4X-JAN פורסם מאי 26, 2012 דיווח פורסם מאי 26, 2012 משום מה יצא לי חישוב דלק לא נכון לטיסה שלי מטורנטו לישראל ואני אמור להגיע לישראל עם 37 אלף לברות...הרבה יותר מידי...אין לי כוח לעשות שעה הולדינג כדי להוציא את הדלק... אז לפי מה שאני זוכר יש מעל לפיול פאמפס ומתחת למצתים את שני הלחצנים ואת מתג הסיבוב. אני לוחץ על שני הכפתורים ומסובב את המתג לON מOFF. נכון? תודה מראש לעוזרים!
Elad Zeierman פורסם מאי 26, 2012 דיווח פורסם מאי 26, 2012 1. פתח את המדריך של LDS יד עמוד מפורט על השלכת הדלק 2. בכל מקרה מערכת השלכת דלק לא בהכרח יעזור לך אם המיכלים המרכזיים ריקים, המערכת מוציאה החוצה רק מהמיכלים האלה ולא מהמייכלי כנף
4X-JAN פורסם מאי 26, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 26, 2012 OK.. אבל נגמרו המיכלים האמצעיים ממזמן... אז אני חייב להיכנס להולדינג בסוף?
Elad Zeierman פורסם מאי 26, 2012 דיווח פורסם מאי 26, 2012 כן המערכת השלכת דלק זורקת רק מהמייכלים המרכזיים ככה שאם אתה עדיין מעל משקל נחיתה אתה צריך לשרוף אותו ברמת השיעמום:-)
אורח פורסם מאי 26, 2012 דיווח פורסם מאי 26, 2012 OK.. אבל נגמרו המיכלים האמצעיים ממזמן...אז אני חייב להיכנס להולדינג בסוף? קודם כל תבדוק אם המטוס מתחת למשקל הנחיתה המירבי..
David Bendavid פורסם מאי 26, 2012 דיווח פורסם מאי 26, 2012 אתה יכול גם להאיץ את המהירות למקסימאלית שאתה יכול וככה "לבזבז" יותר דלק
4X-JAN פורסם מאי 26, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 26, 2012 OK.. אבל נגמרו המיכלים האמצעיים ממזמן...אז אני חייב להיכנס להולדינג בסוף? קודם כל תבדוק אם המטוס מתחת למשקל הנחיתה המירבי.. כבר עברנו את הMLW. (320,000 בכל מקרה אני מעדיף שלא לנחות כבד מידי..אתה יכול להסכים איתי ש40 אלף לברות רזרבה זה יותר מידי.. אתה יכול גם להאיץ את המהירות למקסימאלית שאתה יכול וככה "לבזבז" יותר דלק כבר עושה את זה שעה בערך...נראה אם יעבוד...
Elad Zeierman פורסם מאי 26, 2012 דיווח פורסם מאי 26, 2012 40 רזרבה זה אולי יותר מידי אבל מספיק שאתה פאונד 1 מיתחת למשקל הנחיתה וזה בסדר..
אורח פורסם מאי 26, 2012 דיווח פורסם מאי 26, 2012 כמו שאלעד אמר, גם אם נראה לך שאתה כבד, אבל אתה מתחת למשקל נחיתה המרבי אין לך מה לדאוג.
4X-JAN פורסם מאי 26, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 26, 2012 סבבה! תודה על העזרה! נחיתה בעוד שעה ורבע! 10.5 שעות טיסה... חוזרים הביתה בדיוק בזמן לארוחת חג..
Almog Atar פורסם מאי 26, 2012 דיווח פורסם מאי 26, 2012 כן המערכת השלכת דלק זורקת רק מהמייכלים המרכזיים ככה שאם אתה עדיין מעל משקל נחיתה אתה צריך לשרוף אותו ברמת השיעמום:-) הJETTISON באמת זורק מהמרכזיים, רק שכחת לציין את העובדה שיש נזילת דלק טבעית מכל המיכלים של הגרוטאה :mrgreen:
Elad Zeierman פורסם מאי 26, 2012 דיווח פורסם מאי 26, 2012 כן המערכת השלכת דלק זורקת רק מהמייכלים המרכזיים ככה שאם אתה עדיין מעל משקל נחיתה אתה צריך לשרוף אותו ברמת השיעמום:-) הJETTISON באמת זורק מהמרכזיים, רק שכחת לציין את העובדה שיש נזילת דלק טבעית מכל המיכלים של הגרוטאה :mrgreen: דיי מעניין בהיתחשב בזה שהנזילת דלת האחרונה הייתה על NG בפרנקפורט....
Almog Atar פורסם מאי 26, 2012 דיווח פורסם מאי 26, 2012 כן המערכת השלכת דלק זורקת רק מהמייכלים המרכזיים ככה שאם אתה עדיין מעל משקל נחיתה אתה צריך לשרוף אותו ברמת השיעמום:-) הJETTISON באמת זורק מהמרכזיים, רק שכחת לציין את העובדה שיש נזילת דלק טבעית מכל המיכלים של הגרוטאה :mrgreen: דיי מעניין בהיתחשב בזה שהנזילת דלת האחרונה הייתה על NG בפרנקפורט.... אף אחד לא מושלם... :drinking:
Asaf Brietbard פורסם מאי 27, 2012 דיווח פורסם מאי 27, 2012 רד לגובה 500 מעפ"ש מדפים מלא, ספויילרים ומנוע... תגיע על אדים ...
Etai Charit פורסם מאי 29, 2012 דיווח פורסם מאי 29, 2012 כשמפעילים ג'טיסון מ-767, יש שם ממש בנאדם שעומד וזורק מהמטוס את המאגרי פחם למטה? או שזה מספיק מתקדם ופשוט נפתחת דלת קטנה של איפה שכל הפחמים לפני שהם נכנסים לדוד..?
Almog Atar פורסם מאי 30, 2012 דיווח פורסם מאי 30, 2012 כשמפעילים ג'טיסון מ-767, יש שם ממש בנאדם שעומד וזורק מהמטוס את המאגרי פחם למטה? או שזה מספיק מתקדם ופשוט נפתחת דלת קטנה של איפה שכל הפחמים לפני שהם נכנסים לדוד..? לתגובה שלך חיכיתי ! אפילו mr. Old school זיירמן התקדם, נטש את הפחם ואת הנייווט לפי כוכבים (כי אף מערכת ניווט ב76 לא עובדת) והתקדם לng
Elad Zeierman פורסם מאי 30, 2012 דיווח פורסם מאי 30, 2012 הבעיה ש NG זה מעבר ל OLD SCHOOL, מטוס משנות ה - 60 שעבר הרבה מתיחות פנים, אני מתפלא שלא צריך להניע אותו על ידי סיבוב הטורבינה עם האצבע.
Tomer Oszlak פורסם מאי 30, 2012 דיווח פורסם מאי 30, 2012 הבעיה ש NG זה מעבר ל OLD SCHOOL, מטוס משנות ה - 60 שעבר הרבה מתיחות פנים, אני מתפלא שלא צריך להניע אותו על ידי סיבוב הטורבינה עם האצבע. אה וואלה? הייתי בטוח שהאיש של הAES עושה את זה כשהוא הולך בפושבאק יחד עם המטוס, מוזר :shock:
Etai Charit פורסם מאי 30, 2012 דיווח פורסם מאי 30, 2012 הבעיה ש NG זה מעבר ל OLD SCHOOL, מטוס משנות ה - 60 שעבר הרבה מתיחות פנים, אני מתפלא שלא צריך להניע אותו על ידי סיבוב הטורבינה עם האצבע. תגיד זיירמן, ב-767 תפילת הדרך+שמע ישראל בשלוש הדתות המותנאיסטיות המרכזיות מופיע בצ'קליסט?
Elad Zeierman פורסם מאי 31, 2012 דיווח פורסם מאי 31, 2012 הבעיה ש NG זה מעבר ל OLD SCHOOL, מטוס משנות ה - 60 שעבר הרבה מתיחות פנים, אני מתפלא שלא צריך להניע אותו על ידי סיבוב הטורבינה עם האצבע. תגיד זיירמן, ב-767 תפילת הדרך+שמע ישראל בשלוש הדתות המותנאיסטיות המרכזיות מופיע בצ'קליסט? שאני יזכיר לך את הפרק של תעופה בחקירה שבו 737 פתאום הופך את כיוון ההגה זנב בגלל קיפאון וצולל לקרקע?