Elad Orlansky פורסם אוקטובר 26, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2011 אהלן. במהלך דיון בכיתה שלי המורה שלי טען כי יש איסור בינלאומי לטוס מעל אזור משולש ברמודה. החלטתי לבדוק את זה כי אני באמת לא בטוח בקשר לאמינות הטענה הזאת. אז- האם קיים איסור או הגבלה מסוימת של טיסה מעל משולש ברמודה? או שזו הייתה טענה לא נכונה. אני מתכוון טיסה במציאות כמובן תודה אלעד
Almog Atar פורסם אוקטובר 26, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2011 עבר לפורום ג׳נרל, חבר׳ה אוף טופיק זה כל מה שלא קשור לנושאי התעופה !
Maor Cohen פורסם אוקטובר 26, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2011 אני לא יודע בוודאות , אך דיי הגיוני שאם יש סיכון בטיסה מעל המשולש אז לא יטוסו , טסים מסביב , בטיסה שלי מ- JFK לאולרלנדו חלפנו מסבוב למשולש ברמודה ( ראיתי את המסך שמראה את המסלול ) היינו ממש על הקו של המשולש אבל לא בפנים .
guyshohat פורסם אוקטובר 26, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2011 מעניין אם בסימולטור עוברים מעל משולש ברמודה הסימולטור קורס... אלעד נתת לי רעיון לניסוי שאבצע ברגע שהסימולטור שלי יהיה תקין.
maor949 פורסם אוקטובר 26, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2011 מעניין אם בסימולטור עוברים מעל משולש ברמודה הסימולטור קורס... אלעד נתת לי רעיון לניסוי שאבצע ברגע שהסימולטור שלי יהיה תקין. נו באמת... גם זה סתם מיתוס כל האזור הזה, קשה לי להאמין שזה באמת משפיע איכשהוא על משהוא
Elad Orlansky פורסם אוקטובר 26, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2011 בלי קשר למיתוס אם הוא אמיתי או לא. אני מדבר אם קיים איסור או הגבלה כזאת בחוקי התעופה הבינלאומיים . אני מעריך שלא מכיוון שהמשולש נמצא במיקום מאוד "אסטרטגי" וזה בעייתי לאסור טיסה מעל שטח ענק שכזה. (השטח של המשולש מאוד גדול). אבל כדי להיות בטוח ולהעביר את התשובה בהתאם אני צריך להיות בטוח חח
Maor Cohen פורסם אוקטובר 26, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2011 מאור , העניין הוא לא מיתוס , לך לויקיפדיה ותסתכל טייסת שלמה שאבד איתה הקשר ואחרי כמה חודשים \ שנים מצאו את השרידים שלהם בחופי פלורידה , טייסת שלמה ! ועוד כמה ספינות וכו' , סבורים שיש שם הפרעה אלקטרומגנטית או משהו .
Elad Orlansky פורסם אוקטובר 26, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2011 יש טענה האומרת שיש בקרקעית הים במשולש סלעים מגנטיים. אבל אני לא נכנס לזה כי זה לא מה שאני מנסה להגיד. השאלה היא האם קיים איסור או הגבלה של טיסה מעל שטח משולש ברמודה
maor949 פורסם אוקטובר 26, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2011 אין לזה שום הוכחה וגם כל הטיעונים הם לא יותר מפסבדו-מדע בעיקרון האזור הזה מוכה הוריקנים וזרם הגולף עובר דרכו ואלו בערך 2 הטיעונים היחידים שיכולים להניח את הדעת ואין שום איסורי טיסה חריגים באזור הזה עיין: http://www.airliners.net/aviation-forum ... ain/420078
Lior Avinoam פורסם אוקטובר 26, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2011 http://www.iaf.org.il/6263-37535-he/IAF.aspx אני לא מאמין שיש איסור לטוס שם, קראתי את הכתבה בביטאון כשהוא הגיע אליי לבית ולהחלטתי לחקור קצת בנושא אם היו טיסות שעברו שם בשלום עם עדויות של שינוי במכשירי הניווט כניראה שבאמת יש משהו שמשפיע אבל לעומת זאת יש לנו גם את הטיסות שדווקא במשולש הזה נבלעו ונעלמו עד היום בלי שום מציאה פרט לטיסות אחדות אם יש טיסות שעברו שם בשלום כניראה שמותר לטוס ואין בעיה, לגבי התשובה האמיתית אני ממש לא יודע למרות שניסיתי לחקור עוד בזמן שהביטאון שהבאתי פה הגיע אליי לבית בהצלחה
Elad Orlansky פורסם אוקטובר 26, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2011 תודה לכולם על התשובות. משולש ברמודה הוא תעלומה מיסתורית שאי אפשר לדעת אם היא אגדה או אמיתית. מצד אחד קיימים טיעונים טבעיים של הוריקנים וזרמי רוח. מצד שני בקישור של ליאור הביא, יש שם סיפור של טייסי הרקולס מחיל האוויר הישראלי שסיפרו על מקרה מוזר מעל המשולש. תעלומה תודה לכולם על התשובות עזרתם לי מאוד! ערב טוב
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 27, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 הכל קשקוש, אוסף סיפורי סבתא. צריך לטוס כראוי וכך גם להפליג. הפרעה מגנטית תבוא לידי ביטוי במפות שיט וטיסה, בנטיה המגנטית, אותה מביאים בחשבון. הפרעה מגנטית לטייסת שלמה או מוביל גרוע? טסתי בלילה בחזרה אחרי כיבוש שארם-א-שייך לאילת במבנה של כל הטייסת. המוביל וחצי מהקברניטים השתוללו בשמים מוורטיגו עקב עייפות, ובמזל לא נשתל במים ובהרים איש. הובלה גרועה, צריך בתנאים אלה אם כבר הוחלט לחזור, לטוס בודדים. אני חי באיזור בו אנשים מאמינים בשדים ורוחות, וכל ילד בן שנתיים כבר חדור ברוח זו. אין זה הדבר היחידי הרע שאנשים עושים לזולתם. אתמול שאל אותי בני בן השנתיים אם רוחות מגיעות כשהאור כבוי.
אורח פורסם אוקטובר 27, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 אם אני לא טועה, הטיסות ממיאמי לגו'ליאנה עוברות דרך המשולש. עוד לא שמעתי על טיסה כזאת שנעלמה.
itzik friedman פורסם אוקטובר 27, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 במסכת ברכות ד"ח ע"א יש את פירושו של רש"י: "כפיטורי בפי ושט - ים אוקיינוס יש בו מקומות שאינו מקבל ברזל ומחברין לוחי הספינה ע"י חבלים ועקלים שתוחבי' בנקביו ותוקעין אותו בדוחק לפי שהם גסין כמדת הנקב " הדעה הרווחת והמוסכמת כמעט על כל מי שדן בנושא או למד אותו לעומק [בתלמוד] היא שרש"י באמת התכוון למשולש ברמודה, באשר לשאלה איך הוא ידע על זה לפני גילוי אמריקה? -חכמים הקדמונים ידעו דברים הרבה לפני שהתגלו למדע או שנצפו בעיניים! הכל נמצא כבר אלפי שנים בתורה של העם שלנו! *** לגבי השאלה האם המרחב סגור כיום לטיסה? -ממש לא! In fact, from the Jeppesen Navigation Enroute Charts for pilots, there are five Airways that crisscross the Triangle. Of these, two (Airways B646, A637) connect air traffic from all over Florida to Bermuda. One from Nassau, Bahamas (Airways A555) links to San Juan and two more (Airways L435, L375) pass overhead the Triangle towards the African Continent. השאלה היחידה היא איך זה שבעבר האיזור היה סגור ומסוכן, והיום הוא כבר לא מהווה סכנה, שינויים ביקום? נקודה למחשבה... נ.ב. אלעד- http://enroute.aircharts.org/charts/us/ENR_H08.pdf זו מפת נתיבים נמוכים של החלק המערבי של האיזור, תראה אותו למורה שלך שלא מכין\ה שיעורי בית כראוי לפני השעור, הכי קל למצוא זה את A555, תמצא את הVOR השני מימין במפה [NASSAU] שממנו יוצא על רדיאל131 הנתיב A555!!!
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 27, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 השאלה היחידה היא איך זה שבעבר האיזור היה סגור ומסוכן,והיום הוא כבר לא מהווה סכנה, שינויים ביקום? נקודה למחשבה... סוף מחשבה הינו שתאונות נגרמות עקב טעויות אנוש, ועל-ידם בלבד. האזור מסוכן לעושי טעויות כמו כל אזור, ולא כפי שחלק נוטים לחשוב. המאמין כי אחרי הרס בית שני קמו חכמים יודעי נבואה או רואי עתידות, יבושם לו. הרמב"ם ידע לא רק על משולש ברמודה אלא גם על בורקינה פסו 0X
itzik friedman פורסם אוקטובר 27, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 היה מעורב שם ללא ספק צד שלא ניתן לשליטה ולא קשור לטעויות אנוש, קראתי את כל עשרת התיאוריות על המשולש. לדעתי באמת דברים השתנו שם מתקופת התאונות ועד היום, המז"א הגרוע בזמן חלק מהתאונות שם הוא מקרה בלבד!
Adam Waiser פורסם אוקטובר 27, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 הכל קשקוש, אוסף סיפורי סבתא. צריך לטוס כראוי וכך גם להפליג. הפרעה מגנטית תבוא לידי ביטוי במפות שיט וטיסה, בנטיה המגנטית, אותה מביאים בחשבון. הפרעה מגנטית לטייסת שלמה או מוביל גרוע? טסתי בלילה בחזרה אחרי כיבוש שארם-א-שייך לאילת במבנה של כל הטייסת. המוביל וחצי מהקברניטים השתוללו בשמים מוורטיגו עקב עייפות, ובמזל לא נשתל במים ובהרים איש. הובלה גרועה, צריך בתנאים אלה אם כבר הוחלט לחזור, לטוס בודדים. אני חי באיזור בו אנשים מאמינים בשדים ורוחות, וכל ילד בן שנתיים כבר חדור ברוח זו. אין זה הדבר היחידי הרע שאנשים עושים לזולתם. אתמול שאל אותי בני בן השנתיים אם רוחות מגיעות כשהאור כבוי. והתשובה היא שעדין הפחד הוא שמנחה אותנו כאשר אנחנו מספרים לעצמנו שאנחנו כבר יודעים הכל וכל השאר (מה שאיננו יודעים להסביר עדיין) הוא קשקושים וסיפורי סבתא. למה אתה לא מקבל את זה שייתכן וקיימות בטבע עוד תופעות שהמדע עוד לא בדק וחלקן אולי מתרחשות באיזור הקרוי משולש ברמודה שבו מוסכם על כולם שחל ריבוי של מקרים בהם התרסקו מטוסים וטבעו אניות? הייתכן שדווקא באזור זה כל הטייסים גרועים וכל רבי החובלים שיכורים יותר מבשאר העולם?. להזכירך שגם התיאוריה שלפיה העולם הוא עגול ולא שטוח הייתה בגדר שטות גמורה בזמנים אחרים. הדמיון האנושי הוא המפתח להבנה של העולם הסובב אותנו ולהמצאות ששינו את חיינו הנה אפילו הרמב"ם פעם זרק משהו על אניות שישוטו בשמיים. אולי הנכדים של הנכדים של הבן שלך יצליחו לפתח כלי שיצליח לראות ולהוכיח חד משמעית מה קורה באמת כשמכבים את האור... בתור זה שאחראי לכל ההמצאות הגדולות, הרפואה והתיאוריות שהפכו למציאות ולבסיס של כל המדע כמו שאנחנו מכירים אותו, צריך וכדאי להתייחס לדמיון שלנו ושל ילדינו בכבוד הראוי ולא לקרוא להסברים ולרעיונות שהוא מעניק לנו שטויות רק בגלל הפחד ממה שעוד אין אנו יודעים.
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 27, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 לכל אחד שמורה זכות להשתתף בדיון כל עוד הוא מקפיד על הכללים. לקרוא לרעיון קשקוש הוא שפה תיאורית שאינה פוגעת באיש ובכלום. לכל אחד נתונה הזכות לפחד, וגם לא לפחד. אתייחס לתעבורה אווירית ותאונות טיסה כי בכך התמחיתי, ואשאיר את הספנות למישהו אחר: החברה האנושית הגיעה לרמת ידע והתפתחות המאפשרים לה להטיס מיליון איש במטוסי נוסעים בו-זמנית כמעט בכל רגע. זהו אמצעי התחבורה הבטוח ביותר והמהיר ביותר הקיים לטווחים בינוניים וארוכים. התעבורה הנ"ל מתנהלת כמאה שנה ללא תאונות כל עוד לא ביצע אדם טעות חמורה. שום הזזת כוסות רוח לא תשפיע על בטיחות מטוס. אם היה ספק בכך, היה המנהל האחראי לאישור כשירות מטוסים ומערכות תעבורה אווירית נותן דעתו על כך. לכן האמור בהסברים על משולש ברמודה, תקף כהשפעת אותן כוסות רוח. דברים אלה אני אומר כבעל תואר בניהול תעבורה אווירית וכחוקר תאונות ותקריות אוויר של ממשלת ישראל. הכשרתי בנושא והישגי המין האנושי כולם מצביעים על כך שדברי תקפים, גם לאלה המפחדים. אשמח ללמוד אחרת. תוספת: הזכרת רפואה. זהו שטח בו כמות הידע אפסית, הרפואה במידה רבה מגששת באפילה. הדבר מאפשר לחברות תרופות ולעוסקים במקצוע לבצע אבחונים, פעילות רפואית ולרשום מירשמים שחלקם רק מחמיר את מצב המטופל, וכמעט כולם נועדו בראש ובראשונה לדאוג לכיסם. אתן דוגמא מעולם קצת אחר: ליד מקום מגורי בוושינגטון פועלת מעבדת מחקר של חברת ג'ילט. מעבדה זו קנתה וגנזה כששהיתי שם בשנים 1980-83 ב-60 מיליון דולר, מוצר של אדם שהמציא להב גילוח בעל חדות קבועה לכל החיים. יותר לא צריך לקנות תערים חדשים. כך דואגית החברה לאיכות חייך. ברפואה, מספרים לך כי אחרי הסרת גידול סרטני צריך כימותרפיה ו/או הקרנות, אחרת המחלה תחזור ותתפשט. מה שלא אומרים לך הוא שאותו טיפול הכרחי הורג את האדם בסבירות גבוהה קודם שימות מסרטן. לא מספרים ולא כתוב בשום מאמר מקצועי כי אפשר לגרום לאי היווצרות גידולים סרטניים ואף אפשר לגרום לגידולים כאלה לקטון עד היעלמות, בדרך של סגנון חיים וללא התערבות רפואית. כי זה לא רווחי. שבועת הרופא :evilbat:
Elad Orlansky פורסם אוקטובר 27, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 עוד שאלה ברשותכם- האם קיים איסור שייט באזור בספינות ? המורה שלי הסתייג מדבריו והתמקד באיסור על ספינות לשוט בשטח המשולש. האם ידוע לכם על איסור כזה? תודה
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 27, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 The area included in the Bermuda Triangle has ships crossing through it daily. It is one of the most heavily used shipping lanes in the world. Many cruise ships and pleasure ships regularly sail in this area. Many airplanes also fly over it because it is a heavily traveled route for commercial and private flights. The Bermuda Triangle is sometimes called the Devil’s Triangle, because many planes and ships have disappeared there. While some attribute these disappearances to human error, natural disasters, and equipment failure, others attribute them to the paranormal. Paranormal is a term that describes unusual experiences that lack a scientific explanation. The first mention of the Bermuda Triangle is in an article written by E.V.W. Jones on September 16, 1950, published through the Associated Press. Two years later, an article by George X. Sand detailed the loss of several planes and ships within the Bermuda Triangle. Sand’s article was the first to describe the triangular area in which these losses took place. Other authors wrote on the paranormal nature of the area. Some of these were: John Wallace Spencer, Charles Berlitz, and Richard Winer. Lawrence David Kusche, a research librarian from Arizona State University, challenged those who wrote about the Bermuda Triangle as if it had some sort of paranormal explanation or power. Kusche wrote a book called “The Bermuda Triangle Mystery: Solved”. His book detailed inaccuracies in the previous accounts and attempted to explain the disappearances rationally. His book was an attempt to prove that there was nothing paranormal about the Bermuda Triangle. Kusche’s book explained that the number of ships and planes reported missing in the Bermuda Triangle was not proportionally greater than any other part of the ocean. He also said that the area was frequented by tropical storms, which could easily explain many of the disappearances. He concluded that the legend of the Bermuda Triangle was a mystery manufactured by writers using faulty reasoning. But some still believe the Bermuda Triangle is filled with paranormal activity, and supernatural concepts have been used to explain different events that have occurred in the area. One explanation argues that the Bermuda Triangle is affected by the technology of the lost continent of Atlantis, and others even attribute the disappearances to UFOs. Despite the many paranormal explanations for disappearances within the Bermuda Triangle, there are many natural explanations as well, including deliberate acts of destruction such as piracy, human error, and the effects of the Gulf Stream.
Etai Charit פורסם אוקטובר 28, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2011 מוסיף משהו מעניין שנודע לי לאחרונה, משיחות ברים, לא משהו מבוסס. יש לי חבר שמתעניין כתחביב בחקר המוח והשפעות חיצוניות עליו. אפרופו דברים בלתי ניתנים להסבר - כרגע - טלפתיה. לזה מתחברת גם חוויה חוץ-גופית וחלום צלול - שלושת האחרונים, מודעים ומחוברים למציאות בסדר יורד, הם תחום שעד היום נחשבים לגבול העל-טבעי, ועם זאת ישנם לא מעט שמצליחים לאורך זמן ובנסיונות רבים להגיע לתוצאות יפות. טלפתים "קוראי מחשבות". מישהו בחלום או בטרום מוות שמצליח לחוות משהו אמיתי שקורה באותו רגע במקום אחר. אדם שמצליח להגיע למצב של מודעות מלאה לחלום שלו. כל אלה משחקים על הגבול הדק שבין מודע לתת מודע, ומחקרים (מדעיים, לא איזה רוחניים) שעדיין נערכים יותר ויותר מצביעים על אפשרות קיום של קשר אלחוטי בין מוחות אנושיים. הסברות הקיימות כרגע לתופעה שאני יודע עליהן נעות בין גלי קול שמשפיעים על אונות במוח לבין פרומונים שהמוח מתרגם באופן לא מודע, והתוצאה נהיית מציאות מודעת עבורנו. דוגמאות: 1. חוקר מוח השמיע באוזניות סטראו סגורות לאנשים שונים תדרי קול שונים, לא מוזיקה אך כן אוסף מתואם של צלילים, והצליח לבנות רצועות שמע שממש גורמות להזיות (תחושת שכרות אלכוהולית, סוגים שונים של סמים, אורגזמה ופורקן מיני, הזיית פחד שדים ורוחות, תחושת התעלות חזקה וכו'). 2. חוקר מוח בתחום החוויות החוץ גופיות והתקשורת האלחוטית בין מוחות תיאם עם חבר שעה בה החוקר ישן וינסה "לראות" מה החבר, שנשאר ער ומבצע פעולה כלשהי שאינה טריביאלית, עושה. לאחר נסיונות שקשורים בתרגול המוח לפני ואחרי השינה, הצליח ממש בשנתו לחלום באופן עקבי על מה שחברו עשה באותו זמן. בבוקר השוו וגילו שצדק. יש עוד, אני לא זוכר כרגע הכל. זהו, אני סומך על החבר שלא יספר לי שטויות, גם אם הכל נכון וגם אם לא (אני אדם רציונאלי), זה תחום מאוד מעניין ששופך אור על דברים שתמיד היו בגדר על-טבעיים. כמה מכשפות נשרפו בימי הביניים על השטויות האלה?
maor949 פורסם אוקטובר 28, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2011 תודה לכולם על התשובות.משולש ברמודה הוא תעלומה מיסתורית שאי אפשר לדעת אם היא אגדה או אמיתית. מצד אחד קיימים טיעונים טבעיים של הוריקנים וזרמי רוח. מצד שני בקישור של ליאור הביא, יש שם סיפור של טייסי הרקולס מחיל האוויר הישראלי שסיפרו על מקרה מוזר מעל המשולש. תעלומה תודה לכולם על התשובות עזרתם לי מאוד! ערב טוב מקרים מוזרים לא קורים רק במשולש, תאמין לי
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 28, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2011 לנושא שאיתי הציג קיים הסבר שציין והוא תקשורת אלחוטית בין מוחות. מעבר לתקשורת קיימות עוד שתי רמות של אנרגיית גלי מוח, שכבר לפני מאות שנה פותחו והופעלו בטיבט. השניה אחרי קריאת מחשבות הינה הזזת עצמים. השלישית הינה הזזת האדם עצמו, למרחק גדול כמו מטיבט לקליפורניה, במהירות האור. אין לכך כל קשר למתרחש במשולש ברמודה. המתרחש במשולש שייך לאגדות. הבאתי לכך ציטוט של חוקר.
Etai Charit פורסם אוקטובר 28, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2011 לנושא שאיתי הציג קיים הסבר שציין והוא תקשורת אלחוטית בין מוחות. מעבר לתקשורת קיימות עוד שתי רמות של אנרגיית גלי מוח, שכבר לפני מאות שנה פותחו והופעלו בטיבט. השניה אחרי קריאת מחשבות הינה הזזת עצמים. השלישית הינה הזזת האדם עצמו, למרחק גדול כמו מטיבט לקליפורניה, במהירות האור.אין לכך כל קשר למתרחש במשולש ברמודה. המתרחש במשולש שייך לאגדות. הבאתי לכך ציטוט של חוקר. יש לתקשורת האלחוטית בין מוחות דוגמאות מאוד יפות בתחום החרקים שחיים בנחילים. מדהים לראות להקת דבורים או קן נמלים שלם שפועלים בהרמוניה מוחלטת בהתאם לקונצנזוס שלא ברור אצל מי מתגבש סופית אך כולם פועלים במסגרתו ללא דופי בהרמוניה מדהימה, פרט פרט בתפקידו תוך ביטול האני לחלוטין. נמלים שסביבת קינן מוצפת ובונות רפסודה מגופן, תוך שמירה על המלכה ועל הזחלים, המסה ופריקה לפי סדר, מלחמה בטורפים וכד'. בחירת מקום חדש לקן. הכל קורה דרך פרומונים (שמא עוד צורה שעוד אינה ידועה לאדם?) אך בצורה מודעת לחלוטין מבחינתן - מה שלא קיים אצל בני אדם, אצלנו השפעות אלה הינן בתת המודע והאתגר הוא להגיע למצב של מודעות אקטיבית כלפיהן. עד כאן תחום מעניין שקשור בתקשורת אלחוטית טבעית בין אורגניזמים חיים. בכוונה שאלתי על מכשפות - לפני 1000 שנה כל מי שרק העז לרמוז שיש לו נגיעה לנושא הוצא להורג בדרכים נוראות, משום שיוך דברים שאז היו בלתי מוסברים לפעולה על טבעית, לכן שייכת לישות גבוהה, אך זו לא מיוזמת הכנסייה הקתולית ולכן בהכרח מעשי שטן אנטי-אלוהיים. מה שאני מנסה להגיד, בעיקר לעופר, כאדם רציונלי לאדם רציונלי עם תעודות: לא יודע מה קורה שם, יכול להיות שבצירופי מקרים כמה מובילי כלי טייס/שייט ומבנים של שכאלה לקו בטעות אנוש חמורה שגררה את אבדן הכלים והחיים, ושבעקבות כמה מקרים בצירוף עולם בור ומאמין בתפל, הבאים שעברו שם כבר ידעו מראש לפחד מכוח על טבעי שאין להם יכולת להתנגד לו, ולכן גם כן לטעות ולהביא לאבדן נוסף של חיים וכלים. מסוג המקרים של "לאנוס" את התנאים כך שיתאימו לאיזה לוקש שקל למכור לעולם לא מדעי. מאידך, יכול להיות שיש שם איזה משהו, שאנחנו עוד לא יודעים עליו, שאכן משבש מכשירים בשילוב תנאים מסויימים. לא רק מגנטי. אולי שילוב של חומרים גאולוגיים באזור עם מזג אוויר מסויים יוצרים שדה חריג? אולי כיוון אחר לגמרי שאף אחד לא חשב עליו או אף לא גילה את קיומו? בקיצור - מציע לא ליפול לפחים של סיפורי מעשיות, אך אני מציע גם לא להעלות על המוקד את מספרי המעשיות האלה כעובדי השטן ו/או כטיפשים. באופן אישי אני אוהב סיפורים מוזרים ומפחידים כאלה, זה מעלה שאלות שכאדם רציונאלי מאתגר אותי לחשוב על אפשרויות לא איך מי שסיפר את המעשייה משקר, אלא אך שילובי תנאים גרמו לו לחשוב שהסיפור שלו אמיתי. גם אם זה למשל אומר שרוחות רפאים אינן אלא הזיות שנוצרות אצלי במוח בתת המודע בשילוב תנאים שגורם להזיות הללו לפרוץ לחשיבה המודעת ולעיבוד תמונת המציאות שלי. נושא מעניין. הלא נודע מול התת מודע.