Joel Strikovsky פורסם ינואר 4, 2012 דיווח פורסם ינואר 4, 2012 Microsoft effectively painted a mustache on the Mona Lisa. http://forum.avsim.net/forum/466-ms-flight-news/ נראה שנשארנו עם התקווה האחרונה לעתיד הסימולטור. וזה X-PLANE 10
Maor Cohen פורסם ינואר 5, 2012 דיווח פורסם ינואר 5, 2012 ממש אין לי כוח לקרוא כי אני קצר בזמן , מישהו יכול לסכם במשפט - שתיים ?
Elad Zeierman פורסם ינואר 5, 2012 דיווח פורסם ינואר 5, 2012 ממש אין לי כוח לקרוא כי אני קצר בזמן , מישהו יכול לסכם במשפט - שתיים ? שניה האינפוזיה בדרך..... שיהיה לך זמן תקרא או שתנסה להבין מהקשר בשרשיר השני שדוד פתח
Maor Cohen פורסם ינואר 7, 2012 דיווח פורסם ינואר 7, 2012 חה , לא מצחיק ... אתה יכול להגיד במילים יפות , סליחה שאני לא גאון הדור באנגלית . אתה לא תבוא ותצא עליי ככה .
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 7, 2012 דיווח פורסם ינואר 7, 2012 מאור, בדור הבא של סימולטור מיקרוסופט הם מתכננים לא לפתוח את המוצר לאפשרות של תוספים חינמיים או בתשלום אלא לספק את הכל בעצמם (כולל צביעות) ובתשלום. יש כאן דיון מאד מעניין: http://forum.avsim.net/topic/358874-som ... on-flight/ אתה לא חייב להיות גאון באנגלית, היום יש תרגומון של גוגל Google Translate שיכול לתת לך הכל בעברית
Elad Zeierman פורסם ינואר 7, 2012 דיווח פורסם ינואר 7, 2012 ממש אין לי כוח לקרוא כי אני קצר בזמן מאור יש הבדל בין לא לדעת אנגלית לבין חוסר תושיה כללי ועצלנות... . מה הגם שהפוסטים בפורום הזה לא נוהגים לברוח למשתמש אחרי 3 וחצי שניות (בדרך כלל)
Maor Cohen פורסם ינואר 7, 2012 דיווח פורסם ינואר 7, 2012 באלך להפסיק את הוויכוח המטופש הזה ? ולא להיגרר פה לספאם ?
Elad Zeierman פורסם ינואר 7, 2012 דיווח פורסם ינואר 7, 2012 באלך להפסיק את הוויכוח המטופש הזה ? ולא להיגרר פה לספאם ? הדפוס איתך חוזר על עצמו בכל סיישן אתה מתלהם כמו ילד בן 4 ואחר כל מבקש להפסיק......אז תפסיק הגיע הזמן שתבין איפה אתה נמצא
maor949 פורסם ינואר 10, 2012 דיווח פורסם ינואר 10, 2012 באלך להפסיק את הוויכוח המטופש הזה ? ולא להיגרר פה לספאם ? ילד תרגע,קצת כבוד, אתה מדבר עם מישהו שיכול להיות אבא שלך תגלה אחריות ובמקום לזרוק הערות כאלה תסיים את הדיון כמו בוגר בלי להתלהם
Elad Zeierman פורסם ינואר 10, 2012 דיווח פורסם ינואר 10, 2012 באלך להפסיק את הוויכוח המטופש הזה ? ולא להיגרר פה לספאם ? ילד תרגע,קצת כבוד, אתה מדבר עם מישהו שיכול להיות אבא שלך תגלה אחריות ובמקום לזרוק הערות כאלה תסיים את הדיון כמו בוגר בלי להתלהם מאור תודה אבל לא תודה בו נשמור על הדיון במצב נורמאלי אני חושב שהבהרתי את המסר למאור השני כמו שצריך מה גם שבאזור גיל 15-16 ברשימת המשאלות שלי לא הייתה משאלה להיות אבא..מקסימום מתנה ליום הולדת פנטיום 166 עם יכולת MMX ו 8 מגה זכרון כדי להריץ FS95 כמו שצריך.
Muli Ivanir פורסם ינואר 11, 2012 דיווח פורסם ינואר 11, 2012 אפשר להתרשם מההדגמה של מיקרוסופט בתערוכת CES 2012 שנפתחה השבוע.
Amir Paz פורסם ינואר 11, 2012 דיווח פורסם ינואר 11, 2012 דבר ראשון וטוב שיוצא מכל השטות הזו של מיקרוסופט: עולם המחשבים ממשיך להתקדם ובעוד חצי שנה נרשה לעצמנו לרכוש מחשב שיכול להריץ את ה FSX עם 200 FRAME RATE במחיר סביר. ודבר שני טוב שיוצא מזה: שעכשיו אני יותר נחוש להכנס שותף ולקנות דאימונד אמיתי
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 11, 2012 דיווח פורסם ינואר 11, 2012 דבר טוב נוסף בהתפתחות זו הוא שגורם פיתוח רציני עשוי לגייס משאבים ולהיכנס לנישה שנשארת ריקה. חוץ מ-MS קיימים מספר מדמים אך לא מספיק רציניים לפלח השוק של טיסה מקצועית ברשת פיקוח.
Joel Strikovsky פורסם ינואר 11, 2012 מחבר דיווח פורסם ינואר 11, 2012 הנה עוד סרטון שאפשר להתרשם מ MS FLIGHT אני חייב לציין שזה למעשה נראה לא רע בכלל
Yakov Kraus פורסם ינואר 11, 2012 דיווח פורסם ינואר 11, 2012 אני מסתייג מהכותרת לדעתי היום העצוב היה לפני כשלוש שנים כשהם סגרו את יחידת הפיתוח שלהם היום זה יום שמח מיקרוסופט למעשה מודה בטעות וחוזרת לשוק הסימולטורים לטיסה ל"מכורים" כמנו אין מה לדאוג אנחנו נשיג את הסימולטורים הסינרים המטוסים הרעיון לפנות לקהל חדש ולנסות לעניין אותם בתעופה הוא רעיון טוב החשיבות היא שמסתובב בשוק סימולטור עדכני שיזרים דם חדש אני מחזיק להם אצבעות שיצליחו נקודה נוספת חלק מאיתנו עוד טסים ב FS9 אני עברתי לFSX רק לפני כשנה תארו לעצמכם הם היו מוצאים סימולטור פצצה עכשו לא הינו מתאפקים וקונים אותו ומשדרגים מחשבים ומסכים ןקונים עוד תוספים כמה כסף הינו מבזבזים עכשו הסימולטור לטייסים קלים תרתי משמע איזה אנחת רווחה
yoni revivo פורסם ינואר 11, 2012 דיווח פורסם ינואר 11, 2012 מיקרוסופט למעשה מודה בטעות וחוזרת לשוק הסימולטורים לטיסה קראת בכלל את הפרטים החדשים לגבי אפשרויות הפיתוח ואופן הפצת ה"סימולטור" הזה? ולא הבנתי מה הנקודה שלך בהוצאת סימולטור מתקדם והוצאת כספים?? מעבר לזה שזה עניין אישי, להזכירך עד 2006 MS הוציאו סימ' חדש כל שנתיים. כעת אנחנו 6 שנים לאחר הוצאת FSX- הגיע הזמן שנקבל סימולטור חדש כהמשך ל-FSX עם דגש על ניצול חומרה, פריימים יציבים ואפשרויות פיתוח.
Yakov Kraus פורסם ינואר 11, 2012 דיווח פורסם ינואר 11, 2012 יוני כתבתי לדעתי היום העצוב היה לפניכשלוש שנים כשהם סגרו את יחידת הפיתוח שלהם עכשו זה מה יש - תסתכל בחצי כוס המלאה