Or Bahtari פורסם נובמבר 19, 2011 דיווח פורסם נובמבר 19, 2011 צוות IFS גאה להציג - ערב העשרה מספר 4 לכל חברי החטיבה! ביום חמישי ה-24.11 בשעה 20:00 יתקיים ערב העשרה בשרת ה-TS עם חבר החטיבה : ברק זוהר. נושאי ההרצאה: 1.התקנת הסימולטור ותפעולו 2.תקלות ופתרונות 3.תוספים חיוניים לסימולטור 4.חומרה 5.overclock 6.הגדרות גרפיקה 7.התאמת הסימולטור לכל מחשב בהתאם לחומרתו חניכים בוגרים וחברי חטיבה, עליכם לבדוק שיש ברשותכם את ההרשאות המתאימות בכדי להתחבר לשרת ה-TS, במידה ולא יש להיכנס לפרופיל שלכם דרך ההגדרות בפורום וללחוץ על הלינק לחיבור לשרת ה-TS שיעניק לכם הרשאות. מצפים לראותכם, אור באכתרי צוות IFS
Ofir Lavi פורסם נובמבר 19, 2011 דיווח פורסם נובמבר 19, 2011 שוב, אודה מאוד מאוד מאוד אם תהיה הקלטה מסודרת כמו הערב עם ניר, תודה
Itay Zecharia פורסם נובמבר 19, 2011 דיווח פורסם נובמבר 19, 2011 אני חייב לשאול - ערב ההעשרה על הדו-מנועי היה כבר?! (אם כן, אז מתי?)
Amir Paz פורסם נובמבר 19, 2011 דיווח פורסם נובמבר 19, 2011 אני חייב לשאול - ערב ההעשרה על הדו-מנועי היה כבר?! (אם כן, אז מתי?) הייתי אמור לעשות משהו, אבל.... לא יצא ואז תומר היה אמור לעשות משהו....וגם אז לא יצא.. כרגע זו האופציה הכי טובה שלך, אני עבדתי עם הספר הזה: http://www.amazon.com/Complete-Multi-En ... 1560274484
Amir Paz פורסם נובמבר 19, 2011 דיווח פורסם נובמבר 19, 2011 באכתרי כל הכבוד, ברק המון תודה... בהחלט ערב חשוב..
Barak Zohar פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 העונג כולו שלי! לכל המשתתפים, נא להכין שאלות רלוונטיות לנושאים הכתובים מעלה בכדי שנריץ את הסאשן מהר יותר ושכמה שיותר משתתפים יוכלו לשאול שאלות ובמקביל למצוא פתרונות נקודתיים. לכל מי שמעוניין ב overclocking, יש להתחבר ל TS ממחשב אחר אשר לא מותקן עליו הסימולטור. תודה, להישמע!
Amir Paz פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 לכל מי שמעוניין ב overclocking, יש להתחבר ל TS ממחשב אחר אשר לא מותקן עליו הסימולטור. "אבא המחשב לא עובד לי!!!" "במה נגעת???" "עכשיו סיימנו הדרכת על OVERCLOCKING עם ברק זוהר מ VATIL"
Barak Zohar פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 חחח, אמיר אל תפחיד אותם אני עובד עם זה למעלה משש שנים, ומעולם לא הייתה לי בעיה של התחממות או קריסה לא ברורה. הכל תלוי עד לאן אתה מביא את החומרה שלך לגבולות שלה. וכמובן ציוד נכון (קירור, מארז, ספק כוח וכו׳) קיצר, יהיה בסדר... :wink:
maor949 פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 נשמעת הרצאה מאוד מעניינת, בזמן הרצאה אני יהיה בחופשה אז אני לא יוכל להצטרף אבל אני ממליץ לכולם לקחת חלק ולהחכים
Ittai Arnon פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 לכל מי שמעוניין ב overclocking, יש להתחבר ל TS ממחשב אחר אשר לא מותקן עליו הסימולטור. "אבא המחשב לא עובד לי!!!" "במה נגעת???" "עכשיו סיימנו הדרכת על OVERCLOCKING עם ברק זוהר מ VATIL" הרגת אותי אמיר...
itzik friedman פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 לצערי אני לא אהיה בבית בזמן ההרצאה... אבל יש לי את TEAMSPEEK באייפון, הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג איך להתחבר אתה לשרת של ואטיל ואיך להחיל את ההרשאות של חברי החטיבה... הערב הזה מאוד חשוב לי לכן תודה רבה רבה לכל מי שינסה לעזור לי בעניין........ תודה-איציק
Izik Bakshi פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 לצערי אני לא אהיה בבית בזמן ההרצאה...אבל יש לי את TEAMSPEEK באייפון, הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג איך להתחבר אתה לשרת של ואטיל ואיך להחיל את ההרשאות של חברי החטיבה... הערב הזה מאוד חשוב לי לכן תודה רבה רבה לכל מי שינסה לעזור לי בעניין........ תודה-איציק היי, הקדם תרופה למכה. באתר החטיבה יש מדריך מפורט כיצד להגדיר את ה TS. http://www.vatil.org.il/New/general/vatil-ts3 בהצלחה.
itzik friedman פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 איציק, זה לא מה שהתכוונתי, במחשב בבית אני מחובר יופי לטימספיק... הבעיה היא שאני לא אהיה עם מחשב, אבל עם אייפון [ובאייפון יש טימספיק] אבל אני לא יודע להגדיר את הטימספיק באייפון.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 במדריך יש כתובת ליצירת קשר עם אוהד שלו שהוא מרכז את הנושא והצליח להתחבר עם אייפון ל TS.
david cohen פורסם נובמבר 21, 2011 דיווח פורסם נובמבר 21, 2011 תודה על היוזמה ועל בחירת הנושא.כל הכבוד לאור בחטארי ולברק זוהר. מקוה להגיע !
Barak Zohar פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 חברים יקרים! תזכורת להיום, שעה 20:00 ב TS! להגיע עם הרבה שאלות... להישמע
Barak Zohar פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 אפשר לבקש ממישהו שיקליט. אני מעולם לא עשיתי זאת...
Tomer Oszlak פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 צבי האם תוכל להעלות את ההקלטה? הייתי צריך ללכת באמצע
zvi rodes פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 צבי האם תוכל להעלות את ההקלטה?הייתי צריך ללכת באמצע :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: הקלטה גם הלכה באמצע לא לפני שעשתה לי את זה :fist: אם תהיה דרישה מהחברים שלא שמעו,ידעו,לא יכלו להגיע להרצאה אז :agrue: עם ברק שאולי יחזור שוב על ההרצאה . בכל אופן ברק יחזור לערב העשרה נוסף בימים הקרובים , תודה לברק ולאור על הערב המעניין . בהזדמנות זו אני פונה לחברים בואו להרצאות במסגרת ערבי העשרה של IFS ,במיוחד בהרצאות הניתנות בנושאים טכניים.