yossilevy פורסם יוני 10, 2012 דיווח פורסם יוני 10, 2012 שלום לכולם זה מספר שנים שלא הייתי פעיל בפורום אבל עכשיו חזרתי. למי שלא מכיר אותי אני טייס מסחרי מעל 13 שנה . טס בחברת סקאי כטייס מסחרי מעל 5 שנים. הרבה מחברי החטיבה טסו איתי בכל מיני טיסות ובמהלך אירועים שארגנתי בעבר לחברי החטיבה בשדה תעופה הרצליה. מצרף לכם כתבה שעשו עלי קצת לפני פסח שפורסם גם בעיתון חרדי בבני ברק וגם באינטרנט. אז תהנו מהכתבה http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%9B%D ... D7%93.html
Avichai Koor פורסם יוני 10, 2012 דיווח פורסם יוני 10, 2012 יוסי!לונג טיים נו סי שמח לראות שחזרת אלינו,סחטיין על הכתה!
mickey lip פורסם יוני 10, 2012 דיווח פורסם יוני 10, 2012 רק לי זה מריח כמו פרסומת ? צר לי אני קטן אמונה .
Moshe Mizrahi פורסם יוני 10, 2012 דיווח פורסם יוני 10, 2012 יפה מאד יוסי, כל הכבוד על הכתבה ובהצלחה עם החניכים
Moshe Bensal פורסם יוני 10, 2012 דיווח פורסם יוני 10, 2012 אווואווו שלום יוסי, שמח לשמוע ממך שוב. כל הכבוד על הכתבה ויפה מאד. מתי אתה מארגן לנו כמו פעם, טיסות לחברה? במחירים סבירים כמובן, חחחחח.
Zeev Bucki פורסם יוני 10, 2012 דיווח פורסם יוני 10, 2012 אהלן יוסי מה שלומך! אני זוכר אותך עוד מזמן שהטסת אותי ואחרים בהרצליה בססנה עוד שהייתי בVFS.ברוך שובך ונשמח לראותך טס ברשת כמו פעם. אבל מה אתה משוויץ שכתבו עלייך בעיתון חרדי...אם היו כותבים עלייך בפליבויי אז אפשר להשוויץ... :drinking: בוקי זאב:4X-MJB
Baruch Spiegel פורסם יוני 10, 2012 דיווח פורסם יוני 10, 2012 "אמר רבי יהושע בן לוי: הרואה את חבירו לאחר שלשים יום אומר: ברוך שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה, לאחר שנים עשר חדש - אומר ברוך מחיה המתים...." גמרא, מסכת ברכות דף נח עמוד ב'. ברוך מחיה המתים יוסי. טוב לראות ולקרוא.
Amir Paz פורסם יוני 10, 2012 דיווח פורסם יוני 10, 2012 יוסי ברוך השב! טוב לראות אותך כותב בפורום מתי רואים אותך מפקח???
Lior Avinoam פורסם יוני 10, 2012 דיווח פורסם יוני 10, 2012 welcome back ברוכי בדיוק למדתי את זה השנה ;-)
yossilevy פורסם יוני 11, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 11, 2012 "אמר רבי יהושע בן לוי: הרואה את חבירו לאחר שלשים יום אומר: ברוך שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה, לאחר שנים עשר חדש - אומר ברוך מחיה המתים...."גמרא, מסכת ברכות דף נח עמוד ב'. ברוך מחיה המתים יוסי. טוב לראות ולקרוא. רק כיום זה לא ניפסק להלכה במקרה אתמול דיברנו על זה.
yossilevy פורסם יוני 11, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 11, 2012 אווואווו שלום יוסי, שמח לשמוע ממך שוב.כל הכבוד על הכתבה ויפה מאד. מתי אתה מארגן לנו כמו פעם, טיסות לחברה? במחירים סבירים כמובן, חחחחח. שלום משה מה שלומך? אשמח לארגן לחברה טיסות דברו איתי. המחירים שלי הם מחירי עלות לחברי החטיבה ללא מטרת רווח..
Moshe Bensal פורסם יוני 11, 2012 דיווח פורסם יוני 11, 2012 אווואווו שלום יוסי, שמח לשמוע ממך שוב.כל הכבוד על הכתבה ויפה מאד. מתי אתה מארגן לנו כמו פעם, טיסות לחברה? במחירים סבירים כמובן, חחחחח. שלום משה מה שלומך? אשמח לארגן לחברה טיסות דברו איתי. המחירים שלי הם מחירי עלות לחברי החטיבה ללא מטרת רווח.. תודה תודה, שלומי מצויין. אני חושב שניתן לארגן משהו בסביבות אוגוסט כאשר רוב החברה הצעירים בחופשה (ואני בינהם כמובן). אני מקווה שמנהלי האירועים ירימו את הכפפה ויארגנו לנו משהו נחמד כמו פעם.
Moshe Bensal פורסם יוני 11, 2012 דיווח פורסם יוני 11, 2012 איזה קטע, הייתי בטוח שיש בעיה עם השליחה וכנראה לחצתי פעמיים. מנהלים, ניתן למחוק את אחת התגובות הכפולות, תודה.
Ran Ben Shmuel פורסם יוני 11, 2012 דיווח פורסם יוני 11, 2012 יוסי, אני מניח שכאשר אתה כותב "מחירי עלות לחברי חטיבה", אתה מחשיב את עצמך כחבר חטיבה ולכן בעצם אומר שאתה משתתף עם החברים בעלות ומחיר הטיסה יהיה מחיר המטוס חלקי ארבע? כי אם לא, אז בבקשה אל תקרא לזה מחיר עלות לחברי חטיבה. (אם כן אז סליחה) מסכים עם מיקי.