עבור לתוכן
Ittai Arnon

טקס החלפת פיקוד מפקד חיה"א הוירטואלי VIAF

Recommended Posts

פורסם

חטיבה יקרה,

כמיטב המסורת יתקיים טקס החלפת פיקוד של מפקד חיה"א הוירטואלי VIAF.

הנכם מוזמנים לשרת ה TS בשעה 17:00 ביום שבת הקרוב.

צפויות הרבה הפתעות כמיטב המסורת !

abed17ca.jpg

בהמשך להחלפת הפיקוד צפויים גם שינויים בחיל פירוט או לא :wink: יהיה בהמשך...

פורסם

הותר לפרסום השינויים בחיל ומה צפוי לנו בטקס החלפת הפיקוד.

[*:1yr81487]עמית דורון - מחליף את אוהד שלו בתפקיד מח"א. מועלה לדרגת אלוף. =D>
    [*:1yr81487]שובל כהן - מחליף את תא"ל עידן טראוב בתפקיד רל"א. מועלה לדרגת תא"ל. =D>
    [*:1yr81487]זמר יצחק - מחליף את תא"ל רז פרינץ בתפקיד מ.ביס"ט. מועלה לדרגת תא"ל. =D>
    [*:1yr81487]ניב טסלר - מחליף את עמית דורון בתפקיד מ"ט תובלה. מועלה לדרגת סא"ל. =D>
    [*:1yr81487]שי שחר - מחליף את שובל כהן בתפקיד מ"ט קרב. מועלה לדרגת סא"ל. =D>
    [*:1yr81487]מישל בן צור - ממונה לסמ"ט א' בטייסת קרב ומד"ר בביס"ט. מועלה לדרגת רס"ן. =D>
    [*:1yr81487]יובל ברשדסקי - ממונה לסמ"ט א' בטייסת תובלה. מועלה לדרגת רס"ן. =D>
    [*:1yr81487]הראל דקר - ממונה למ.ג מסוקים וסמ"ט ב' בטייסת תובלה. מועלה לדרגת סרן. =D>

בנוסף, מטס של מטוסי קרב ביחד עם מתדלק ושלישיית מסק"רים יעברו מעל הקריה כאות כבוד. =D>

פורסם

בהחלט מרגש, רק בואו נזדרז תיק תק עם החילוף לפני שחברה שלי תבחין בהודעה הזו פתוחה. אז באמת יגמרו לי ההסברים.

וככה נראה הלו"ז שלי:

91879806.jpg

ובהחלט: מזל טוב לכל המפקדים החדשים 8)

פורסם

בהצלחה עמית ידידי! הגעתי לכניסה בפורט 3 אבל הפיירוול חסם אותי בטענה שאין לי סיווג בטחוני מהאנטי ספאם של vIAF. בוא נקווה שבכהונתך ינוטרל הפיירוול המעצבן :)

פורסם

ברכות לעמית דורון לרגל התפקיד החדש ,לאוהד שליו תודה לסיום מוצלח ומאתגר.מתי נשף חילופי פיקוד? :drinking: :drinking: :drinking:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...