eA פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני לא חובב טיסות גדולות אתם מבינים :roll: יותר נכון בכלל לא חובב טיסות. אבל אני אוהב סימולטורים ומטוסים עכשיו יצא שאני טס עם 742 ב15 אמרו לי שאמטוס הזהה מתפרק זוועה לטוס איתו וזה עושה אותי ממש "מאושר" כדי עד כדי כך להחליף טיסה ? :cry:
OmriSoudry פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 עם איזה חברה אתה טס לשם? אנחנו דיברנו על מטוס 742 ישן של אלעל..
moti פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 קודם כל ברוך הבא - תשתדל להוסיף בפרטיך את השם שלך כדי שנוכל לפנות אליך בשם ולא נענה לכינוי :wink: דבר שני- המטוסים האלה טסים יום יום מהארץ ללונדון מספר יעדים והם לא מתרסקים אלא לפעמים חוזרים עם תקלות... אם אתה עד כדי כך חושש מלטוס אתה לא אמור לשאול אותנו אלא להחליף טיסה אבל אני לא הייתי ישר חושב על איך אני אתרסק אלא שהכל יהיה בסדר ותטוס בשלום. ואל תשכח שקודם כל צריך לבדוק מחירי טיסה ורק אז עם איזה מטוס טסים-אם אני לא טועה בריטיש אירוויז יותר יקרים ככה שלהחליף חברה מאלעל יכול להיות יקר לא מעט בשביל הפחד שלך שהוא מאוד מובן. אלעל מתחזקים את כל המטוסים בצורה טובה ככה שלדעתי אתה לא צריך לפחד.
alon_a פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 יכול להיות שאתה תהיה על הטיסה האחרונה של המטוס הזה במידה וזה AXQ לא הייתי מחמיץ את ההזדמנות הזאת בחיים
eA פורסם ספטמבר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 קוראים לי אייל ותודה רבה על התשובה ואני טס עם אלעל מספר טיסה: LY315 מה בדיוק ההבדל בין לטוס עם 742 ל 762 אתם אומרים שכדי להישאר עם המטוס? כאילו הטיסה תיהיה רגיהל בלי רעשים ועצבים מיותרים :shock: ?
×�פיק פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 שמע, אלעל אני לא חושב הייתה מסכנת את נוסעיה, ואם משהו לא היה בטוח לא יוציאו את הטיסה. בקשר לרעשים, אין לי מושג, לא טסתי על אף אחד מה 747.
Nimrod פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 המטוס ממש בטוח! ואפיק צודק, אלעל לא הייתה מסכנת אף אחד. חוץ מזה אתה יכול לקחת כדור שניה או סתם לבוא עייף ולישון כל הטיסה, ככה הכי טוב.
eA פורסם ספטמבר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 אני טס עליו אני רוצה שזה יהיה הטיסה האחרונה של ה AXQ משהו כזה ורק שטוב יהיה תודה לכולם
Itamar Koren פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 אין לך מה לדאוג וחוץ מזה כל המטוסים מתוחזקים בצורה טובה ואף חברה(לא רק אלעל) לא תסכן את הנוסעים שלה :wink:
EvyatarM פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 אני טס עליו אני רוצה שזה יהיה הטיסה האחרונה של ה AXQ משהו כזהורק שטוב יהיה תודה לכולם אתה מפחד מה742 ואתה רוצה לטוס על הAXQ? הAXQ הולך לפירוק עקב התקלות הרבות.. :roll: בכל מקרה אני לא מאמין שיקרה משהו...
Or Netzer פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 כמו שמישהו חכם פעם אמר בפורום התקלות והתרסקויות לא קורות בגלל מטוסים וגילם אלא בגלל האנשים שמתחזקים אותם (חרוז LOL) אלעל יש לה רקורד דיי טוב בעיינים של תקלות והתרסקויות .. והכל לא באשמתם (לפחות מה שאנחנו יודעים) אם אתה סובל מפחד בטיסות גם אם נגיד לך ש 747 לא ממריא בכלל ונוסע כל הדרך על הרצפה אז אתה עדיין תפחד :wink: טיסה נעימה
eA פורסם ספטמבר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 לא הבנתי משהו אם אני יטוס ב AXQ אז אתם רוצים להגיד לי שהמטוס מתפרק? ודרך אגב יש עוד מטוסי 742 של אלעל שטסים בהם חוץ ממנו? :roll:
רפאל פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 לא הבנתי משהואם אני יטוס ב AXQ אז אתם רוצים להגיד לי שהמטוס מתפרק? ודרך אגב יש עוד מטוסי 742 של אלעל שטסים בהם חוץ ממנו? :roll: היי אייל, המטסו טס כמו כל מטוס בסידרת ה742 (747-200) של חברת התעופה הלאומית (אלעל). פשוט כל פעם שהוא נוחת אז יש תקלות,הוא לא מתפרק ... אבל רוצים לפרק אותו (פרטים: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=4106 ) אל תידאג אם בנחיתה יהיה תקלות,זה לא שהוא יישרף או משהו ... הוא בסדר. אל תשכח לצלם תמונה של הAXQ פעם אחרונה .... הלוואי והכרזה הזאת תמומש!
Or Netzer פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 לא הבנתי משהואם אני יטוס ב AXQ אז אתם רוצים להגיד לי שהמטוס מתפרק? ודרך אגב יש עוד מטוסי 742 של אלעל שטסים בהם חוץ ממנו? :roll: שוב אתה לא מבין ולא קולט המטוס לא יתפרק כמו שאתה מדמיין שפתאום תמצא את עצמך יושב באוויר.. הכוונה שדיברו שמדי פעם המושב טיפה מתפורר וזה.. וגם זה אלעל דואגת להחליף שום מטוס לא יתפרק ותפסיק לחשוב על זה יש לך פחד מטיסות וגם אם נגיד לך זה שיש לך כיסא מפלט אתה לא תרגע שתדע שגם מטוס חדש חדש שרק יצא מהמפעל יכול להתרסק ... ותסתכל על הדקוטה \ פייפר.. בני קצת יותר מ50 ועד לאחרונה טסו בישראל ועד היום טסים בעולם... דיי לחשוב על זה אנחנו לא יכולים להבטיח שלא יהיה כלום רק להגיד לך המטוס לא יתפרק אלא אם מישהו יגרום לו בכוח להתפרק .. ותבין לבד מפה... כמו שכל יום המטוסים של אלעל חורשים את הקווים לאירופה ולא קורה כלום גם לך לא יקרה כלום ואם כן זה הגורל זה המזל ואין מה לעשות ... תאונות קורות... שתדע שהסיכוי שתמות בדרך לשדה תעופה בתאונת מכונית יותר גדול מזה שתטוס כל יום ותמות יצא מחקר על זה שבמכונית מתים כפול
eA פורסם ספטמבר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 מה אתה צועקים סך הכל שאלתי מה הכוונה שהולכים לפרק את המטוס הבנתי שהוא לא יתפרק באוויר ותודה לכולם ביי :roll:
Or Netzer פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 מה אתה צועקיםסך הכל שאלתי מה הכוונה שהולכים לפרק את המטוס הבנתי שהוא לא יתפרק באוויר ותודה לכולם ביי :roll: לא צועקים פשוט אנחנו לא אלוהים ולא יודעים אם יתפרק לא יתפרק :wink:
Nimrod פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 יתפרק... לא יתפרק... מה זה חשוב העיקר שאתה טס ועוד ללונדון! תהנה
Rubee פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 גם לי יש פחד מטיסות אבל אני כל כך אוהב לטוס, שאנלא יכול לוותר אני מציע לך כמו שמישו אמר לבוא עייף או לקחת כדור מקסימוםםםםםםםםםם תחליף באמת טיסה אם זה יעשה לך טוב
Moshico Biller פורסם ספטמבר 3, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2004 חביבי דבר ראשון טיסה נעימה. שמע מטוס לא מתרסק כל כך מהר כמו שחושבים ממש לא כל כך מהר ומזה תירגע. זה שעכשיו אומרים שיהיה לך 742 זה לא אומר שיהיה לך כי עם טיסה לפנייך הוא יתעקב בחו"ל עקב תקלה טכנית , אז יתנו לכם מטוס אחר וגם כללית זה לא מחייב שהמטוס הזה יהיה. אני אומר לך את דעתי ותחשוב מה שאתה רוצה..... אם היו אומרים לי שאני טס ב742 של אלעל הייתי טס אבל אני יגיד לך שהייתי בא בכייף אבל לא הייתי רגוע כל הטיסה ,זאת אומרת שלא הייתי משתגע כן? אבל הייתי באי נוחות כזאת.... כי אני בטוח שכל מי שיטוס כיום במטוס 742 של אלעל, עם הוא ירגיש משהו מוזר באמצע הטיסה זה יכולים להתחיל מרעשים מיותרים וכו'..... אז כל אחד תמיד יחשוב "יש תקלה" או משהו דומה. אז פשוט תטוס ותהנה !!!!ובאמת המטוס הזה יוצא למאלה טיסות ודרך אגב מנועים מחליפים כל הזמן כנ"ל גלגלים ועוד הרבה דברים רבים. אז שתיהיה לך טיסה נעימה ותהנה כמה שיותר :wink:
Ohad Shalev פורסם ספטמבר 3, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2004 חביבי דבר ראשון טיסה נעימה.שמע מטוס לא מתרסק כל כך מהר כמו שחושבים ממש לא כל כך מהר ומזה תירגע. זה שעכשיו אומרים שיהיה לך 742 זה לא אומר שיהיה לך כי עם טיסה לפנייך הוא יתעקס בחו"ל מתקלה טכנית אז יתנו לכם מטוס אחר וגם כללית זה לא מחייב שהמטוס הזה יהיה. אני אומר לך את דעתי ותחשוב מה שאתה רוצה..... אם היו אומרים לי שאני טס ב742 של אלעל הייתי טס אבל אני יגיד לך שהייתי בא בכייף אבל לא הייתי רגוע כל הטיסה זאת אומרת שלא הייתי משתגע כן? אבל לא הייתי באי נוחות כזאת.... כי אני בטוח שכל מי שיטוס כיום במטוס 742 של אלעל עם הוא ירגיש משהו מוזר באמצע הטיסה זה יכולים להתחיל מרעשים מיותרים וכו'..... אז כל אחד תמיד יחשוב "יש תקלה" או משהו דומה אז פשוט תטוס תהנה באמת המטוס הזה יוצא למאלה טיסות ודרך אגב מנועים מחליפים כל הזמן כנ"ל גלגלים הכל הכל הכל הכל זה שטסת לדוגמא לצרפת עם AXH ופעם אחרת טטוס עוד הפעם AXH זה לא אומר שכל החלקים נישארו מחליפים לעיתים קרובות את החלקים ועם אני לא טועה כל 14 נחיתות מחליפים גלגלים אני חושב של 747 או 707 לא זוכר בדיוק.... אז שתיהיה לך טיסה נעימה ותהנה כמה שיותר :wink: אתה בטוח שכתבת בעברית?? שמע אחי זה או שלך יש בעיה או שאולי זו בעיה שלי... בכל מקרה פשוט אין לי מושג מה כתבת למעלה.. בלבלת אותי לחלוטין! אולי תוכל לשכתב את ההודעה האחרונה כי פשוט חצי ממה שאמרת לא מובן... לעזרתך- אנשים טובים המציאו את סימני הפיסוק... אפשרי להשתמש בהם, אפילו מומלץ מאוד..
Almog Atar פורסם ספטמבר 5, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 חביבי דבר ראשון טיסה נעימה.שמע מטוס לא מתרסק כל כך מהר כמו שחושבים ממש לא כל כך מהר ומזה תירגע. זה שעכשיו אומרים שיהיה לך 742 זה לא אומר שיהיה לך כי עם טיסה לפנייך הוא יתעקב בחו"ל עקב תקלה טכנית , אז יתנו לכם מטוס אחר וגם כללית זה לא מחייב שהמטוס הזה יהיה. אני אומר לך את דעתי ותחשוב מה שאתה רוצה..... אם היו אומרים לי שאני טס ב742 של אלעל הייתי טס אבל אני יגיד לך שהייתי בא בכייף אבל לא הייתי רגוע כל הטיסה ,זאת אומרת שלא הייתי משתגע כן? אבל הייתי באי נוחות כזאת.... כי אני בטוח שכל מי שיטוס כיום במטוס 742 של אלעל, עם הוא ירגיש משהו מוזר באמצע הטיסה זה יכולים להתחיל מרעשים מיותרים וכו'..... אז כל אחד תמיד יחשוב "יש תקלה" או משהו דומה. אז פשוט תטוס ותהנה !!!!ובאמת המטוס הזה יוצא למאלה טיסות ודרך אגב מנועים מחליפים כל הזמן כנ"ל גלגלים ועוד הרבה דברים רבים. אז שתיהיה לך טיסה נעימה ותהנה כמה שיותר :wink: לי היה עיכוב של שעה וחצי בגלל תקלה במיזוג אוויר בAXH ושבוע לאחר מכן שהוא טס ללונדון ואני הייתי אמור להיות על ה 316 בום, תקלת מנוע איחור של 8 שעות ו744 מפאריז . מה שכן המטוס טס טוב מאוד הוא יותר מרעיש מאחרים זה נכון, קיצור מטוס נחמד.