yuval_el פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 חברה, עכשיו ראיתי בVATSIM שאנחנו במקום השלישי אחרי אוסטרליה ולוס אנג'לס. זה בהחלט גם הישג, בשבילנו אתם מקום ראשון :!:
×�פיק פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 אני חושב שיהיו אנשים שיהיו מאוכזבים. הציפיות היו שניצחנו את לוס אנג'לס לא? וחוץ מזה! כשמתחרים בתחרות, מתחרים על המקום הראשון, ולא על השני והשלישי
Ohad Shalev פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 תשמעו לפי דעתי משהו לא נכון שם... מתאריך ה-22.08 עד ל- 28.08 כולל... יש לנו 126:15:59 ולא 121 כמו שכתוב בדף הראשי של וואטסים (ניתן לבדוק את זה בסטטיסטיקות)... מוזר כל העניין :? בכל מקרה גם מקום שלישי זה מכובד מאוד, כוח האדם שלנו בבקרה המרחבית יחסית למדינות האחרות שמשתתפות בתחרות הזאת הוא מצומצם מאוד... יש לנו סה"כ משהו כמו 6 פקחי סנטר מהם רק 4-3 השתתפו במהלך כל השבוע גם בשעות מאוד לא קונבנציונליות, תודה להם!! כל הכבוד על ההישג!
hagay פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 הי הישג אדיר, תודה רבה רבה לכל הפקחים שהשתתפו בזה, שמינו מתנוסס בגאוה, ואני בטוח שאם יש אי אלו דיוקים אז החברים שלנו יבדקו את זה.
Or Netzer פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 מקום שלישי.. קצת לא הגיוני אבל כל הכבוד למה לא הגיוני? לוס אנג'לס לא התחילו כמונו בשני.... וההוא בכלל אובסרבר חשבנו :/ בקטנה
אורח פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 אכן יש לנו 126 שעות ולא 121. משהו בסטטיסטיקה של ואטסים התחרפן ניראה לי. שמעו מקירופון לא מיקרופון, אני מעדיף פיקוח רגיל ועמוס מטוסים מאשר שבוע שלם און ליין ללא מטוס אחד במרחב. זה נחמד פעם אחת לנסות ולקחת, פעם שניה זה בזבוז זמן ודפוק את השבוע שאחריו. אגב לאן נעלמו כל הטיסות של הסופ"ש, כבר הרבה זמן לא ראיתי את המרחב שלנו נטוש כלכך ביום שבת בערב. להית' באויר.
Oren Geva פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 אכן יש לנו 126 שעות ולא 121.משהו בסטטיסטיקה של ואטסים התחרפן ניראה לי. שמעו מקירופון לא מיקרופון, אני מעדיף פיקוח רגיל ועמוס מטוסים מאשר שבוע שלם און ליין ללא מטוס אחד במרחב. זה נחמד פעם אחת לנסות ולקחת, פעם שניה זה בזבוז זמן ודפוק את השבוע שאחריו. אגב לאן נעלמו כל הטיסות של הסופ"ש, כבר הרבה זמן לא ראיתי את המרחב שלנו נטוש כלכך ביום שבת בערב. להית' באויר. לאלסקה. הטיסות נעלמו לאלסקה. :wink:
Itai Ganor פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 מקום מכובד מאוד כל הכבוד ועל העבודה הקשה של הפקחים.
Avi Dudai פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 אכן יש לנו 126 שעות ולא 121.משהו בסטטיסטיקה של ואטסים התחרפן ניראה לי. שמעו מקירופון לא מיקרופון, אני מעדיף פיקוח רגיל ועמוס מטוסים מאשר שבוע שלם און ליין ללא מטוס אחד במרחב. זה נחמד פעם אחת לנסות ולקחת, פעם שניה זה בזבוז זמן ודפוק את השבוע שאחריו. אגב לאן נעלמו כל הטיסות של הסופ"ש, כבר הרבה זמן לא ראיתי את המרחב שלנו נטוש כלכך ביום שבת בערב. להית' באויר. לאלסקה. הטיסות נעלמו לאלסקה. :wink: 1. מה זאת אומרת לאלסקה? 2. מקום שלישי, מדלית ארד. העיקר מדליה!
Oren Geva פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 המקום השלישי מכובד ביותר אבל אני קצת התאכזבתי. א. בגלל הטעות במדידה. ב. בגלל העובדה שכמות התנועה במרחב שלנו היתה גדולה יותר מאשר במרחבים האחרים - וזה לא בא לידי ביטוי בתחרות הזאת. אולי בגלל זה קוראים לה מיקרופון הברזל ולא מכ"מ הזהב.
Or Netzer פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 המקום השלישי מכובד ביותר אבל אני קצת התאכזבתי.א. בגלל הטעות במדידה. ב. בגלל העובדה שכמות התנועה במרחב שלנו היתה גדולה יותר מאשר במרחבים האחרים - וזה לא בא לידי ביטוי בתחרות הזאת. אולי בגלל זה קוראים לה מיקרופון הברזל ולא מכ"מ הזהב. עם כבר מכ"ם הירוק
moti פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 כל הכבוד על ההישג! כל התחרות הזאת הראתה איזה רמה החטיבה שלנו, וכמו שאמרו שגם עם כח אדם מצומצם היו הרבה שעות פיקוח-גם בשעות לא קונבנציונליות אני השתדלתי לנצל את הפיקוח לתרגול הקפות ו-ILS ואני מקווה שגם כשתיגמר התחרות יישאר פיקוח ותהיה תנועה
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 גם אם יש טעות אני מניח שאת המדד עצרו לכולם באותה נקודה את אומרת שאם מגיע לנו עוד 5שעות בכולל אז גם ללוס אנג'לס מגיע שעות נוספות ככה שזה לא ישנה את הדירוג שלנו.. תכלס מהמקום אני לא מאוכזב הייתה לנו תחרות קשה להזכירכם בשבועות הראושנים היה מספיק 90 שעות כדי לקחת מקום ראשון זה עניין של תזמון וללוס אנג'לס הרשו לעצמם להחליף כל שעתיים -3 פקח. אבל ממה שאני כן מאוכזב זה מהניצול שלכם במרתון - היינו פתוחים כמעט 24 שעות ביממה ומספר הטיסות נמוף בהרבה מארוע חדר הבקרה שעשינו בתחילת הקיץ...אל תתלוננו אחר כלך שאין פיקוח ולא מורידים לכם השגחות- לא מורידים כי ין לנו אינדיקציות שאנחנו יכולים להוריד. בכל מקרה זאת לא המילה האחרונה בקרוב מקווה שנוכל להתמודד שוב.
Moshico Biller פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 אני חושב שיהיו אנשים שיהיו מאוכזבים.הציפיות היו שניצחנו את לוס אנג'לס לא? וחוץ מזה! כשמתחרים בתחרות, מתחרים על המקום הראשון, ולא על השני והשלישי אפיק למה אתה תמיד צריך להיות שונה מכולם?
talkaplan פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 לדעתי מקום שלישי בעולם במיק' הברזל זה אחלה........... :wink:
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 דעתי בנושא שהיה מאוד קל לאוסטרלים לקחת מקום ראשון מסיבה פשוטה מאוד שאין להם תנועה! אני רוצה לראות את אותו פקח אוסטראלי מפקח 16 שעות על תל אביב, או חצי מהזמן בלוס אנג'לס, לכן ברגע שאין תנועה, אבל ממש אין אפילו יותר גרוע ממלטה, אז מאוד קל לפקח מהעבודה וכל מני מקומות או סתם להשאיר את המכ"ם ולישון עם רמקולים פתוחים, בכל מקרה זו התחרות ואלו החוקים ואני ושאר הפקחים ניתן יותר מאמץ בפעם הבאה וניקח...