Erez Savir פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 עקב הודעה בפורום תמיכה חשבתי לשאול את השאלה הזאת פה ומקווה שיהיו תגובות ,ארז
Nir פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 הדבר היחיד שלא ריאלי אצלי הוא ה AUTO RUDDERS כיוון שאין לי דוושות חבל, כי זה יכול להוסיף המון !
Oren Geva פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 אצלי הדבר היחיד שלא ריאלי זה התנגשויות עם מטוסים אחרים - וזאת מהסיבה הפשוטה שאין דבר מרגיז יותר באירוע בואטסים שהמטוס מאחוריך נכנס בך ודופק לך את הטיסה!
moti פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 אני גם עושה בלי התנגשויות- לפעמים יש מטוסים שבגלל שוני בסינרים נמצאים מתחת לאדמה או לא רואים מטוסים אחרים ונכנסים בהם-זה הורס את הריאליסטיות יותר מאשר לא לעשות התנגשויות...
Shadi Abo Ahmad פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 Nir כתב: הדבר היחיד שלא ריאלי אצלי הוא ה AUTO RUDDERSכיוון שאין לי דוושות חבל, כי זה יכול להוסיף המון ! גם אצלי אין דוושות, אבל מצאתי שזה עוזר אם מבטלים את ה AUTO RUDDER ואז מסדרים שני כפתורים חופשיים במקלדת למטרת היגוי ימינה / שמאלה . אצלי למשל זה ENTER ו INS בחלק הכי ימני במקלדת. לפחות מסיעים כמעט כמו טייסים :wink:
Nir פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 shadi כתב: Nir כתב: הדבר היחיד שלא ריאלי אצלי הוא ה AUTO RUDDERSכיוון שאין לי דוושות חבל, כי זה יכול להוסיף המון ! גם אצלי אין דוושות, אבל מצאתי שזה עוזר אם מבטלים את ה AUTO RUDDER ואז מסדרים שני כפתורים חופשיים במקלדת למטרת היגוי ימינה / שמאלה . אצלי למשל זה ENTER ו INS בחלק הכי ימני במקלדת. לפחות מסיעים כמעט כמו טייסים :wink: יש לי RUDDERS על הסטיק ( MICROSOFT ) אבל קשה לי לשלוט על ציר הגלגול עלרוד וסבסוב הכל ביד אחת, בעיקר כשאני מעוניין לבצע נחיתות עם רוח צד או לבצע החלקות. :cry:
BlackRaven פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 Oren Geva כתב: אצלי הדבר היחיד שלא ריאלי זה התנגשויות עם מטוסים אחרים - וזאת מהסיבה הפשוטה שאין דבר מרגיז יותר באירוע בואטסים שהמטוס מאחוריך נכנס בך ודופק לך את הטיסה! אותו דבר אצלי. אגב עוד סיבה זה "2 תחת מטרייה אחת"(2 מטוסים שבחרו אותה חנייה).
hagay פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 Oren Geva כתב: אצלי הדבר היחיד שלא ריאלי זה התנגשויות עם מטוסים אחרים - וזאת מהסיבה הפשוטה שאין דבר מרגיז יותר באירוע בואטסים שהמטוס מאחוריך נכנס בך ודופק לך את הטיסה! כנ"ל
mic פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 גם אצלי התנגשויות מטוסים אחרים הוא הדבר היחידי שאינו ריאליסטי אצלי, וזאת לאחר שפעמיים נכנסו בי מטוסים מסיעים.
Aviv Giladi פורסם ספטמבר 8, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2004 הכל על HIGH חוץ מההתנגשויות. אני זוכר פעם התקנתי מחדש את הסימולטור ושכחתי להעלות את ההגדרות לHIGH ולא הבנתי למה לא הצלחתי לנחות