Tomer Haim פורסם אפריל 14, 2012 דיווח פורסם אפריל 14, 2012 היי, ביצעתי עדכון ראליסטיות במיוחד של סאונד לססנה 172 דגם P עבור FSX: במה מדובר: תופעת קנגרו: במצבים בהם הטייס "שכח" להציף או לא הציף מספיק / נגע עם 3 גלגלים במסלול, עוצמת הנגיעה ובתוספת כוח העילוי הרב שעדיין משפיע על כנפי המטוס, המטוס יתרומם חזרה לאויר, עד היום, כל גרסאות הסימולטור לא דימו תופעה זו, בדגם P של ססנה 172 מצאתי דרך (מוזרה אבל עובדת) לדמות את תופעת הקנגרו. צליל חריקת צמיגים: הוספתי צליל חריקת צמיגים במצבים של עצירה חזקה וגם במצב של החלקה על המסלול למשל אם ישנה רוח צולבת וננסה לנחות בלי ליישר את המטוס עם המסלול צליל רעידות שימי דמפר: לפעמים בנחיתות בהם אחרי הנגיעה הטייס הוריד בכוח את אף המטוס, נוצרות רעידות בגלגל הקידמי, הוספתי את צליל הרעידה הצלילים הם תוספת לשיפור הצלילים הקודם: צליל צפצפת הזדקרות: ביטלתי את הצפצפה הדיפולטית והוספתי צפצפה אמתית שפועלת 5-10 קשרים לפני קרות ההזדקרות ומפסיקה לפעול עם קרות ההזדקרות, מושפעת מכוח G, מהירות וזוית התקפה יחד, פועלת לפני חלק מהנגיעות במסלול. צליל מערבולות אויר שנגרמות עקב החלקה או הורדת השלב האחרון של המדפים על הדרך גם תיקנתי באג בתכונות הפניה של המטוס. סרט המחשה: להורדה: http://www.virtual-flight.com/dl/aircra ... loads.html תהנו
Tomer Haim פורסם אפריל 14, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 14, 2012 לצערי אין ב FS9 את היכולות להגיע לרמה כזו של מודל, וחוצמיזה עברו כמה שנים.
Or Bahtari פורסם אפריל 15, 2012 דיווח פורסם אפריל 15, 2012 תודה רבה !! שאלה לא קשורה לנושא: עם איזה תוכנה צלימת את הסרטון?
Ben Bezalel פורסם אפריל 23, 2012 דיווח פורסם אפריל 23, 2012 האם רק לי זה לא עובד? לא שומע שום דבר מהשינויים...
zvi rodes פורסם אפריל 23, 2012 דיווח פורסם אפריל 23, 2012 האם רק לי זה לא עובד?לא שומע שום דבר מהשינויים... אולי תומר ייתן הסבר קצר לנושא?
Ben Bezalel פורסם אפריל 24, 2012 דיווח פורסם אפריל 24, 2012 האם רק לי זה לא עובד?לא שומע שום דבר מהשינויים... אולי תומר ייתן הסבר קצר לנושא? גם לך זה לא עובד?
zvi rodes פורסם אפריל 24, 2012 דיווח פורסם אפריל 24, 2012 האם רק לי זה לא עובד?לא שומע שום דבר מהשינויים... אולי תומר ייתן הסבר קצר לנושא? גם לך זה לא עובד? לא
Tomer Haim פורסם אפריל 26, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 26, 2012 אין יותר מידי מה להסביר, פשוט בצעו התקנה רגילה לפי ההוראות שימו לב שבתקיית הסאונד הראשית של הסימולטור חייבת להיות תקיית ססנה 172 ובה 5 קבצי קול. מעבר לזה את התיקון הכלתי על כל מטוסי הססנה 172 ל FSX אצלי באתר... תראו אם במטוס אחר הרעשים עובדים (ותתחילו עם ההזדקרות)
zvi rodes פורסם אפריל 28, 2012 דיווח פורסם אפריל 28, 2012 צפצפת ההזדקרות לא משמיעה צלצול ,בהזדקרות שומעים טרטור .
Lior Avinoam פורסם אפריל 28, 2012 דיווח פורסם אפריל 28, 2012 צבי תנסה למחוק את כל מה שקשור ל172P ותתקין מחדש.. אצלי הכל עובד והכל תקין, תודה רבה !