Tomer Haim פורסם מרץ 17, 2012 דיווח פורסם מרץ 17, 2012 היי, יצרתי סנרי קטן של KGAI - Montgomery County Airpark אני יודע שלהרבה אנשים יש סנטימנטים לשדה הידוע הזה ולצערי השדה קולט הרבה ממאוכזבי ישראל אבל בכל זאת, בניתי פוטוריל בשטח השדה עם אוטוגן ועליו אובייקטים דיפולטיים של אפקד המייצגים כמה שניתן את העצמים בשדה. הבניה התבססה רק על תמונת הפוטו + תמונות סטילס כי מעולם לא הייתי בשדה או בארה"ב אז אתם מוזמנים לבקש תיקונים. להורדה: http://www.virtual-flight.com/dl/fsx/kgai.zip תהנו
Amithakafkaf פורסם מרץ 17, 2012 דיווח פורסם מרץ 17, 2012 מדהים! תומר,אפשר לדעת למה השדה הזה כל כך ידוע ? פעם ראשונה שאני שומע יליו ולא ראיתי בו משהו כזה מיוחד! תודה רבה!
zvi rodes פורסם מרץ 17, 2012 דיווח פורסם מרץ 17, 2012 תודה תומר,עכשיו עלה לי רעיון מדליק,IFS יפתח סניף במקום ואתה תהיה מנהלו,אני בטוח שתהיה תנועה רבה בשטח ,כרטיסי טיסה ע"ח IFS
moshe elbaz פורסם מרץ 17, 2012 דיווח פורסם מרץ 17, 2012 וואווווו איזה אדיר עכשיו צריך צביעות למטוסים שם n1337u
lanisomer פורסם מרץ 17, 2012 דיווח פורסם מרץ 17, 2012 תומר אתה בטוח שהתמונה מהסימולטור?!? (; נראה מדהים!
omerd17 פורסם מרץ 27, 2012 דיווח פורסם מרץ 27, 2012 ואווו תודה תומרר.. בדיוק חיפשתי סינרי למקון :-) תותח אתה
Izhar Haviv פורסם מרץ 27, 2012 דיווח פורסם מרץ 27, 2012 אכן סינרי מדהים, נראה כמו תצלום. אפילו הפנל של הססנה והריפוד נראים הרבה יותר מבריקים וריאליסטים מזה שיש אצלך באתר.... זה דגם "משופר" או עניין של הגדרות ?
Shoval Cohen פורסם מרץ 27, 2012 דיווח פורסם מרץ 27, 2012 אכן סינרי מדהים, נראה כמו תצלום.אפילו הפנל של הססנה והריפוד נראים הרבה יותר מבריקים וריאליסטים מזה שיש אצלך באתר.... זה דגם "משופר" או עניין של הגדרות ? כדי לראות את הפאנל פוטוריאליסטי אתה צריך ללחוץ על הכפתור של הפאנל 2D המוגבה לנחיתות ע"י לחיצה על הכפתור השחור של הזוויות ראייה (צד שמאל של הפאנל).
oz sessler פורסם מרץ 28, 2012 דיווח פורסם מרץ 28, 2012 אחחח נראה מצוין. עשיתי לא מעט פיינלים כאלה..תומר, תנסה פעם לטוס מחוץ לגבולות המדינה, מומלץ
Izhar Haviv פורסם מרץ 28, 2012 דיווח פורסם מרץ 28, 2012 אכן סינרי מדהים, נראה כמו תצלום.אפילו הפנל של הססנה והריפוד נראים הרבה יותר מבריקים וריאליסטים מזה שיש אצלך באתר.... זה דגם "משופר" או עניין של הגדרות ? כדי לראות את הפאנל פוטוריאליסטי אתה צריך ללחוץ על הכפתור של הפאנל 2D המוגבה לנחיתות ע"י לחיצה על הכפתור השחור של הזוויות ראייה (צד שמאל של הפאנל). אני התכוונתי יותר לענין שכמעט ניתן להריח מהתמונה את הריפוד שעוטף את פאנל המכשירים שנראה כאילו הרגע מרחו אותו בוקס לדשבורד.הטקסטורה שלו והשתקפות האור (שמש או תאורה פנימית), החדות של המצפן המגנטי והברגים שמחברים אותו שנראים ממש כמו צילום של הדבר האמיתי,כל אלה עדיין לא מתקבלים כשאני מחליף בין תצורות הפאנלים השונים.