Amir Paz פורסם אפריל 8, 2012 דיווח פורסם אפריל 8, 2012 חברים יקרים! ביום שבת ה 14 לחודש, במסגרת האירוע השבועי (19:00 עד 22:00) תערך בחינה על פיקוח ת"א. זו הזדמנות מצויינת לפעילות פנים ארצית, כולם מוזמנים! פקחים, תפסו יוזמה, דרוש פקח מגדל ב"ג, ופקח בקרה מרחבית כונן (דרום,גישה או פלוטו - בהתאם לעומס אם נצטרך). מי שיכול להיות פקח כונן לבחינה, נא לשלוח לי הודעה פרטית. בהצלחה לנבחן!
Amir Paz פורסם אפריל 8, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 8, 2012 אני אהיה פרילאנסר עפ דרישה סבבה רשמתי.. אולי תטוס בזמן אמת ואם צריך נדלג אותך לפיקוח ?
amir friedland פורסם אפריל 8, 2012 דיווח פורסם אפריל 8, 2012 זה אומר שמלבד בן גוריון אין שום מגדל פעיל ?
moshe elbaz פורסם אפריל 8, 2012 דיווח פורסם אפריל 8, 2012 אני אהיה פרילאנסר עפ דרישה סבבה רשמתי.. אולי תטוס בזמן אמת ואם צריך נדלג אותך לפיקוח ? זה שיש לך כתם אדום על השם לא אומר שאתה מחליט עלי סגור העניין
Almog Atar פורסם אפריל 8, 2012 דיווח פורסם אפריל 8, 2012 אני אהיה פרילאנסר עפ דרישה סבבה רשמתי.. אולי תטוס בזמן אמת ואם צריך נדלג אותך לפיקוח ? זה שיש לך כתם אדום על השם לא אומר שאתה מחליט עלי סגור העניין :evilbat:
Amir Paz פורסם אפריל 8, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 8, 2012 אני אהיה פרילאנסר עפ דרישה סבבה רשמתי.. אולי תטוס בזמן אמת ואם צריך נדלג אותך לפיקוח ? זה שיש לך כתם אדום על השם לא אומר שאתה מחליט עלי סגור העניין זה לא רעיון שלי, זה פשוט הצוות החליט לעשות את זה כמו חוט אדום על היד נגד עין הרע ברשת VATSIM
lanisomer פורסם אפריל 8, 2012 דיווח פורסם אפריל 8, 2012 אם אני אוכל אני יעלה לכמה הקפות בהרצליה או שדה דב (כי זה מה שמותר ביינתים )