Maor Cohen פורסם פברואר 19, 2012 דיווח פורסם פברואר 19, 2012 שלום חברים , נכנסתי לפורום של PMDG היום לראות עידכונים על ה- 777 ( אם הלב שלכם התחיל להאיץ בדפיקות , תרגעו בינתיים לא ידוע לי על כלום בנוגע אליו חחחחחחחחח ) ופתאום ראיתי אשכול שממליץ ל- PMDG לפתח AIRBUS . בכל מקרה אחד מהנציגים של PMDG ענה שהם חשבו על זה , בלה בלה בלה , לא הבנתי הרבה . בקיצור אחד רשם שם שיש חברה בשם AIRSIMMER שפיתחה מודל שלא מבייש אף חברה כמו LEVEL D או PMDG והוא אמר שיש לו והוא ממש ממליץ . נכנסתי לאתר שלהם , ויש להם A320 , נראה סבבה , הטקסטורות אחלה וכו' , לכו ליוטיוב תראו את זה . השאלה מה יותר מקצועי , WILCO או AIRSIMMER , אני מעוניין אולי להתחיל ללמוד כי איירבאס נראה מטוס ממש אחלה פשוט עד עכשיו לא היה לו מודל שממש כדאי לי להתחיל ללמוד . למישהו ידוע על המודל של AIRSIMMER ? חוויות וכו' ? מאור .
Opher Ben Peretz פורסם פברואר 19, 2012 דיווח פורסם פברואר 19, 2012 אין כיום איירבאס עדכני ששווה לטוס בו לחובב מתקדם. הטוב ביותר שהכרתי היה של PSS עבור FS2002 שפעל גם ב-FS9, אך חלף זמנו, היה שטחי. שלושה מפתחים רציניים הקימו לפני 5 שנים מיזם בשם AIRLINER XP אך נעלמו מהשטח. AIRSIMMER- נראה ויזואלית טוב אך כנראה שנשברו ונטשו את הפרוייקט טרם פיתוח המערכות שהופכות מטוס למקצועי. מוכרים, אך לדעתי חלק לא קטן מחזיר את הסחורה עקב באגים. FLIGHTSIM LABS עובדת עליו שנה שלישית. כל דבר אחר שאני מכיר אינו מקצועי.
Maor Cohen פורסם פברואר 19, 2012 מחבר דיווח פורסם פברואר 19, 2012 מה אתה אומר על WILCO , רבים מפה טוענים שהוא מקצועי אך מזווית העין שלי זה נראה כאילו עשו טובה שעשו FMGC בכלל . דרך אגב , AEROSOFT אמורים \ הוציאו כבר עדכון ענק ששידרג אותם למקום חדש ( ככה לפחות שמעתי , אני לא בקיא באיירבאסים ) , יש לך חוות דעת מקצועית על משהו כזה ? תודה על המידע .
flytosky פורסם פברואר 19, 2012 דיווח פורסם פברואר 19, 2012 דווקא גרסת ה Evolution אמורה להיות טובה. שווה לבדוק.
Dvir Shany פורסם פברואר 19, 2012 דיווח פורסם פברואר 19, 2012 אם אתה רוצה אתה יכול לראות POST שהתחלתי באוסים שנקרא which airplane would you like to see in fsx יש שם מלא שהגיבו ועל חלקם PMDG ענו. כרגע FSLABS היחידים!!! שיוציאו משהו רציני שקרוב למציאות.
Opher Ben Peretz פורסם פברואר 19, 2012 דיווח פורסם פברואר 19, 2012 איני מכיר את המטוס של אארוסופט. WILCO לדעתי מוציאה מטוסים בינוניים (הוציאו אחד טוב מזמן).
Ofir Lavi פורסם פברואר 20, 2012 דיווח פורסם פברואר 20, 2012 airsimmer לדעתי יותר טוב מהWILCO בהרבה במס היבטים, כרגע גם המודל הכי טוב שנמצא בשוק לצערנו זה זה. יש כאלה שמתלוננים על באגים וישנם החובבנים שלא שמים לב אליהם בכלל אבל בשבילך שאתה אומר שאתה רוצה להתחיל, לך עליו הוא טוב. מצד שני אל תנסה למצוא יותר מידי תמיכה או עדכונים כי כבר איזה שנתים חלפו מאז שיצא דגם הBASIC ומאז אנחנו רק מצפים שהגירסא המתקדמת וה"הרד קור" תצא וכמובן, היא לא עוד לא יצאה. אני ממליץ לך להתחיל ולהמשיך איתו, אל תצפה ליותר מידי עידכונים, תחפש פה פוסטים קודים של איליה אם אני לא טועה שמסקרים טיפה את המטוס ומראים אותו
Vlad Egorkin פורסם פברואר 20, 2012 דיווח פורסם פברואר 20, 2012 http://www.aerosoft.com/cgi-local/us/ib ... 1390,12065 כדאי לנסות אותו. בהצלחה