zvi rodes פורסם מרץ 25, 2012 דיווח פורסם מרץ 25, 2012 חברים יקרים בארץ ובעולם. הנני שמח להודיעכם כי היום 25.3.2012 התפרסמה כתבה בYNET במדור מחשבים על בתי ספר לטיסה וירטואלית. כותב הכתבה היינו חניך בקורס טיס פרטי אצלנו בIFS,היוזם לכתבה הוא מנהל האתר שלנו ,רז הרוש אשר אף הוא חניך בIFS,תודה ענקית רז. אני שמח שהמודעות לאהבת הטיסה הולכת ותופסת תאוצה גם באמצעיי התקשורת הכתובה,אנחנו כקהילה חייבים להציע לכל מי שתעופה בראשו להצטרף אלינו. בהזדמנות זו ברצוני להוסיף ברכה חמה לכל סגל ביה"ס ,לכל בעוזרים והתומכים במיוחד למנהל החטיבה איתי ארנון אשר תומך בכל לב בפעילותנו. אני וצוות המנהלים קוראים לכל חבר בחטיבה אשר רואה את עצמו מתאים להדרכה ,צרו איתנו קשר ונשמח לצרף אותכם אלינו. ביה"ס וכל צוותו רוצים להודות לשחר שושן כתב YNET על הכתבה היפה, שחר חניך אצלנו בקורס טיס פרטי מס' 23. לכתבה.......http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4206527,00.html
Izik Bakshi פורסם מרץ 25, 2012 דיווח פורסם מרץ 25, 2012 סוף סוף הפרויקט המדהים הזה שנקרא IFS מקבל חשיפה כמו שצריך, עלו והצליחו!
Maor Cohen פורסם מרץ 26, 2012 דיווח פורסם מרץ 26, 2012 חשיפה מצוינת , אבל תלמידי + מנהלי בית הספר השני ממש קילקלו את הכתבה , פשוט גועל נפש מה שהולך שם בטוקבקים , אין טיפת סדר וכל אחד קופץ על ההזדמנות לשבח את עצמם , פשוט מגעיל איך שהם מציגים את עצמם .
Amir Paz פורסם מרץ 26, 2012 דיווח פורסם מרץ 26, 2012 כל הכבוד על היוזמה, כתבות כאלו מייצרות שם טוב ומגדילות את מעגל המשתמשים. טוב לראות גם קישור פנימי לכתבה הישנה מחדר הבקרה אצל אלבז. לגבי הטוקבקים - הכל בסדר. יש תחרות וזה טוב. אני רק מקווה שחברי VFS ישכילו יום אחד לחבור למקור שנקרא VATSIM, כמו שאני והצוות CORE הראשון השכלנו לעשות ב 2003 כשעברנו מ IVAO ל VATSIM - ולא להשקיע אנרגיות ומשאבים יקרים ברשתות צד ג'. מה שיפה זה שרוב חברי VFS עכשיו קוראים את ההודעה שלי פה. תחשבו על זה :wink:
zvi rodes פורסם מרץ 26, 2012 מחבר דיווח פורסם מרץ 26, 2012 כל הכבוד על היוזמה, כתבות כאלו מייצרות שם טוב ומגדילות את מעגל המשתמשים. טוב לראות גם קישור פנימי לכתבה הישנה מחדר הבקרה אצל אלבז. לגבי הטוקבקים - הכל בסדר. יש תחרות וזה טוב. אני רק מקווה שחברי VFS ישכילו יום אחד לחבור למקור שנקרא VATSIM, כמו שאני והצוות CORE הראשון השכלנו לעשות ב 2003 כשעברנו מ IVAO ל VATSIM - ולא להשקיע אנרגיות ומשאבים יקרים ברשתות צד ג'. מה שיפה זה שרוב חברי VFS עכשיו קוראים את ההודעה שלי פה. תחשבו על זה :wink: לא צריך לקוות צריך לעשות,לא צריך שהם ישכילו צריך שאנו נציע,נפנה בצורה מכובדת ונראה אם יהיו תוצאות.
Elad Zeierman פורסם מרץ 26, 2012 דיווח פורסם מרץ 26, 2012 אמיר זה לא מדוייק מה שאתה אומר היה ניסיון בעבר לבצע את זה, זה בוצע בצורה צולעת מאוד כיוון שאף צד לא רצה לעשות וויתורים כואבים היו וויתורים אבל הם היו פרווה, הדבר הזה של איחוד הרשתות הוא פרקטי אבל דורש וויתורים כואבים וירידה מצמרות עצים של שני הצדדים
Amir Paz פורסם מרץ 26, 2012 דיווח פורסם מרץ 26, 2012 אמיר זה לא מדוייק מה שאתה אומר היה ניסיון בעבר לבצע את זה, זה בוצע בצורה צולעת מאוד כיוון שאף צד לא רצה לעשות וויתורים כואבים היו וויתורים אבל הם היו פרווה, הדבר הזה של איחוד הרשתות הוא פרקטי אבל דורש וויתורים כואבים וירידה מצמרות עצים של שני הצדדים כולה כתבתי - הציעו בעבר-כשל. מה כבר לא מדוייק ב 2 וחצי מילים אני יודע מה בדיוק היה, אני יודע טוב מאוד מה התג מחיר. נתחיל מזה שבאתר IFS אין פרסומות ל 012 , לא הרבה אנשים אוהבים את התפיסה הכל כך התנדבותית של VATSIM ופשוט לא מוכנים לזה. בגדול - כמובן שאני בעד לאחד!
Elad Zeierman פורסם מרץ 26, 2012 דיווח פורסם מרץ 26, 2012 אמיר זה לא מדוייק מה שאתה אומר היה ניסיון בעבר לבצע את זה, זה בוצע בצורה צולעת מאוד כיוון שאף צד לא רצה לעשות וויתורים כואבים היו וויתורים אבל הם היו פרווה, הדבר הזה של איחוד הרשתות הוא פרקטי אבל דורש וויתורים כואבים וירידה מצמרות עצים של שני הצדדים כולה כתבתי - הציעו בעבר-כשל. מה כבר לא מדוייק ב 2 וחצי מילים אני יודע מה בדיוק היה, אני יודע טוב מאוד מה התג מחיר. נתחיל מזה שבאתר IFS אין פרסומות ל 012 , לא הרבה אנשים אוהבים את התפיסה הכל כך התנדבותית של VATSIM ופשוט לא מוכנים לזה. בגדול - כמובן שאני בעד לאחד! אתה ממש לא בכיוון זה לא התג מחיר , התפיסה ההתנדבותית של VATSIM נכון להיום זה בדיוק אותה תפיסה ש VFS עובדים, בעניין הזה אין שום שוני בינינו לבינם. ואגב שהתכוונתי זה בוצע- נגדיר את זה ככה: למגעים עם הפלסטינים היום יש יותר סיכוי להצליח מאשר מה שנעשה אז מול VFS
Amir Paz פורסם מרץ 26, 2012 דיווח פורסם מרץ 26, 2012 התפיסה ההתנדבותית של VATSIM נכון להיום זה בדיוק אותה תפיסה ש VFS עובדים, בעניין הזה אין שום שוני בינינו לבינם. לא מסכים. יש לנו בעיה עם ההנהלה שם, אני לא חושב שזה נושא פתוח לכלל החטיבה. הדעה על הנושא והכוונות צריכות לעבור בערוצים המתאימים בין ההנהלות של VATIL ל VFS.
Elad Zeierman פורסם מרץ 26, 2012 דיווח פורסם מרץ 26, 2012 התפיסה ההתנדבותית של VATSIM נכון להיום זה בדיוק אותה תפיסה ש VFS עובדים, בעניין הזה אין שום שוני בינינו לבינם. לא מסכים. יש לנו בעיה עם ההנהלה שם, אני לא חושב שזה נושא פתוח לכלל החטיבה. הדעה על הנושא והכוונות צריכות לעבור בערוצים המתאימים בין ההנהלות של VATIL ל VFS. אין לך שום בעיה עם ההנהלה שם ואם אתה מעוניין אני בחצי שעה הקרובה על הסקייפ או אם צריך TS
4x-asm פורסם מרץ 26, 2012 דיווח פורסם מרץ 26, 2012 כבוד גדול לבית הספר על הכתבה ב-ynet כל הכבוד ישר כח וכמובן תודה גדולה לרז הרוש ולצבי רודס על הפרסום וקידום בית הספר. צביקה אתה גדול אני גאה בך חג שמח וכשר חטיבה יקרה
Ben Cohen פורסם אפריל 2, 2012 דיווח פורסם אפריל 2, 2012 אני חייב לכתוב שזה קצת מצחיק אבל הרבה יותר עצוב לשמוע על הויכוח העתיק עם VFS גם אחרי 7 שנים... רק תחשבו על כל הפוטנציאל הזה שאנחנו מבזבזים בגלל אגו. זה תחביב למען השם! אני בטוח שאפשר להתעלות מעל העבר ולהתחיל בשיתוף פעולה. זה לא חייב להיות מרחיק לכת, אבל כן צריכים להיעשות צעדים לקירוב שני הגופים. הזכירו פה את המילה תחרות, צר לי לבאס אבל אין פה תחרות יש פה יריבות, והיא לא במקום. אם אתם רוצים להתחרות יש לכם עוד מספיק חטיבות מחו״ל.
zvi rodes פורסם אפריל 2, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2012 אני חייב לכתוב שזה קצת מצחיק אבל הרבה יותר עצוב לשמוע על הויכוח העתיק עם VFS גם אחרי 7 שנים...רק תחשבו על כל הפוטנציאל הזה שאנחנו מבזבזים בגלל אגו. זה תחביב למען השם! אני בטוח שאפשר להתעלות מעל העבר ולהתחיל בשיתוף פעולה. זה לא חייב להיות מרחיק לכת, אבל כן צריכים להיעשות צעדים לקירוב שני הגופים. הזכירו פה את המילה תחרות, צר לי לבאס אבל אין פה תחרות יש פה יריבות, והיא לא במקום. אם אתם רוצים להתחרות יש לכם עוד מספיק חטיבות מחו״ל. :drinking: :sleeping: :turn-l: ](*,)