עבור לתוכן
Nir Levi

CTP 2011-בVATSPY

Recommended Posts

פורסם
ממליץ ממליץ בחום הכל תקתק כמו שעון חוץ מהקנדים שהיו טיפה מבולבלים הכל עובד

אפילו השרתים של ווטסים שמרו על שפיות.

אני עכשיו מדבר פה עם מישהו שנמצא באירוע.

אני לא רוצה להרוס לאף אחד ציפיות, אבל אנשים מתנתקים מהשרתים בלי הפסקה בגלל העומס :lol:.

פורסם

כמו שחשבתי הסימולטור קרס לי, ולא רק שקרס, אלא לא הספקתי להגיע בכלל לגובה שיוט...איןלי מושג מה הבעיה ונמאס לי כבר שכל טיסה הוא קורס, אז כרגע אני (שוב) מוותר עליו לחלוטין.

פורסם

סיכום שלי:

המראה מניוארק הייתה חלקה עם עיכוב מינימלי, אפילו שחלק מפקחי הקרקע היו לא מנוסים בתפקיד.

מעל בוסטון קרס לי הסימולטור, והמראתי מחדש מאיזור קנדה, על מנת להצטרף לנחיל מזרחה.

הטיסה מעל האטלנטי הייתה חלקה, כאשר ניתן היה לדווח באופן שוטף בקשר (הייתי בנתיב הצפוני, נפרד משיא התנועה של מרכז הארוע)

כניסה ליבשת מסודרת, עם פיקוח אנגלי-תענוג. סידר אותנו בשורה כמו חיילים, הכניס להולדים מינימליים ולא ייבש אף אחד.

בפיינל (בגובה 1300), קרס הסימולטור שוב, וזה כמובן הרס לי אישית את הטיסה שהייתה יכולה להסתיים עם טעם מצויין.

אם אתעלם מהסיום, סה"כ היה ארוע מוצלח, ואם לראות את התמונה בגדול, אני ממליץ בחום לא לוותר. אגב - הם מבקשים משוב, אז אפשר להעיר להם. לי דוקא יש על מה.

פורסם
בטח אי אפשר להגיד מילא על הקשר זה קשה

בטח איזה 100 טיסיים על כל פקח חח :)

תודה על הפרסום

יש כמה פקחים על כל עמדה. כל פקח על NAT משלו אז העומס יורד משמעותית.

פורסם

למען האמת הפעם באטלנטי היה הרבה יותר טוב מWESTBOUND במרץ, כולם העבירו את הדיווחים(אומנם 5 דקות אחרי שהם עברו אבל עדיין) והכל היה בדיבור ולא בטקסט(מה שהיה פעם שעברה) פה ושם היו ניתוקים של הפקחים אבל הכל תקתק מעל האטלנטי והיה מעולה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...