Barak Zohar פורסם נובמבר 14, 2011 דיווח פורסם נובמבר 14, 2011 לא ארחיב במילים. השרשור הנ"ל אומר הכל לגבי העתיד של X-Plane.... http://forum.aerosoft.com/index.php/top ... 0-preview/ נראה די מבטיח האמת, אבל ניתן לזמן לעשות את שלו.
Idan Traub פורסם נובמבר 15, 2011 דיווח פורסם נובמבר 15, 2011 מדהים! למרות שחלק מהדברים נראים טיפה מצוירים.
Aaron Dagan פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 מכובדיי, חובבי X-PLANE וכל יתר הסימים...... לידיעתכם, חברת Laminar Research הוציאה לשוק בימים אלה ממש את גרסה 10. http://www.x-plane.com כנסו לקישור, תתעלפו מהמחיר ( ) , תציצו בתמונות, תורידו את ה-DEMO, ובעיקר: תקראו מה התחדש בגרסה הזו לעומת גרסה 9 (כדאי להדפיס ולקרוא off-line). ממבט ראשון, ועדיין לא הספקתי לקרוא את מה שהתחדש, זה נראה משהו מאד לא שגרתי שלהערכתי הצנועה ייתן מענה לכל נגועי FSX או FS9.... לשיקולכם.
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 מכובדיי, חובבי X-PLANE וכל יתר הסימים......לידיעתכם, חברת Laminar Research הוציאה לשוק בימים אלה ממש את גרסה 10. http://www.x-plane.com כנסו לקישור, תתעלפו מהמחיר ( ) , תציצו בתמונות, תורידו את ה-DEMO, ובעיקר: תקראו מה התחדש בגרסה הזו לעומת גרסה 9 (כדאי להדפיס ולקרוא off-line). ממבט ראשון, ועדיין לא הספקתי לקרוא את מה שהתחדש, זה נראה משהו מאד לא שגרתי שלהערכתי הצנועה ייתן מענה לכל נגועי FSX או FS9.... לשיקולכם. תודה על העדכון אהרון, זה נראה מהמם, בעיקר הAUTOGEN שלהם - שם את FSX בכיס הקטן. למה העילפון מהמחיר? זה גם היה המחיר השקה של FSX +-
Maor Cohen פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 אני אישית אקנה אותו במיידי =] נראה מאוד מאוד מבטיח ! , אני מאוד התרשמתי מהטריילרים והסרטונים .
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 אני אישית אקנה אותו במיידי =]נראה מאוד מאוד מבטיח ! , אני מאוד התרשמתי מהטריילרים והסרטונים . קודם תתרשם מהדמו לפני שאתה רץ לשלם $, זה נכון לכל מוצר שיש לו דמו.
אורח פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 לפי מה שהבנתי, XP דורש הרבה פחות משאבים מFSX. אם אני אהיה מרוצה, גם אני אקנה אותו.
Aaron Dagan פורסם נובמבר 28, 2011 דיווח פורסם נובמבר 28, 2011 עדכון מהשטח: 1. כנסו לאתר http://www.x-plane.org 2. תורידו - דרך utorrent ולא דרך השרתים - את קובץ הדמו בנפח 3 ג"ב !!! 3. תורידו את קובץ ה-manual בן 147 עמודים PDF 4. תקראו קצת על התוכנה הזו, גם דרך הפורום, ותקלטו את הממדים המדהימים של הדבר הזה: 8 DVD double-layer X עם כל ה-goodies כולל סינרי עולמי. 5. שימו לב לדרישות מערכת בהשוואה למה שיש היום בשוק הסימים..... זהו, עד כאן הפרסומת הסמוייה..... את עניין המחיר שמתי בצד בשלב זה מכיוון שזה מחיר השקה וחדירה לשוק ערב חג המולד, לכן קבלו את התסריט שהצעתי למעלה כתהליך הפנמה והתרשמות. בהכרותי את השוק האמריקאי, אחרי תקופת חג המולד המחירים יורדים משמעותית, וכמובן לאחר תקופת שלב החדירה הראשונית לשוק (משהו כמו 3 חודשים לפחות).
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 28, 2011 דיווח פורסם נובמבר 28, 2011 מה קורה ברשת לגבי התאמת סינרי נתב"ג ואחרים, מישהו יכול לדווח? בשעתו היה הפרש לא טוב (נחתו על K).
Aaron Dagan פורסם נובמבר 30, 2011 דיווח פורסם נובמבר 30, 2011 בהמשך למידע למעלה: עפ"י המלצת יוצרי הסים, הורדתי בקלילות את קובץ הדמו (3.37 ג"ב....... :roll: ) כ-TORRENT, קובץ שהוא בעצם כל הבסיס של הסים הזה, רק מה: עם מגבלת זמן שימוש של 10 דקות. התוכנה מתקינה (רצוי מאד כתיקיה על ה-DESKTOP) את עצמה ואת כל מה שנחוץ כדי להתרשם ממנה, כולל כל התפריטים המאד ייחודיים לסים הזה, רוב דגמי המטוסים, מז"א ועוד. לגבי התאמת בן גוריון: מקווה לבצע כמה בדיקות לגבי התאמת הגירסה החדשה של דוד רוזנפלד ועדכון על כך בהמשך. אולי לנ"ל יש כבר תשובות. שווה לבדוק.
itzik friedman פורסם נובמבר 30, 2011 דיווח פורסם נובמבר 30, 2011 נראה מדהים אבל הFSX לדעתי קצת יותר נראה "תמונה", ואילו הXP יותר "ציורי" אבל אין ספק שנראה ממש ממש טוב ולוקח את FSX בקלות בהתחשב בדרישות חומרה....
Barak Zohar פורסם נובמבר 30, 2011 מחבר דיווח פורסם נובמבר 30, 2011 הורדתי, התקנתי, נכנסתי, טסתי, בדקתי ולבסוף, לא אהבתי! משהו בסימולטור הזה לא מסתדר לי מהבחינה הגרפית של המטוסים ובכלל הגרפיקה הכללית של הסימולטור. יתרון אחד שיש לו על FSX נכון לעכשיו הוא, שעם ההגדרות הכי גבוהות אני לא מאבד ביצועים, אבל בשורה התחתונה (אצלי בכל אופן), FSX מתפקד יפה מאוד ואני מרוצה +. לא יודע עד כמה הסימולטור הזה שווה את הכסף, יכול להיות שיהיו המון חילוקי דעות, אני נכון לעכשיו נשאר עם FSX. לאלו שלא בדקו כבר מזמן מה קורה עם Microsoft Flight, כנסו לאתר שלהם, יש תמונות חדשות ומעניינות.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 1, 2011 דיווח פורסם דצמבר 1, 2011 משהו בסימולטור הזה לא מסתדר לי מהבחינה הגרפית של המטוסים ובכלל הגרפיקה הכללית של הסימולטור. היי ברק, אתה יכול לפרט? כי בתמונות זה נראה ממש אותו דבר כמו FSX...
Barak Zohar פורסם דצמבר 1, 2011 מחבר דיווח פורסם דצמבר 1, 2011 עידו, אני מדבר כמובן על ה DEMO החינמי שהיה להורדה. הגרפיקה ב XP היא יותר מידי מצויירת לעומת FSX וזה מתבטא למשל בטקסטורות מים, עננים, שמים והמטוסים עצמם. יכול להיות שאני פזיז לבקר את הסימולטור, או שאני פשוט רגיל ל FSX יותר מידי, אך משהו שם לא תפס את עיני מספיק בשביל לומר שאני רוכש את הסימולטור. נראה, אולי אחרי מס' תמונות נוספות וסרטונים ממשתמשים שונים, דעתי תשתנה...