Maor Cohen פורסם פברואר 7, 2012 דיווח פורסם פברואר 7, 2012 שלום חברים , אני בזמן האחרון מתבלט ולא יודע מה לבחור באיזה מטוס ללמוד : Baron 58 - מטוס מדהים ! מנגד , Piper Seneca מטוס מדהים לא פחות , אך בסנקה לא מצאתי שום זכר לבורר מצב מדפים ( ככה קוראים לזה נכון ? מד מדפים הזה ) . אני לא מוצא שום דרך לבדוק את מצב המדפים שלי מתוך הקוקפיט בלי לסובב את הראש ולהיתאמץ יותר מדי . יש לכם המלצות וכו' ? , כל המודלים שדיברתי פה הם של CARENADO . תודה , מאור .
Liaz Kamper פורסם פברואר 7, 2012 דיווח פורסם פברואר 7, 2012 חפש בפוסטים של תומר חיים. הוא מתקין מעין חלון קטן עם מצב מדפים ועוד כל מיני פרמטרים
Maor Cohen פורסם פברואר 7, 2012 מחבר דיווח פורסם פברואר 7, 2012 אבל לא יכול להיות שאין בקוקפיט ... גם במציאות אין ?
Opher Ben Peretz פורסם פברואר 7, 2012 דיווח פורסם פברואר 7, 2012 דקה 1:10 בסרט צמוד מימין לבקרת מנועים.
Maor Cohen פורסם פברואר 7, 2012 מחבר דיווח פורסם פברואר 7, 2012 איכות לא משהו , לא מבינים כלום . אני אנסח את זה יותר ברור : המד מדפים קיים בסימולטור במודל של CARENADO ?
Tomer Haim פורסם פברואר 7, 2012 דיווח פורסם פברואר 7, 2012 בסנקה כמו בצירוקי ודומיהם ידית המדפים דומה לידית הנדברקס באוטו. מצב המדפים תלוי במקום הפיזי של המדפים. אצלי בחבילות המטוסים הכנתי איזה פנל קטן שהוא פנל עזר לVC בו תוכל לראות את מצב המדפים והגלגלים ועוד בלי להזיז את הראש, להוריד את המדפים ואז במצב הטוב להחזיר את הראש למצב ישר עם איזה כפתור וסמצב הרע להחזיר את הראש למצב בערך ישר ידנית מה שבמטוס אנחנו עושים בלי לחשוב בכלל, באופן טבעי ובלי מאמץ - אין צורך שבסימולטור נצטרך להתרגל או ללמוד משהו שלא ישים באויר. כך זה נראה: זה הלינק לעדכון של הסנקה: http://www.virtual-flight.com/dl/aircra ... loads.html ה-12 בטבלה תטוס עם מוד בשם LEFT SEAT ותפעיל את פנל העזר עם SHIFT+9 מה שמעניין שבפייפר אצטק שהוא מיושן יחסית לסנקה יש מדפים חשמליים שזזים לאט עם מפסק רגיל ומחוון עם מחוג...