Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 3, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2004 שמעו חבר'ה, אני לא האמנתי את זה אבל, הפעם לא רק שהייתי בקוקפיט- אלא שהייתי כככככללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הטיסה! מההמראה- עעעדדדדד הנחיתה! סה"כ 1:30 ש' בקוקפיט! היה בנזזזזונה!! הטייסים היו נחמדים לאללה, אחד מהטייסים זכר אותי מהטיסה הקודמת, הכניס אותי, דיברתי איתו הרבה, כמו בפעם הקודמת הוא נתן לי אוזניות לשמוע את הפיקוח, שמעתי את הפיקוח, את הATIS של נתב"ג וכו' והיה בנזונה! לקחתי תמונות- לא הרבה כמו בפעם הקודמת אבל לקחתי, רובם המוחלט מתוך הקוקפיטים, וגם צילמתי סרטון של הנחיתה שלנו על ILS12 (לצערי זה נגמר שהגענו למינימה כי הכרטיס נגמר) אבל גם משהו טוב! הם ראו את הצביעות שלי, של הEBY ושל הEBO! נחתנו כבדים מהרגיל, 9400 ליברות דלק! בגלל זה הוא ביקש מהירות מקסימלית של 250 קשר, ונתנו לו לרדת ל3000 רגל לפני SIRON שם, ונחתנו ILS12 וחנינו בB24 קיצר צפו ממני לתמונות!
Itai Ganor פורסם ספטמבר 3, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2004 אחלה שמח שנהנת ותעלה לתמונות לשרת שיעמוד בעומס! לא כמו פעם
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 3, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 3, 2004 איזה הרבה איזה נעליים... הרבה מהם יצאו מטושטשות חבל"ז בגלל שנאלצתי לצלם ללא פלאש, אבל הנחיתה שצילמתי בסירטון זה מדהים! חח... קיצר אני יעלה את הנורמליות ביותר..
E.Z פורסם ספטמבר 4, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2004 ירדן. דבר ראשון ברוך הבא למולדת דבר שני עם כל הכבוד עצם שהייתך בחו"ל למספר מוגבל שלי ימים לא מצדיק פתיחה של 3 אשכולות בפורום לתיעוד הטיול שלך מספיק אשכול אחד שבו תעדכן אותנו ונשמח לשמוע על כך.
talkaplan פורסם ספטמבר 5, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 פששש יפה ממש נחמד אני זוכר לפני 3-4 שנים שלא היה לי מושג במטוסים כבדים ישבתי בקוקפיט והי ממש נחמד.... חחחחחחחחח