E.Z פורסם אפריל 3, 2012 דיווח פורסם אפריל 3, 2012 שלום לכל מי שטס ומישתמש במוד התקלות - SERVICE BASE FAILURE אחרי כמה שעות טיסה קיבלתם (אם קיבלתם) תקלות? שוב בדגש חשוב לא מדובר על מוד ה RANDOM, או המתוכנן מראש אלא רק על מוד ה SERVICE. אני שואל כיוון שאני עבר פחות או יותר על 60 שעות טיסה מאז הפעלת המוד ואיך נגדיר את זה....המטוס תקין מידי :-) תודה לעונים
Noy Farhi פורסם אפריל 3, 2012 דיווח פורסם אפריל 3, 2012 נראה לי המטוס שלך מתוחזק כמו שצריך בהאנגרים של אל על
Tomer Oszlak פורסם אפריל 3, 2012 דיווח פורסם אפריל 3, 2012 דקה אחרי שהגדרתי את המוד הזה והמראתי מLGKO לישראל קיבלתי בעיות בטייס האוטומטי :evilbat: נראה לי המטוס שלך מתוחזק כמו שצריך בהאנגרים של אל על התחזוקה מנסים להראות לו שה737 עדיף על ה767 המתיישן
Ido Wachtel פורסם אפריל 4, 2012 דיווח פורסם אפריל 4, 2012 דקה אחרי שהגדרתי את המוד הזה והמראתי מLGKO לישראל קיבלתי בעיות בטייס האוטומטי :evilbat: נראה לי המטוס שלך מתוחזק כמו שצריך בהאנגרים של אל על התחזוקה מנסים להראות לו שה737 עדיף על ה767 המתיישן האמת שהפסקתי לספור את כמות הפעמים שראיתי שה*EK חזרו לעמדה אחרי פושבאק לעומת ה*EA (עוד לא נתקלתי)
moshe elbaz פורסם אפריל 4, 2012 דיווח פורסם אפריל 4, 2012 דקה אחרי שהגדרתי את המוד הזה והמראתי מLGKO לישראל קיבלתי בעיות בטייס האוטומטי :evilbat: נראה לי המטוס שלך מתוחזק כמו שצריך בהאנגרים של אל על התחזוקה מנסים להראות לו שה737 עדיף על ה767 המתיישן האמת שהפסקתי לספור את כמות הפעמים שראיתי שה*EK חזרו לעמדה אחרי פושבאק לעומת ה*EA (עוד לא נתקלתי) אין דבר כזה מטוס עם תקלה. יש טיסיים שמוותרים לעצמם
E.Z פורסם אפריל 4, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2012 משה - LIKE בכל מקרה הבנתי גם מפורום PMDG שזה מתעסק עם סוג סטטיסטיקה אבל גם רק אחרי שכל רכיב עבר את טווח שעות התחזוקה שלו. אז כנראה שזה מחזיר לאופציית ה- RANDOM.
Almog Atar פורסם אפריל 4, 2012 דיווח פורסם אפריל 4, 2012 משה - LIKE בכל מקרה הבנתי גם מפורום PMDG שזה מתעסק עם סוג סטטיסטיקה אבל גם רק אחרי שכל רכיב עבר את טווח שעות התחזוקה שלו. אז כנראה שזה מחזיר לאופציית ה- RANDOM. עם הנחיתות שלך אני מתפלא איך תקלה בכן נסע לא קפצה אחרי הטיסה הראשונה (הרמת לי להנחתה...)
E.Z פורסם אפריל 7, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 7, 2012 משה - LIKE בכל מקרה הבנתי גם מפורום PMDG שזה מתעסק עם סוג סטטיסטיקה אבל גם רק אחרי שכל רכיב עבר את טווח שעות התחזוקה שלו. אז כנראה שזה מחזיר לאופציית ה- RANDOM. עם הנחיתות שלך אני מתפלא איך תקלה בכן נסע לא קפצה אחרי הטיסה הראשונה (הרמת לי להנחתה...) ילד תקשיב, אני ואתה טייסים באותה חברה ככה מטוס שאתה דופק לו את התצורה יום אחריי אני מטיס , ככה שהבית שימוש שלך זה גם הבית שימוש שלי, אתה תמשיך להציף ארוך ולא לדפוק נחיתות כדי שמנחם יחליף רק ברקסים ולא כני נסע וכולנו ניהיה בסדר, הכבאיות שבאות לקרר את הברקסים אחרי כל טיסה שלך זה כבר הרגל, התרגלתי שמסביב למטוס רטוב כאילו עבר שבר ענן בשרב של 30 מעלות.
Almog Atar פורסם אפריל 7, 2012 דיווח פורסם אפריל 7, 2012 משה - LIKE בכל מקרה הבנתי גם מפורום PMDG שזה מתעסק עם סוג סטטיסטיקה אבל גם רק אחרי שכל רכיב עבר את טווח שעות התחזוקה שלו. אז כנראה שזה מחזיר לאופציית ה- RANDOM. עם הנחיתות שלך אני מתפלא איך תקלה בכן נסע לא קפצה אחרי הטיסה הראשונה (הרמת לי להנחתה...) ילד תקשיב, אני ואתה טייסים באותה חברה ככה מטוס שאתה דופק לו את התצורה יום אחריי אני מטיס , ככה שהבית שימוש שלך זה גם הבית שימוש שלי, אתה תמשיך להציף ארוך ולא לדפוק נחיתות כדי שמנחם יחליף רק ברקסים ולא כני נסע וכולנו ניהיה בסדר, הכבאיות שבאות לקרר את הברקסים אחרי כל טיסה שלך זה כבר הרגל, התרגלתי שמסביב למטוס רטוב כאילו עבר שבר ענן בשרב של 30 מעלות. יפה התעלת על עצמך. רק בוא תספר לכולם מה קרה בפעם האחרונה שטסנו לאילת, מי נחת ועוד בלם בכיף שלו ובאיזי ומי הלך סביב
E.Z פורסם אפריל 7, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 7, 2012 האמת שאני לא זוכר אתה יודע כמה פעמים ביקרתי באילת מאז :roll: תשאל את אמיר פרידלנד :mrgreen:
amir friedland פורסם אפריל 7, 2012 דיווח פורסם אפריל 7, 2012 האמת שאני לא זוכר אתה יודע כמה פעמים ביקרתי באילת מאז :roll: תשאל את אמיר פרידלנד :mrgreen: איך אתה עוד מסוגל להזכיר את השדה אילת..