עבור לתוכן
Erez Savir

מהן ההגדרות הריאליזם שלכם בסימולטור?

Recommended Posts

פורסם

אצלי הדבר היחיד שלא ריאלי זה התנגשויות עם מטוסים אחרים - וזאת מהסיבה הפשוטה שאין דבר מרגיז יותר באירוע בואטסים שהמטוס מאחוריך נכנס בך ודופק לך את הטיסה!

פורסם

אני גם עושה בלי התנגשויות- לפעמים יש מטוסים שבגלל שוני בסינרים נמצאים מתחת לאדמה או לא רואים מטוסים אחרים ונכנסים בהם-זה הורס את הריאליסטיות יותר מאשר לא לעשות התנגשויות...

פורסם
הדבר היחיד שלא ריאלי אצלי הוא ה AUTO RUDDERS

כיוון שאין לי דוושות :(

חבל, כי זה יכול להוסיף המון !

גם אצלי אין דוושות, אבל מצאתי שזה עוזר אם מבטלים את ה AUTO RUDDER ואז מסדרים שני כפתורים חופשיים במקלדת למטרת היגוי ימינה / שמאלה .

אצלי למשל זה ENTER ו INS בחלק הכי ימני במקלדת.

לפחות מסיעים כמעט כמו טייסים :wink:

פורסם
הדבר היחיד שלא ריאלי אצלי הוא ה AUTO RUDDERS

כיוון שאין לי דוושות :(

חבל, כי זה יכול להוסיף המון !

גם אצלי אין דוושות, אבל מצאתי שזה עוזר אם מבטלים את ה AUTO RUDDER ואז מסדרים שני כפתורים חופשיים במקלדת למטרת היגוי ימינה / שמאלה .

אצלי למשל זה ENTER ו INS בחלק הכי ימני במקלדת.

לפחות מסיעים כמעט כמו טייסים :wink:

יש לי RUDDERS על הסטיק ( MICROSOFT ) אבל קשה לי לשלוט על ציר הגלגול עלרוד

וסבסוב הכל ביד אחת, בעיקר כשאני מעוניין לבצע נחיתות עם רוח צד או לבצע החלקות. :cry:

פורסם
אצלי הדבר היחיד שלא ריאלי זה התנגשויות עם מטוסים אחרים - וזאת מהסיבה הפשוטה שאין דבר מרגיז יותר באירוע בואטסים שהמטוס מאחוריך נכנס בך ודופק לך את הטיסה!

אותו דבר אצלי.

אגב עוד סיבה זה "2 תחת מטרייה אחת"(2 מטוסים שבחרו אותה חנייה).

פורסם

כנ"ל

פורסם

גם אצלי התנגשויות מטוסים אחרים הוא הדבר היחידי שאינו ריאליסטי אצלי, וזאת לאחר שפעמיים נכנסו בי מטוסים מסיעים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...