Yogev Abergel פורסם מאי 28, 2012 דיווח פורסם מאי 28, 2012 אהלן חבר'ה, בתור אחד שלא טס טיסות ארוכות במיוחד (גג רודוס-ת"א). אני רואה שהרבה מכם מבצעים טיסות ליעדים במערב אירופה, ארה"ב וקנדה. מה אתם עושים במהלך 9 שעות? הולכים לישון? יושבים מול המחשב? כנ"ל גם טיסה של 5 שעות למערב אירופה, מה אתם עושים משך הזמן הזה? בתקווה שאני קצת אשכיל ואלמד מהדיון הזה כדי להתחיל להתרחק קצת...
amir friedland פורסם מאי 28, 2012 דיווח פורסם מאי 28, 2012 היי,, בטיסה לארהב ולמזרח הרחוק אני לדוגמא אשתדל לעשות זאת בטיסות לילה שהיציאה בערב כך שאוכל להספיק לעשות S/C ולראות שהכל בסדר וגם ללכת לישון(מתנתק מואטסים כמובן) ולחזור אחרי כמה שעות. אבל כל אחד טס איך שבא לו וכמה שבא לו , לכל אחד יש את הזמן הפנוי שלו..
Ran Ben Shmuel פורסם מאי 28, 2012 דיווח פורסם מאי 28, 2012 אני טס טיסות של גג שעתיים אם אני טס לבד (בסימולטור, במציאות גם טס טיסות ארוכות יותר). אם אני טס עם עוד מישהו ביחד (אני מדבר פיסית באותו מקום ומטוס ולא וירטואלית ברשת), אז אני גם עושה טיסות ארוכות יותר ואז יש לך עם מי להעביר את הזמן..
Yogev Abergel פורסם מאי 28, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2012 אמיר, כשאתה מתנתק מהרשת, לקראת נחיתה\כשאתה מתעורר, אתה מתחבר חזרה?
amir friedland פורסם מאי 28, 2012 דיווח פורסם מאי 28, 2012 אמיר, כשאתה מתנתק מהרשת, לקראת נחיתה\כשאתה מתעורר, אתה מתחבר חזרה? כן, אבל , אני נוהג להתעורר ל 5 דקות לוודא שהכל בסדר (משאבות דלק , גובה וצריכת דלק, מצב מטוס...) וחוזר לישון. תחושב על זה ככה : טיסה של 11.30 שעות לטורנטו . ממריא. ב 21.00 -01.00 ער מחובר כרגיל , אחרי S/C ראשון הבא נגיד יהיה עוד 3.30 שעות אני הולך לישון. (אם לפי הצריכה הדלק במשאבות מרכז יגמר אני אקום לסגור אותן..) קם ב 04.30 עושה את ה S/C וחוזר לישון. קם ב07.00 ומתחיל החנות לנחיתה. (בהתנהלות הזו אתה חייב להיות מנותק מואטסים + לוקח סיכון שאתה לא כל הזמן על המטוס.) זה מבחינתי בטיסת לילה, לרוב היא גם תהיה בחופשים.
Avichai Koor פורסם מאי 28, 2012 דיווח פורסם מאי 28, 2012 בתור אחד שחרש את לונדון,אם זה חמש שעות זה בסדר,אתה לומד המון על המטוס שלך תוך כדי או משהו. אם זה ארה"ב,בדרך כלל זה יהיה טיסת לילה או במשך היום שיש לך דברים לעשות,ללמוד למשל. אין גבול לכמות הדברים שאתה יכול לעשות תוך כדי הסימולטור.
Yogev Abergel פורסם מאי 28, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2012 אני אנסה בקרוב טיסות רחוקות יותר, כי בינתיים אני טס בעיקר מקפריסין, עמאן, או טיסות פנימיות בארץ... (מה גם שאני מאוהב ב-ATR72 הזה!!)
SpeedBird פורסם מאי 28, 2012 דיווח פורסם מאי 28, 2012 טיסות ארוכות מהבוקר עד הערב נגיד טיסה מת"א לניו יורק תקום באיזה 7 תמריא ב8 תנחת ב8 בערב.. טיסה ללוס אנג'לס תקום ב6 תמריא ב7 תנחת ב11 בלילה.. במשך היום תעשה כל מה שאתה עושה בימים רגילים כשאין טיסה רק אל תשכח לבדוק מדי פעם.. טיסות לילה לא ממליץ זה סתם קרינה של המחשב, מפריע לישון, חשמל..
Yogev Abergel פורסם מאי 28, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2012 טיסות ארוכות מהבוקר עד הערב נגיד טיסה מת"א לניו יורק תקום באיזה 7 תמריא ב8 תנחת ב8 בערב.. טיסה ללוס אנג'לס תקום ב6 תמריא ב7 תנחת ב11 בלילה.. במשך היום תעשה כל מה שאתה עושה בימים רגילים כשאין טיסה רק אל תשכח לבדוק מדי פעם.. טיסות לילה לא ממליץ זה סתם קרינה של המחשב, מפריע לישון, חשמל.. זה בעייתי, אני עובד... :?
Noy Farhi פורסם מאי 28, 2012 דיווח פורסם מאי 28, 2012 אצלי זה אחרת אני טס טיסות של שעה וגם של שלוש שעות הכל תלוי בכמה זמן שיש לי. מה אני עושה בשיוט? - לומד לתאוריה של הקורס טייס השיטה הכי טובה ללמוד גם ככה אין מה לעשות אז לפחות לומדים.
Tal Malca פורסם מאי 28, 2012 דיווח פורסם מאי 28, 2012 אחרי הרבה טיסות ארוכות וגם קצרות שעשיתי,הגעתי למסקנה שטיסות גג של שעתיים הן הכי כיפיות (רודוס,אתונה,אילת,בוקרשט למרות שזה שעתיים וחצי אבל עדיין) היעדים הקצרים האלה שלא עולים על 3 שעות הם הכי כיפיים. אם כבר מדברים על זמני טיסה,לי אישית הכי כיף לראות במציאות מטוס נוחת בסביבות השעה 12 בבוקר/צהריים. וככה גם בסימ',ריכזתי לעצמי יעדים קצרים שנוחתים בארץ בסביבות 12(שגעון שלי ) אגב מי אומר שבתקופת בגרויות אין זמן לטוס? אני בשיוט לומד לבגרות הקרובה להיסטוריה
SpeedBird פורסם מאי 28, 2012 דיווח פורסם מאי 28, 2012 טיסות ארוכות מהבוקר עד הערב נגיד טיסה מת"א לניו יורק תקום באיזה 7 תמריא ב8 תנחת ב8 בערב.. טיסה ללוס אנג'לס תקום ב6 תמריא ב7 תנחת ב11 בלילה.. במשך היום תעשה כל מה שאתה עושה בימים רגילים כשאין טיסה רק אל תשכח לבדוק מדי פעם.. טיסות לילה לא ממליץ זה סתם קרינה של המחשב, מפריע לישון, חשמל.. זה בעייתי, אני עובד... :? חחחח טיסות ארוכות עושים פעם ב.. וגם ימי חופש יש לך פעם ב.. אז מסתדר.. תעשה את הטיסה כשיש לך יום חופשי אתה לא עובד יום יום כל החיים שלך
Yogev Abergel פורסם מאי 28, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2012 כן אני אשתדל באיזה יום חופש לנסות.. אני גם מעדיף כרגע את הטיסות הקצרות, שהכל בא יותר מהר...
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 28, 2012 דיווח פורסם מאי 28, 2012 זה מזכיר לי טיסה בת 16 שעות בערך שעשיתי ביחד עם חבר (כל אחד אצלו בבית) לפני כמה שנים בחופש הגדול, עם 747 של PMDG (כמובן ) מפרינסס ג'וליאנה בקריבים לקאי טאק שבסין, הטיסה עברה מעל הקוטב הצפוני. תידלקנו על המסלול ממש לפני ההמראה, 100% דלק בכל המיכלים ו-0 נוסעים. חבל שלא תעדנו את כל הפרטים, אבל אני זוכר שהמראנו מאוחר בלילה, בגובה שיוט הלכנו לישון לאיזה 8 שעות, כשקמנו בבוקר כל מה שהיה מסביב למטוסים שלנו היה לבן, אני חייב לציין שהסימולטור לא בנוי למה שהולך בקוטב הצפוני , היתה איזו שעה שהמטוס טס ממש באלכסון (ולא בגלל הרוחות) כשעברנו בקטע הכי צפוני בטיסה כמעט, וה-FMC הודיעה על IRS NAV ONLY (ח"ח ל-PMDG בעיניין הזה!). בהמשך הטיסה קישקשנו ב-TEAMSPEAK, ראינו סרט, הלכנו לאכול וכל הדברים היומיומיים שעושים בדרך כלל. כשהגענו לאסיה זה ניהיה מעניין, ידענו עוד בתכנון הטיסה שיש סיכוי טוב שהדלק לא יספיק ובגלל זה הכנו אופציות לנחיתה בנמלים שנמצאים בדרך, אלה היו כמה שעות טובות של מתח, בדקנו רוחות וצפינו בהודעות החוזרות ונשנות של ה-FMC שאומר שהדלק לא יספיק. ואחרי שהסימולטור קרס אצל כל אחד מאיתנו, נחתנו בקאי טאק עם 5 טון דלק מה שהציל לנו את הטיסה מהקריסה הוא קובץ שנקרא AUTOSAVE.DLL שיוצר שמירה כל 10 דקות, אני חושב שאפשר למצוא אותו ב-AVSIM.
Aaron Dagan פורסם מאי 30, 2012 דיווח פורסם מאי 30, 2012 יפה מאד מר מרקוביץ, נאה דרשת. הסיפור שלך מזכיר לי את טיסת הבכורה שלי TLV-LAX-TLV לפני כמה שנים, הלו"ש ולבד!!! 15 שעות מערבה ו-13.5 שעות מזרחה. 777 של PSS כל הדרך כמו כלום, בנתיב הכי צפוני ובמז"א אמיתי של AV6.5, עם פיקוח חלקי מעל אירופה וכמובן קנדה וארה"ב. חלוקת הזמן מערבה היתה: המראה לפי הלו"ז המקורי בחצות וסגירת ואטסים אחרי שעה וחצי מעל טורקיה. 6 שעות שינה, בוקר - בד"ח מטוס ,מעבר מעל דנמרק ושבדיה (עם פיקוח), ניתוק ואטסים לכיוון גרינלנד וצפון מזרח קנדה. ביצוע משימות שונות בבית ובחוץ במהלך היום. אחרי 4 שעות של מעבר מעבר מרכז קנדה לכיוןן דרום מערב, חיבור לואטסים מעל KSLC וירידה של כ-4 שעות דרך KLAS לכיוון KLAX עם פיקוח מלא על מערב ארה"ב. נחיתה ב-KLAX עם אור ראשון (שעון מקומי) וכ-3.5 טון דלק על 25R..... הטיסה חזרה (כעבור כשבוע) היתה בסדר הפוך אבל כמעט עפ"י אותה חלוקת שעות, למעט הקטע האחרון מעל אירופה (איזור גרמניה) שהיה עם פיקוח כמעט עד יוון ולאחר מכן כמובן נתב"ג. הערה לסדר: לא הייתי מבצע את הנ"ל ללא גיבוי של ה-DLL שהזכרת ושהוא בשימוש אצלי כבר כמה שנים טובות. מומלץ מאד !!!
Yogev Abergel פורסם מאי 30, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2012 סיפורים מרתקים! יפה שיש היענות לדיון! אני כרגע לא מתכוון לטוס ליעדים כמו ארה"ב או המזרח, מפאת חוסר הניסיון שיש לי על כבדים למיניהם 777,747... לכן היעדים הקרובים שלי יהיו כאלה שניתן להגיע אליהם עם 737 של iFly שברשותי...