Ittai Arnon פורסם דצמבר 4, 2011 דיווח פורסם דצמבר 4, 2011 חטיבה יקרה, לעונג לי להציג את VATIL5 החדש של החטיבה ! אור בכתארי אור גדל בחטיבה, ליווה אותה, גדל בה, בוגר חה"א הוירטואלי, משקיע בחטיבה, פעיל מאוד ודוגמא להרבה חברים. עכשיו, אור, חבר צוות חטיבה, אחד ממנהליה, לוקח תפקיד חשוב מאוד של מנהל האירועים שלנו ! כבר קיבל עבודה רבה לקראת החד"ב ! אני מאחל לאור הרבה הרבה הצלחה ! דוד בן דוד (VATIL5 היוצא) הצטרף לצוות עם כניסתי לתפקיד ומאז מילא אותו ללא דופי ! הוביל אירועי חטיבה שלא היו מביישים חטיבות גדולות בארה"ב ובאירופה ! קשה לי להיפרד מדוד אך צה"ל קורא לו ואני מקווה שיחזור אלינו מיד עם שיחרורו. דוד המון הצלחה, תפקיד בצוות יחכה לך שתחזור !
david cohen פורסם דצמבר 4, 2011 דיווח פורסם דצמבר 4, 2011 לאור היקר הרבה הצלחה בתפקידך החדש !! לדוד תודה על תרומתך רבת השנים לחטיבה!
David Bendavid פורסם דצמבר 4, 2011 דיווח פורסם דצמבר 4, 2011 שיהיה המון בהצלחה בכתארי, אני בטוח שתבצע את התפקיד שלך בצורה הכי טובה שרק אפשר, תכניס רעיונות רעננים מראש טרי לחטיבה ותשרת אותה נאמנות אני כאן בשביל כל דבר שתרצה, תרגיש חופשי! תודה על הברכות איתי, בהחלט מקווה למצוא את הזמן אחרי השירות הצבאי ולחזור בכח מלא
Etai Charit פורסם דצמבר 4, 2011 דיווח פורסם דצמבר 4, 2011 כל הכבוד והמון בהצלחה בהמשך, לשניכם. שני חבר'ה על הכיפאק עם הרבה רצון טוב ומעשים שמשקפים את הרצון, שילוב נדיר.
Adam Waiser פורסם דצמבר 5, 2011 דיווח פורסם דצמבר 5, 2011 מאברוכ אור, איני מכיר אותך אבל אני בטוח שאם הגעת לצוות ולאחד התפקידים הקשים יותר שהוא מציע, כנראה שיש לכך סיבה טובה וברור לי שתעשה עבודה נפלאה. אז שיהיה בהצלחה. ולדוד אותך יצא לי להכיר קצת פה ושם, המון תודה על שנים של עשייה, אני בטוח שההתנסות כאן במסגרת התפקיד תלווה אותך בהמשך דרכך גם אם לא תמיד תשים לב לזה, תאמין לי שיש לך "בתרמיל" איזה דבר או שניים שרבים מבני גילך עוד לא הספיקו ללמוד. שיהיה בהצלחה בהמשך ושירות משמעותי ומעניין
maor949 פורסם דצמבר 5, 2011 דיווח פורסם דצמבר 5, 2011 באכטרי המון הצלחה אח יקר, על הדרך תשווק את השווארמה והג'חנונים שלך בעולם :wink: בהצלחה אחייייייייייי
yoni revivo פורסם דצמבר 5, 2011 דיווח פורסם דצמבר 5, 2011 בהצלחה איש קיבלת תפקיד מפתח בניהול הפעילות ברשת, במיוחד לאור החד"ב הקרב - לא חסרה עבודה תמצא את האיזון הנכון בין התפקיד לעניינים האישיים ואין לי ספק שתצליח. ב ה צ ל ח ה :!:
Izik Bakshi פורסם דצמבר 5, 2011 דיווח פורסם דצמבר 5, 2011 בהצלחה אור! תודה ענקית לדוד על תרומתו לחטיבה, אתה מודל לחיקוי לכל בני הנוער בחטיבה.
4x-asm פורסם דצמבר 5, 2011 דיווח פורסם דצמבר 5, 2011 מזל טוב אור בהחלט מגיע לך התפקיד שיהיה לך המון בהצלחה וכמובן דוד תודה לך על התרומה והעשיה כאן בחטיבה בהצלחה בצבא
Izhar Haviv פורסם דצמבר 5, 2011 דיווח פורסם דצמבר 5, 2011 כל הכבוד אור ובהצלחה ! מההיכרות הקצרה שלנו, אני בטוח שאתה ראוי לתוספת של VATILXX (וכל המשתמע מזה) בצמוד לשם שלך ! תודה על התרומה של העוזבים והנכנסים !
Ran Ben Shmuel פורסם דצמבר 5, 2011 דיווח פורסם דצמבר 5, 2011 תודה לדוד על תרומה רבת שנים ובהצלחה לאור
zvi rodes פורסם דצמבר 5, 2011 דיווח פורסם דצמבר 5, 2011 אור,עלה והצלח בתפקידך החדש ,אני בטוח שתעשה אותו בנאמנות ובמסירות רבה. לדוד,תודה על כל מה שעשית למען החטיבה ,עלה והצלח בצבא ,כל הכבוד.
Ido Rahav פורסם דצמבר 5, 2011 דיווח פורסם דצמבר 5, 2011 באכתרי, כל הכבוד! המון בהצלחה!! בן דוד, המון תודה! תרמת רבות!
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 6, 2011 דיווח פורסם דצמבר 6, 2011 דוד, תודה רבה על התרומה האדירה שלך בחזית ומאחורי הקלעים. עשית עבודה מצויינת, נקייה, נטו לטובת הקהילה עם גישה חיובית לכולם ובלי הרבה רוח וצלצולים. כל הכבוד לך! ולאור הנכנס - בהצלחה רבה.