקיע מבחוץ והוא החליף את כל המנעולים.אז זה לא מכובד שקברניט בכיר כמוני של BAV מחכה עם שלוש דיילות בחוץ בלילה.אנא ממך תדאג לי למפתח חדש בהקדם ולא אני מגיש נגדך תלונה בוואטסים...