עבור לתוכן
Or Bahtari

***מטס לאינסבורק 29.3 - נוסף תדריך מפורט ***

Recommended Posts

פורסם
תגידו זה רק אני או שלא היה אירוע?? :roll:

האירוע ב29.3

אם זכרוני לא מטעה אותי היום ה24

OMG כל כך התרגשי לחזור לטוס שלא שמתי לב לתאריכים :-)

פורסם

Airlines of israel offical briefing- TLV-INN

שלום חברים !

מחר 29.3.12 בשעה 18:00 תצא לה לדרכה הטיסה הראשונה במסגרת המטס לאינסבורק,

מיד אחריה צפויות לצאת 22 טיסות נוספות.

אז מה אנחנו עושים כדי הכל ילך חלק ? :

1)עליכם לטוס אך ורק בנתיב הבא : PURLA1 PURLA UH1B SUVAS UL53 KOR UL613 YNN UL611 UVODI UL862 SPL UM725 GRZ UL604 MILGO UP870 RASTA

שימו לב !

הנתיב תוכנן בקפידה בהתחשב בנתוני מזג האוויר הצפויים ,בתיאום הפיקוח עם החטיבות השכנות ובהפרדות תיקניות בכניסה לאינסבורק כבקשת

החטיבה האוסטרית.

2) במשך כל הטיסה הנכם מתבקשים להישמע להוראות הפקחים ולהיות קשובים וסבלניים על הקשר.

3) כמו כן עליכם להגיש תוכנית טיסה מסודרת ותקינה ולציין ב

שהנכם שותפים במטס ואת שעת ההמראה שלכם בפורמט הבא :

PILOT TLV-INN EVENT

DEP TIME : 1XXXZ

4) על כל טייס לבקש קלירנס כ-15 דקות לפני מועד ההמראה , כך ש-10 דקות לפני המועד יחל דחיפה, כמו כן

החניות תוכננו בקפידה כך שלא יהיו עיכובים בדחיפות ובלוח הזמנים. (שימו לב , טייס שלא יעמוד בזמנים צפוי להמתין זמן רב על הקרקע אם

בקבלת מרשה ואם בקבלת אישור המראה.)

Airlines of israel offical dispatch- TLV-INN

5) כמו כן הגישה באינסבורק מאתגרת ומהמסובכות שקיימות ולכן ניתן מספר דגשים לגבי הגישה :

* נא להיות מוכנים לקראת מעגלי המתנה מעלל RTT NDB

*עלכים לבצע את ההנמכה בגישה בשיעור של 850-860 רגל בדקה

*נא לעבור באופן מקיף על דפית הגישה לפני ההנמכה

*זמן הטיסה המשוער לכלל הטיסות הוא כ 3 שעות ו 50 דקות

In behalf of Airlines of israel and Vital Event Department, we wish you a safe flight.

אור באכתרי VATIL5 - מנהל מחלקת אירועים

אמיר פרידלנד - מנהל מחלקת מבצעים Airlines Of Israel

פורסם

יש מצב שתכתבו לי את המס' טיסה של ISR5364 אני חייב פשוט לדעת כדי לבדוק אם אני אוכל להגיע(אימון)

חוץ מזה אי אפשר לבדוק באתר

פורסם

לכל המגיעים לאינסברוק נא להקשר חזק :?

LOWI 291550Z 27019G37KT 240V310 9999 FEW070 SCT100 BKN130 17/M00 Q1015 WS R26 NOSIG

פורסם
לכל המגיעים לאינסברוק נא להקשר חזק :?

LOWI 291550Z 27019G37KT 240V310 9999 FEW070 SCT100 BKN130 17/M00 Q1015 WS R26 NOSIG

שמעתי שבוקי הולך להישאר להקפות עד אין סוף...נא להדק את הפקחים לכסא :lol::lol:

פורסם

ערב טוב,

היתה טיסה מאוד מאתגרת וכיפית :lol:

האירוע היה מאוד מוצלח היה לנו פיקוח כל הדרך עד לנחיתה :agrue: :shock:

תודה רבה למארגנים אור ואמיר ולפקחים שעלו לפקח וכמובן תודה ענקית לחטיבה האוסטרית.

אז אחרי שעשינו טיסה לאינסבורג היעד הבא זה לוקלה? :roll:

פורסם

תודה רבה לפקחים ולמארגני האירוע וכמובן ליורם ולצוות הפקחים שלו בצד האוסטרי, ארוע נהדר עם נחיתה מאתגרת אני יעלה קצת תמונות מחר, הטיול שלי רק מתחיל, מחר מדלג לווינה כטיסת פרי ואז CTP WEST 2012 לאטלנטה.

פורסם
צוות VATIL, היה אירוע מהנה ומוצלח! רק חבל שהסימולטור קרס לי בידיוק בתחילת ה LOC DME אחרי פעמיים HOLD ב RTT :)

שיהיה חג שמח לכולם .

עידו!! קרה לי בדיוק את אותו הדבר רציתי למות מדיכאון(: חחח היה לך פטאל ארור? איזה באסה זה..., אבל היה אדיר מלא atc. תודה חבר,ה
פורסם
תודה רבה לפקחים ולמארגני האירוע וכמובן ליורם ולצוות הפקחים שלו בצד האוסטרי, ארוע נהדר עם נחיתה מאתגרת אני יעלה קצת תמונות מחר, הטיול שלי רק מתחיל, מחר מדלג לווינה כטיסת פרי ואז CTP WEST 2012 לאטלנטה.

תפרסמו תמונות למי שיש !

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...