Zeev Bucki פורסם מרץ 24, 2012 דיווח פורסם מרץ 24, 2012 לחברי וואטיל היקרים שלום! המופע האווירי הזה התרחש אמש בלילה באירוע השבועי בניצוחם של באכתרי ואלבז.הגעתי עם ה"מלכה" BAW165 מהיתרו לונדון.מSOLIN 9000 באכתרי שולח אותי לפי SOLIN1B לכיוון ILS08 .אני בקשר כבר שומע שיש תנועה מרובה אחרי מכיוון קפריסין ועוד מספר מטוסים מאירופה.כרגיל אני מבקש TOUCH AND GO ושאני מכריז RW IN SIGHT אני רואה שיש מטוס כבר בנקודת ההמתנה .אלבז במגדל כבר מעלה אותו על המסלול ועדיין לא מאשר לי לנחות אלא CONTINUE APR אני ממשיך בירידה לכיוון המסלול כמעט עד למינימה ואז שהמטוס הנ"ל המריא אישר לי T.G אני נוגע וממריא ופונה לשמאלית עם הרוח גובה 2000.אלבז אומר לי שאני מספר 3 ופניה לבסיס רק באישור שלו ובאמת אני רואה 2 בואינגים מכיוון הים במערב מגיעים לנחיתה וגם מזהה אותם בTECAS שלי.ואז גבירותי ורבותי התחיל המופע של ברייטלינג וואטיל בניצוחו של אלבז:SPEEDBIRD165 HEAVY תפנה לבסיס בין 2 הבואינגים וקרא לי פיינל.אני כמובן מסתובב בדייקנות ומשתחל בין שניהם ומכריז פיינל.ושוב כמעט במינימה הבואינג הראשון מפנה מסלול ואני נוגע ופונה לעם הרוח שמאלית 2000. ושוב מופיעים 2 בואינגים ממערב ואלבז משחיל אותי בין שניהם.אני מחכה שהראשון עובר משמאלי בערך מעל כלבו שלום ואז פונה לבסיס ולפיינל כאשר מספר 2 לפני ומספר 3 נושף בעורפי.וכך שוב חוזר חלילה והכל בתנועה צפופה ובפיינלים קצרים כאשר הכל מתנהל בנדב"ר קצר ומהיר ללא **** נערך ע"י שובל שכל מיותרים והכל באנגלית משובחת כאילו אנחנו בלונדון:מקצועיות וביצוע מושלם.היו גם כמה טייסים זרים בשדה שראו את הכל והם כבר יספרו מה זה וואטיל בישראל.כל הכבוד לאלבז ובאכתרי. להתראות באירוע לאינסבורק השבוע אני נרשמתי עם ה"מלכה" כ ISR568 ובהזדמנות זו אני רוצה לבקש מכולם לבוא לטוס באירוע ולהנות. בוקי זאב:4X-MJB
Shoval Cohen פורסם מרץ 24, 2012 דיווח פורסם מרץ 24, 2012 בוקי, אני שמח בשמחתך וכל הכבוד לפקחים על הניצוח המושלם, אבל שמור על תרבות דיון. ניבולי פה לא בואטיל. קרא ה"פ. תודה.
moshe elbaz פורסם מרץ 24, 2012 דיווח פורסם מרץ 24, 2012 בוקי אכן היה כיף ומענין תנועה מרובה נכנסת ויוצאת ולחשוב שעד 7 בערב לא נרשמו פקחים באירוע, כן ירבו ותודה שאתה מתמיד להגיע