David Rosenfeld פורסם ינואר 4, 2012 דיווח פורסם ינואר 4, 2012 http://flyawaysimulation.com/news/4317/ ... t-studios/ התגובות בהתאם אכזבה
Elad Zeierman פורסם ינואר 4, 2012 דיווח פורסם ינואר 4, 2012 אכן אפשר לקרוא את ההודעה המלאה של MS בנושא ורצוי גם לקרוא כמה תגובות עניניות בתחתית הכתבה http://www.simflight.com/2012/01/micros ... more-28615 זה לא אותו סימולטור שהכרנו, זאת תהיהיה פלטפורמה מאוד בסיסית בסופו של דבר ולפי מה שהבנתי ניהיה תלויים ב MS בנושא התוספים..ככה לפחות אני הבנתי שוק התוספים לפלייט סימולטור מגלגל מליונים בשנה, כנראה שמייקרוסופט רוצה לקחת חלק משמעותי בכסף הזה.
Muli Ivanir פורסם ינואר 4, 2012 דיווח פורסם ינואר 4, 2012 יש פה כנראה גם נסיון של מיקרוסופט לניהול ריכוזי של כל סביבת הסימולטור, כמו ש-777 סטודיוז שולטים ריכוזית בכל מה שקשור בסימולטור Rise of Flight (תוספים, הרשאות, פעילויות, הישגים וכד') הכל מול השרת שלהם, למי שמכיר(מלחה"ע הראשונה). למדו גם משהו מאפל.
itzik friedman פורסם ינואר 4, 2012 דיווח פורסם ינואר 4, 2012 לא בטוח שהשד כ"כ נורא... אחרי הכל יכול להיות מזה יתרון, בתנאי שהם לא ישתוללו עם המחירים של התוספים זה דווקא יכול להיות מעולה שכל דבר יהיה מותאם פיקס לסימולאטור בצורה מושלמת! חוצמזה אני דיי בטוח שחברות כמו אאירוסופט או פליי טמפה PMDG וכל שאר המפתחות הגדולות יקבלו הרשאות לפיתוח מוצרים עם כלים תואמים והנחיות מדויקות ממייקרוסופט. עד שלא יצא לאור לא נוכל לדעת אם הכל לטובה או לרעה, מה שבטוח זה שמייקרוסופט בדיוק כמונו לא ירצו להפסיד קהילה ענקית בעולם של חובבי הסימולאטורים לכן הם בטח חשבו על הדברים האלה... [אני מקווה חח]
Joel Strikovsky פורסם ינואר 4, 2012 דיווח פורסם ינואר 4, 2012 Microsoft effectively painted a mustache on the Mona Lisa
itzik friedman פורסם ינואר 4, 2012 דיווח פורסם ינואר 4, 2012 Microsoft effectively painted a mustache on the Mona Lisa ?
אורח פורסם ינואר 5, 2012 דיווח פורסם ינואר 5, 2012 Microsoft effectively painted a mustache on the Mona Lisa ? הוא אומר שמייקרוסופט הרסה משהו טוב. כמו לצייר שפם על המונה ליזה... בכל מקרה, תמיד יש את FS9 האגדי
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 5, 2012 דיווח פורסם ינואר 5, 2012 המוצר שונה ולא מיועד לצרכי אוכלוסיית בואטסים. אפשר לראות יתרונות וחסרונות, למשל שחובבי משחק אווירי יימשכו אליו ויפנו מקומותיהם בארגונים היותר מקצועיים, בהם תרמו מעט מאוד. קשה לי לראות את מיקרוסופט לוקחת נתח משוק התוספים, אופי התוספים שונה וכן יכולת גוף גדול אחד להתמודד במקום בו היתרון לקטנים והיעילים בולט. התפיסה לחזור למה שהסימ' היה לפני שנים רבות, קרי כיסוי אזורים נבחרים בלבד, מפליאה לרעה. אמנם היתה כוונה טובה לשפר את החוויה ולהפוך אותה למציאותית עוד יותר באמצעות סינרי וקול משופרים, אך התפיסה מנטרלת יכולת טיסה בכל העולם ונגישות למטוסים נבחרים ע"י המשתמש. מיקרוסופט מפתחת מוצרים טובים עם הזמן, אך גם חוזרת על טעויות קשות. לי למשל המימשק של כל היישומים שפיתחה מאז 2007 מטריד וממש מפריע. קודם היה סביר ועכשיו פונקציות רבות אינן נגישות במהירות.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 5, 2012 דיווח פורסם ינואר 5, 2012 קלטתם את זה: The game will be free, and will offer more content to those that use the Games for Windows Live feature, and those willing to pay small fees for new aircraft, mission packs etc. כתוב שאין SDK לסינרים ושכל התוספים יצאו ממיקרוסופט אבל מצד שני לא כתוב שום דבר על מטוסים אז אולי זה סימן טוב, בהנחה שמיקרוסופט הולכת להכניס כסף רק מפיתוח סינרים עבור הסימולטור הזה כנראה שנראה הרבה מאוד סינרים והרבה מאוד תוספים של מטוסים. אני לא חושב שאפשר לבנות על כסף עבור משימות מחובב FS מצוי.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 5, 2012 דיווח פורסם ינואר 5, 2012 המוצר שונה ולא מיועד לצרכי אוכלוסיית בואטסים. אפשר לראות יתרונות וחסרונות, למשל שחובבי משחק אווירי יימשכו אליו ויפנו מקומותיהם בארגונים היותר מקצועיים, בהם תרמו מעט מאוד.קשה לי לראות את מיקרוסופט לוקחת נתח משוק התוספים, אופי התוספים שונה וכן יכולת גוף גדול אחד להתמודד במקום בו היתרון לקטנים והיעילים בולט. התפיסה לחזור למה שהסימ' היה לפני שנים רבות, קרי כיסוי אזורים נבחרים בלבד, מפליאה לרעה. אמנם היתה כוונה טובה לשפר את החוויה ולהפוך אותה למציאותית עוד יותר באמצעות סינרי וקול משופרים, אך התפיסה מנטרלת יכולת טיסה בכל העולם ונגישות למטוסים נבחרים ע"י המשתמש. מיקרוסופט מפתחת מוצרים טובים עם הזמן, אך גם חוזרת על טעויות קשות. לי למשל המימשק של כל היישומים שפיתחה מאז 2007 מטריד וממש מפריע. קודם היה סביר ועכשיו פונקציות רבות אינן נגישות במהירות. יכול להיות שמיקרוסופט הבינה שהכסף הגדול בעולם הזה הולך לPUBLISHERים של התוספים ולכן השינוי כיוון הזה. בהנחה שהסימולטור יופץ בחינם וכל הכסף יוכנס לחברה רק מתוספים אז זה מובן מאליו שיהיו המון תוספים לסימולטור הזה אלא אם כן כל הפיתוח הזה הוא סוג של תרומה לקהילה וכנראה שזה לא :wink: ...
Muli Ivanir פורסם ינואר 5, 2012 דיווח פורסם ינואר 5, 2012 המוצר שונה ולא מיועד לצרכי אוכלוסיית בואטסים. אפשר לראות יתרונות וחסרונות, למשל שחובבי משחק אווירי יימשכו אליו ויפנו מקומותיהם בארגונים היותר מקצועיים, בהם תרמו מעט מאוד.קשה לי לראות את מיקרוסופט לוקחת נתח משוק התוספים, אופי התוספים שונה וכן יכולת גוף גדול אחד להתמודד במקום בו היתרון לקטנים והיעילים בולט. התפיסה לחזור למה שהסימ' היה לפני שנים רבות, קרי כיסוי אזורים נבחרים בלבד, מפליאה לרעה. אמנם היתה כוונה טובה לשפר את החוויה ולהפוך אותה למציאותית עוד יותר באמצעות סינרי וקול משופרים, אך התפיסה מנטרלת יכולת טיסה בכל העולם ונגישות למטוסים נבחרים ע"י המשתמש. מיקרוסופט מפתחת מוצרים טובים עם הזמן, אך גם חוזרת על טעויות קשות. לי למשל המימשק של כל היישומים שפיתחה מאז 2007 מטריד וממש מפריע. קודם היה סביר ועכשיו פונקציות רבות אינן נגישות במהירות. לדעתי כל העולם יהייה קיים,אלא שיהייה צורך לקנות את האיזורים מעבר לבסיס.אני מכיר מודל עסקי שלדעתי מיקרוסופט שואפת למודל מקביל. המודל הוא של הסימולטור הקרבי הממדל את מלחמת העולם הראשונה Rise of Flight המודל העיסקי שלו הוא אתה מוריד דמו בחינם כשכל המטוסים קיימים בו אולם כולם נעולים למעט 2 מטוסים לצורך הדמו. וכנ"ל שאר הפיצ'רים(אביזרים וקמפיינים) כולם נעולים ויש צורך לקנות אותם. כך שהרווח הוא לא מהפלטפורמה עצמה אלא מהתוספים. כמו שאמרת קהל היעד אינו מטיסי ה B747-200 RTP ולכן אין צורך אמיתי בתוספים איכותיים רבים מדי בסגנון מוצרי PMDG, אני מניח שיהיו מספר תוספים גם ברמה הזאת. העובדה ש-MS לא מתכננת שחרור SDK מרמז לכיוון ריכוזיות ובלעדיות של MS בתוספים וזה די תומך בתזה שלי, מאד מזכיר איך שעובד הסימולטור שהזכרתי. http://riseofflight.com/en/store (כל המטוסים בחנות קיימים ברשימת המטוסים שבסימולטור, לא פעילים-רק כ-AI)
Elad Zeierman פורסם ינואר 5, 2012 דיווח פורסם ינואר 5, 2012 בלילה בזמן העבודה , יצא לי לקרוא לא מעט באינטרנט בפרומומים שונים דיונים על המידע החדש שהגיע, בין הייתר חוץ מהרבה מילות גנאי שהיו כלפיי מייקרוסופט שבצדק או לא בצדק(לדעתי בצדק), מסתובב מידע ממקורבים מקצועית לצוות פיתוח לגבי הדבר הבא: הצוות ברדמונד זימן אליו נציגים של חברת פיתוח גדולה וידועה שאנו מכירים (נשמרת אנונימית),כחלק ממשא ומתן לתת לה הרשאות פיתוח , החברה הראתה עניין בנושא אבל העסק התפוצץ מהר מאוד בגלל האחוזים המאוד גבוהים לטענתם ש MS רצו ממכירת התוספים. שתי סברות עיקריות כרגע יש או שאין SDK או שכאמור יהיה למפתחות מסויימות הרשאות פיתוח תמורת אחוזים מאוד נכבדים (מעניין מי תסכים לזה). זאת אומרת שסביר להניח שגם אם בסוף בסוף יהיה איזה SDK תשכו מתוספים חינמים בטח לא בכמות שיש כיום ברשת. לדעתי, שוב בהנחה שזה המודל ש MS הולכת עליו, אנו הגרעין הקשה של משתמשי הסים שבשבילם זה תחביב רציני נאלץ כנראה עוד שנים רבים להשתמש בFSX כי( FS9 סביר להניח יעלם עם הזמן), השאלה איך FSX תשרוד את מבחן הזמן בטווח המאוד רחוק. לפי עוד מה שקראתי מדברים כמו שזה נראה כרגע על להשתקע להרבה זמן על גרסת x, אני לא מכיר את הסיבות הטכניות העיקריות אבל לא מדברים כרגע על XP10 כיורשת, שוב לא מכיר את הסיבות הטכניות אבל נכון להיום היא לא עונה על הצרכים לפחות לפי הרבה דיעות שקיימות בפורומים. אני אישית מקווה מאוד שבשלב מסויים בעתיד הרחוק זה לא יסמן את סופו של התחביב שלנו, FSX בעוד כמה שנים תחשב למאוד מיושנת והשאלה כמה המערכות הפעלה יתמכו טוב לאחור בכל התוספים שנוצר בשנים האחרונות ואיך חברות התוספי צד ג' יישרדו עם אותה פלטפורומה עוד כמה שנים.
Elad Zeierman פורסם ינואר 7, 2012 דיווח פורסם ינואר 7, 2012 מכתב של אחת מחברי צוות הפיתוח של PMDG בנושא, מומלץ לקרוא: http://forum.avsim.net/topic/358874-som ... on-flight/
David Rosenfeld פורסם ינואר 7, 2012 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2012 תגובה זהה לקבוצה של ORBX שמפתחים סינרים מדהימים http://www.orbxsystems.com/forum/topic/ ... ms-flight/ בפרום של FSDEVELOPER מוזכר הPREPAR3D יותר ויותר זה היורש של הFSX ש לוקהיד מרטין רכשה מ MS ושיפרה אך אינו מיועד לקהל הרחב והמחיר הבסיסי 499$
אורח פורסם ינואר 7, 2012 דיווח פורסם ינואר 7, 2012 אלעד, בעולם סימולטורים אחר, זה של המרוצים, משתמשים אלפים בפלטפורמה משנות ה 90. היא הבסיס וכל הזמן משפרים ומוסיפים לה. מידי יום קיימים מספר רב של מרוצי און ליין עם עשרות נהגים מכל העולם. אז אם יש בסיס טוב (FS9 או FSX) אין שום סיבה לא להמשיך ולבנות עליו. נכון התרגלו שכל כמה שנים מגיעים שיפורים חדשים מ MS לפלטפורמה. אולי עכשיו יתחילו חברות הפיתוח של התוספים, לעבוד על תוספים משפרים גם לפלטפורמה עצמה. אם המפתח לא יעשה את זה, הקהילה תעשה לעצמה.