עבור לתוכן
Lior Avinoam

כדור פורח ?! לא חשבתי על זה

Recommended Posts

פורסם

ערב טוב

חשבתי הערב קצת על תעופה קלה אז"מים וכאלה.. רק בסוף הגעתי לכדור פורח ואת האמת לא יצא לי לחשוב על זה עד היום כחלק מהתעופה בעולם.

אז איך עובד כדור פורח ? גז הליום שנפלט לכדור עצמו באמצעות אש - כמה זה עולה ? לא ניראה כמו סביבות ה900 שקל לשעה כמו על ססנה, ניראה יותר זול.

מצאתי די הרבה מועדוני רחיפה וטיסה בכדור בארץ, לא הצלחתי להוציא מהם מחירים של רשיון טיסה כיום, מה שכן ידוע לי שזה אפשרי מגיל 17.

מישהו במיקרה יודע כמה עולה הרשיון ?

פורסם
ערב טוב

חשבתי הערב קצת על תעופה קלה אז"מים וכאלה.. רק בסוף הגעתי לכדור פורח ואת האמת לא יצא לי לחשוב על זה עד היום כחלק מהתעופה בעולם.

אז איך עובד כדור פורח ? גז הליום שנפלט לכדור עצמו באמצעות אש - כמה זה עולה ? לא ניראה כמו סביבות ה900 שקל לשעה כמו על ססנה, ניראה יותר זול.

מצאתי די הרבה מועדוני רחיפה וטיסה בכדור בארץ, לא הצלחתי להוציא מהם מחירים של רשיון טיסה כיום, מה שכן ידוע לי שזה אפשרי מגיל 17.

מישהו במיקרה יודע כמה עולה הרשיון ?

רק שתדע ששעת טיסה על כדור פורח עולה 1200 שקל ואין לי מושג למה.

פורסם

חח אמיר רק חבל שאין לך אפשרות לשלוט על האופקיות שלו :P אתה שולט על הגובה ומשם לפי המשבי רוחות בגבהים אתה זז לבד..

ראיתי מחירים לשעת טיסה, 700 שקל עד גיל 13 ו1200 מעל 13.. למה? אני לא יודע, זה באמת נישמע מוגזם זה אולי רק בשביל הרווח של החברה זה דיי מוזר שיש הבדלים במחירים זה לא מלון חצי פנסיון.

משה דווקא ביטוח חיים לא צריך תאמין לי זה יותר בטיחותי מססנה אתה יכול לנחות גם בים :) אלא אם כן אתה רוצה לקפוץ מ3000 רגל ;)

פורסם
חח אמיר רק חבל שאין לך אפשרות לשלוט על האופקיות שלו :P אתה שולט על הגובה ומשם לפי המשבי רוחות בגבהים אתה זז לבד..

ראיתי מחירים לשעת טיסה, 700 שקל עד גיל 13 ו1200 מעל 13.. למה? אני לא יודע, זה באמת נישמע מוגזם זה אולי רק בשביל הרווח של החברה זה דיי מוזר שיש הבדלים במחירים זה לא מלון חצי פנסיון.

משה דווקא ביטוח חיים לא צריך תאמין לי זה יותר בטיחותי מססנה אתה יכול לנחות גם בים :)אלא אם כן אתה רוצה לקפוץ מ3000 רגל ;)

אפשר?? רק תן לי מצנח...

פורסם

לא מדוייק. אני מכיר טייס שמפעיל אותם. אתה בודק רוחות בגובה ולפי זה מתכנן את התנועה שלך.

אם בגובה 1500 יש רוח דרומית 5

בגובה 3000 יש רוח מערבית 12

בגובה 5000 צפון מערבית 24

אתה עולה לגובה 5000 ישירות לנוע דרום מזרח. אם צריך לקחת יותר מזרחה, אתה מנמיך מעט בגובה לתפוס את הרכיב המערבי של הרוח.. וכן הלאה.

כך שיש שליטה מסויימת בתנועה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...