Nir Levi פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 אני לא הייתי ממליץ להשתתף. העומס פשוט מטורף.
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 ממליץ ממליץ בחום הכל תקתק כמו שעון חוץ מהקנדים שהיו טיפה מבולבלים הכל עובד אפילו השרתים של ווטסים שמרו על שפיות.
Nir Levi פורסם אוקטובר 29, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 ממליץ ממליץ בחום הכל תקתק כמו שעון חוץ מהקנדים שהיו טיפה מבולבלים הכל עובדאפילו השרתים של ווטסים שמרו על שפיות. אני עכשיו מדבר פה עם מישהו שנמצא באירוע. אני לא רוצה להרוס לאף אחד ציפיות, אבל אנשים מתנתקים מהשרתים בלי הפסקה בגלל העומס .
Tomer Oszlak פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 אני כרגע בדרכי לפרנקפורט. הבעיות היחידות היו ניתוקים בקרקע בניוארק ועיכוב של יותר משעה בניוארק בגלל הדליברי וכמובן שהקנדים התבלבלו ביניהם
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 בקרקע בניו ארק לקח להם זמן להתאפס על עצמם אני מעל צרפת מחובר לרשת מעל 6 וחצי שעות ו 05:44 זמן אוויר ובנתיים טפו פטו בלי ניתוקים.
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 כמו שחשבתי הסימולטור קרס לי, ולא רק שקרס, אלא לא הספקתי להגיע בכלל לגובה שיוט...איןלי מושג מה הבעיה ונמאס לי כבר שכל טיסה הוא קורס, אז כרגע אני (שוב) מוותר עליו לחלוטין.
Amon Schneider פורסם אוקטובר 30, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2011 סיכום שלי: המראה מניוארק הייתה חלקה עם עיכוב מינימלי, אפילו שחלק מפקחי הקרקע היו לא מנוסים בתפקיד. מעל בוסטון קרס לי הסימולטור, והמראתי מחדש מאיזור קנדה, על מנת להצטרף לנחיל מזרחה. הטיסה מעל האטלנטי הייתה חלקה, כאשר ניתן היה לדווח באופן שוטף בקשר (הייתי בנתיב הצפוני, נפרד משיא התנועה של מרכז הארוע) כניסה ליבשת מסודרת, עם פיקוח אנגלי-תענוג. סידר אותנו בשורה כמו חיילים, הכניס להולדים מינימליים ולא ייבש אף אחד. בפיינל (בגובה 1300), קרס הסימולטור שוב, וזה כמובן הרס לי אישית את הטיסה שהייתה יכולה להסתיים עם טעם מצויין. אם אתעלם מהסיום, סה"כ היה ארוע מוצלח, ואם לראות את התמונה בגדול, אני ממליץ בחום לא לוותר. אגב - הם מבקשים משוב, אז אפשר להעיר להם. לי דוקא יש על מה.
coco233 פורסם אוקטובר 30, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2011 בטח אי אפשר להגיד מילא על הקשר זה קשה בטח איזה 100 טיסיים על כל פקח חח תודה על הפרסום
אורח פורסם אוקטובר 31, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2011 בטח אי אפשר להגיד מילא על הקשר זה קשה בטח איזה 100 טיסיים על כל פקח חח תודה על הפרסום יש כמה פקחים על כל עמדה. כל פקח על NAT משלו אז העומס יורד משמעותית.
Tomer Oszlak פורסם נובמבר 1, 2011 דיווח פורסם נובמבר 1, 2011 למען האמת הפעם באטלנטי היה הרבה יותר טוב מWESTBOUND במרץ, כולם העבירו את הדיווחים(אומנם 5 דקות אחרי שהם עברו אבל עדיין) והכל היה בדיבור ולא בטקסט(מה שהיה פעם שעברה) פה ושם היו ניתוקים של הפקחים אבל הכל תקתק מעל האטלנטי והיה מעולה