עבור לתוכן
Elad Zeierman

סוף תקופה- פרידה

Recommended Posts

פורסם

וואהוו יותר מ – 8 שנים ביחד... איך אפשר לסכם כזאת תקופה עם הרבה חוויות משותפות?

ללא ספק עברנו הרבה ביחד , היה כיף, אפשר לומר שעשינו הכל בשם ההנאה אפילו אם הסובבים יסתכלו עליי כפסיכי \משועמם \ סוג של WANNABES או מה שזה לא יהיה.

אני זוכר את הפעם ראשונה שנפגשנו

http://gamer.nana10.co.il/Article/?Arti ... =0&sid=212

האמת לא ממש התלהבתי היו קשיי הסתגלות מה לעשות שרגילים לדברים ישנים...קשה לעבור למשהו חדש ורענן, אבל גם זה הסתדר ומאותו רגע בהחלט היה כיף לאללה .

איפה לא היינו ביחד..

עם TFC הקפנו את העולם, כל יום חמישי קבוע ב 21:30 , ולא משנה כמה החברה קיטרה או סיננה קללות בגנותך, פשוט היינו שם. מי היה מאמין שננחת באי שקוראים לו פאגו פאגו, אי בגודל הספינה שהביאה את הקונטיינר שלך לארץ..

http://tfc.rwy12.com/modules.php?name=N ... cle&sid=75

היה כיף עשרות טיסות וגם זה נגמר שחזרנו לארץ בהחלט היה מרגש.

viewtopic.php?f=6&t=23671&hilit=%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4

טסנו בכל המגה שדות הקפואים של אירופה, אפילו שאצלי המזגן עבד על 30 מעלות ואצלך המעבד הגיע ל 50-60 מעלות, רק ניהיה קר מלראות את הצג של ה TAT בקוקפיט..

viewtopic.php?f=6&t=39218&hilit=%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4

אהה ויש את הפעם הזאת שניסינו את מזלנו במדריה.

viewtopic.php?f=6&t=23305&hilit=%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4

אחלה ארועים של אלעל וירטואל בפעם המי יודע כמה לווינה:

viewtopic.php?f=6&t=32690

היו גם פאדיחות כמו הפעם ההיא שלא לקחתי מספיק דלק למינסק והחלטתי לחזק את הקשר הגם ככה לא משהו שלי עם ההוא למעלה כדי שננחת שם עם מנועים עובדים.

viewtopic.php?f=3&t=25435&hilit=%D7%AA%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%A8

והיו גם קטעים יותר לחוצים שנתקענו בדרך בגלל בעיית דיחוס...אז מה לא קרה כלום לילה באתונה טוב בדיוק כמו לילה בפריז (רק עם הרבה שמן זית וסופלקי במקום באגט וקורסון)

viewtopic.php?f=3&t=25539

גם בכינו שהבוחנת מכשירים הקשוחה שוב הכשילה אותנו בבחינת מכשירים עד כדי ייאוש

ללא ספק עברנו הרבה יותר מ – 1500 שעות טיסה , כל פעם שהייתה קריסה האשמתי את עצמי אבל בחיי שהשתדלתי לטפל בך הכי טוב שאפשר,

רק תוספים אייכותיים, למרות ההתעללות של הגרסאות בטא שלפעמים ניסינו בכל מיני נסיבות.

תמיד הייתה סוג של ההתרגשות קטנה אחרי תור בארופה לנחות בת"א , ושניה אחר כך לקבל את הסעיף על השכונה שהייתה בקרקע...טוב נו ישראל למרות הכל זה הבית הפוליגוני שלנו......לטוב ולרע.

תקופה ארוכה בהחלט אבל הגיע הזמן לעבור הלאה אחיך הקטן יושב אצלי על המדף כבר 5 שנים מחכה לרגע וכנראה שהגיע זמנו לממש את יעודו הדיגיטאלי ,

אתה יוצר לפנסיה בחדר עבודה של אבא שלי, אחלה תנאים מקסימום פעם בחודש הקפה עם ססנה דיפולט באיזה שדה זניח כמו הרצליה או חיפה בהחלט לא רע בגילך המופלג.

מעל 8 שנים,מעל 1500 שעות בטיסות קו, עשרות ארועים של ווטסים, בחינות רמה בדלתא וירטואל ומה לא, תודה !, תודה לך FS9/2004/ACOF שהנעמת את זמני בזמנים הקשים, הקלים והתמוהים ביותר.

בקיצור עברתי את כל הגרסאות של FS החל מגרסת 4 : FS4, FS5, FS95, FS98, FS2000, FS200, ושאני מסתכל לאחור לא נדבקתי לגרסה כל כך הרבה , גג שנתיים- שלוש, כמובן שזה בהתאם לכל מיני נסיבות רבות.

מחר בעוד איי שם במעבדה במרכז הארץ מוקם לו בערמת סיליקון הבית לטובת FSX אנצל בצורה אירונית את אירוע הוולנטיין לטיסה אחרונה בהחלט-טיסת פרידה על FS9 ממילאנו לת"א, מעניין כמה שנים אתקע על FSX....זמנים יגידו.

פורסם

יש לך מזל שאתה לא עומד לידי, איזה כאפפפה היתה חוטף עכשיו.

עלק פרידה ...

תהנה מהבהמה החדשה :)

יוו איזה נחיתה זו היתה בפאגו פאגו ועם ה RFP2. אחחח תענוג :D :evilbat:

פורסם

קודם כל השיר של קליפ הנחיתה במדריה הוא היסטוריה בפני עצמו....

לדעתי זו הפעם הראשונה והאחרונה שאלעל נחת במדריה :lol::lol::lol:

שרשור יפה מאוד... בהחלט היסטוריה... חכה שאני אמצא לך את ביטאון חה"א משנת 1999/98 שראיינו אותי כחובב סימולטורים... חחח :wink:

הנה מצאתי :wink:

http://www.iaf.org.il/529-19100-he/IAF.aspx

גיליון 129 שנת 99

גם נמרוד גרשוני ז"ל מוזכר באותה כתבה... איזה נוסטלגיה של פעם...

פורסם
קודם כל השיר של קליפ הנחיתה במדריה הוא היסטוריה בפני עצמו....

לדעתי זו הפעם הראשונה והאחרונה שאלעל נחת במדריה :lol::lol::lol:

שרשור יפה מאוד... בהחלט היסטוריה... חכה שאני אמצא לך את ביטאון חה"א משנת 1999/98 שראיינו אותי כחובב סימולטורים... חחח :wink:

הנה מצאתי :wink:

http://www.iaf.org.il/529-19100-he/IAF.aspx

גיליון 129

אפילו DOVE WING מוזכרת שם החברה הוירטואלית הישראלית הראשונה טסנו בה על סאאב 340

פורסם

לצחוק או לבכות... נו בטח, לצחוק!

יא ליצן, הגיע הזמן :mrgreen:

בגללך עכשיו כנראה ובAVSIM יסגרו את מדור ה2004... באמת נוסטלגיה.

יאללה, אני מחכה לך מונע בחיפה, לאיזה שיתוף קוקפיט בזבוב מקרטע...

פורסם

לדעתי התחנה האחרונה והסופית לסימולורטים מבית היוצר מייקרוסופט היא בהחלט FSX . [לעת עתה]

FS2004 תקופה שירת ועדיין משרת מספר גדול של סימרים בכבוד רב , עם ביצועים של שנת 2004 שלא מביישים את שנת 2011 .

אישית אני עדיין על FS2004 כי עניין ה FPS עדיין חשוב לי בשביל הנאה בטיסה .

בכל מקרה תתחדש על המחשב ומקווה שתהנה יותר עם השדרוג :)

פורסם

שיהיה בהצלחה עם המחשב החדש ו FSX :)

היה כיף לראות אותך אתמול באירוע VATEUD :D

פורסם

היה נראה לי קצת מוזר בהתחלה לראות שרשור פרידה משום מקום אחרי שחודשים אנחנו מדברים על המחשב החדש :lol:

כל מה שנשאר לי לאחל זה בהצלחה ומעבר קל (הרגשה מוזרה ואתה בטח מכיר את זה) ואני תמיד פה לעזרה כמו תמיד :lol:

ובלי קשר לזה, שלומי יא מעפאן אני מחכה לך עם האקסטרה בר״פ לתחרות סביב הכינרת ונ״א מעל קרית שמונה :lol:

פורסם
ובלי קשר לזה, שלומי יא מעפאן אני מחכה לך עם האקסטרה בר״פ לתחרות סביב הכינרת ונ״א מעל קרית שמונה :lol:

בכיף.

נחכה שלילד החדש יגיע המחשב, וכנראה שרק אחרי חודש כיוונונים, נעלה ליום ספורט בצפון...

הצעד הבא: שמר יודי יתעדכן לאיקס!

פורסם

בכיף.

נחכה שלילד החדש יגיע המחשב, וכנראה שרק אחרי חודש כיוונונים, נעלה ליום ספורט בצפון...

הצעד הבא: שמר יודי יתעדכן לאיקס!

יש לי דדליין - CTP 2012-WEST אבל לדעתי תיהיה כשירות לפני זהאם אני עובר הכל במועדי א' מעל 80 :mrgreen:

פורסם

אם בנוסטלגיה אנחנו נוגעים, או כמו שאומרים חכמינו: על קצה המזלג...

יפה אמרת אלעד ותודות רבות על הזכרונות והחוויות.

מודה שגם אני עברתי לא מזמן תהליך של "שחרור" ושדרגתי את המערכת הצנועה

שלי, אולי אפילו קצת בפיגור בהשוואה לכל גדולי האומה, אבל מה זה לעומת

הנצח (FS9....FSX....X-PLANE10 וכו)..... 8)

תהנה מהמכונה החדשה ובטוח שניפגש באחד מנתיבי N/A במהלך WEST CTP הקרוב...

בהצלחה.

פורסם

טוב פינקלס, אם בארזים נפלה שלהבת......

תכין לי מפרט טוב, וקדימה, נעבור גם , אחרי חודשים ללא טיסה ( חוץ מאצל דודי), הגיע הזמן,ננקה קצת אבק מהמפלצת הישנה והמקרטעת, נעביר אותה לילדה שתוציא אותה לפנסיה, ונקנה סוף סוף 737 חדש.

אחלה סיכום אלעד, הרבה זכרונות......

פורסם

כאחד שטס ממהדורת MSFS1 במחשב ועוד הרבה שנים קודם במדמי אמת (1963 על הרווארד ומטאור בקורס טיס- לאלמוג- המבנה היה קרוב למגרשי הטניס שליד ירפ"א 112, דייר אחרון שאני מכיר בעת החדשה הוא המרפאה) אני מברך אותך אלעד.

מצאתי שימוש ל-FS9, בני בן השבע כבר טס עליו שנה וכך לא נוגעים לי ב-FSX 8) .

פרט קטן- פאגו פאגו היא עיר, בירתה של סמואה האמריקאית.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...