אורח פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 בוקר טוב, אתמול בערב דויד העלה את הגירסה החדשה של אילת ל AVSIM ול Flightsim. http://library.avsim.net/download.php?DLID=53733. והתיקון לבעית המסלול: http://library.avsim.net/download.php?DLID=53777 תודה לדויד על העבודה הקשה ומהסורה ביצירת הסינרי המדהים הזה. אם אתם נתקלים בכל בעיה כל שהיא, אתם מוזמנים לפנות לדויד ואלי. הערות לגבי ההתקנה: קראו את הוראות ההתקנה טוב טוב ... בסינרי הזה שונה גובה השדה כדי להתאימו לגובה הפוטוריל ולכן יש לו קובץ AFCAD מיוחד שאותו צריך להעתיק לתוך ספריה מיוחדת. כמוכן לסינרי הזה ישנן 3 גירסאות שמותאמות לסוג המחשב (עגלות, ממוצע ואורן גבע :wink: )). מה אתם עדיין קוראים את זה .... יאלה להוריד ואני ממתין לכם במגדל. תהנו.
GILG פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 וואוו :shock: זה פשוט מדהים,כל הכבוד =D> :shocked!: יאללה היום בערב כווווולם לאילת! להפציץ את רן בטיסות ולראות את יצירת המופת הזאת!! :wink:
אורח פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 אילת יפתח כניראה מהשעה 21:30 והלאה ... שימו לב שגובה המסלול עכשיו הוא 16.4ft ולא 42ft נחיתות בטוחות ותהנו :wink:
אורח פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 אני אישית לא בדקתי על 2002, הבנתי מדויד שהוא מתאים. יכול להיות שאולי ה AFCAD לא יתאים... תנסה ותעדכן אותנו.
talkaplan פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 תגידו אני צריך למחוק את אילת הקודם ואז לשים את זה?
אורח פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 רן 56 כתב: אם אתם נתקלים בכל בעיה כל שהיא, אתם מוזמנים לפנות לדויד ואלי.הערות לגבי ההתקנה: קראו את הוראות ההתקנה טוב טוב ... מה לא ברור ???
Shadi Abo Ahmad פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 תודה רבה וכל הכבוד דוד. עשית עבודה טובה =D>
hagay פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 תודה תודה, זה ממש מדהים, במיוחד אהבתי את החולות מסביב לעיר. :olympic: אצלי קצוות המסלול ובדיוק מתחת למטוס כשהוא על המסלול נוצר ריצוד, האם אני צריך להתקין את הגירסה הבינונית ולא החזקה, ואם כן מה חסר בבינונית? יש לציין שהפרמים שלי בכלל לא נופלים.
Itai Ganor פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 מדהים!!! דוד כל הכבוד לך ממש מדהים! יאללה להפציץ את רן בטיסות היום.!1
GILG פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 זאת הבעייה של הריצוד לקראת הנגיעה בעייה נוספת שלא יודע אם רק אני ניתקלתי בה ואין לי מושג אם זאת בעייה בכלל הטרסה הזאת ליד השדה
אורח פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 טוב לגבי הריצוד דויד או אני נעלה תיקון, זה בעיה עם השוליים של המסלול. לגבי הטרסה זו בעיה שיש עם SRTM, לצערנו חייבים לבטל אותו כדי שקלאב הוטל לא יראה כמו מלון הנסיכה :roll:
Nevo Dar-Perl פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 גם אצלי יש את הבעיה הזאת של המסלול... אבל לא רק בשוליים של המסלול, אלא כל המסלול... פשוט כולו הופך לאפור וזה נראה ממש רע. גם בדקתי את העניין של המטוסים שלא יהיו בשמיים... שמתי את הדבר הזה של הסינרי ב SCENERY\ASIA\SCENERY כמו שהיה כתוב בREADME, ואני עדיין רואה מטוסים באוויר...
hagay פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 אצלי יש כמו בתמונה הראשנוה רק הריצוד (לבן אפור) קיים אצלי ממש ליד המטוס ולא בהמשך. גיל, תסתכל כאן זה אולי יעזור לך http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=4002
Itai Ganor פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 גם לי יש בעיה עם הריצוד אבל אם אני למשל מזווית אחרת מגובה ז המסתדר מזוות קוקפיט זה מרוצד :?
Yoav פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 הסינרי הזה של אילת ממש מדהים!!! ולגבי הריצוד, תתקנו בבקשה את הבעיה ותעלו עידכון. תודה. עוד דבר...מחר אני עוזב אותכם כי יש לי יומיים של טיול ברמות מנשה אז ביי! :wink:
רפאל פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 ישר כוח דויד! על סינרי מדהים כמו אילת,תמשיך לפתח ולבנות לנו סינרים נוספים אני עדיין לא מעכל ....
Nevo Dar-Perl פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 כל כך הרבה התנפלו עם הבעיות ישר על ההתחלה... גם אני מביניהם. אז עכשיו אני רוצה להגיד: תודה רבה רבה דויד ! על הסינרי המדהים ביותר שראיתי. כל הסביבה שמה... לא רק העיר והמבנים. הקרקע מסביב של המדבר, פשוט נראה אמיתי כמו תמונה ! (טוב זה- PHOTOREAL) בכל מקרה פשוט מדהים מדהים... אגב אם כבר אז ברצוני להוסיף ואולי אצל אחרים זה ככה, שאני רואה מטוסים אחרים באילת מסביבי באוויר. יעני חונים באמצע האוויר באילת בשדה. אין לי שום תנועה כלשהי... רק המטוסים הדיפולט של המשחק.
אורח פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 Nevo כתב: כל כך הרבה התנפלו עם הבעיות ישר על ההתחלה...גם אני מביניהם. אז עכשיו אני רוצה להגיד: תודה רבה רבה דויד ! על הסינרי המדהים ביותר שראיתי. כל הסביבה שמה... לא רק העיר והמבנים. הקרקע מסביב של המדבר, פשוט נראה אמיתי כמו תמונה ! (טוב זה- PHOTOREAL) בכל מקרה פשוט מדהים מדהים... אגב אם כבר אז ברצוני להוסיף ואולי אצל אחרים זה ככה, שאני רואה מטוסים אחרים באילת מסביבי באוויר. יעני חונים באמצע האוויר באילת בשדה. אין לי שום תנועה כלשהי... רק המטוסים הדיפולט של המשחק. יש את הקובץ AP957210.bgl (מקווה שלא טעיתי במספר, זה מהזכרון) שאותו צריך להכניס לספרית ה scenery\world\asia. יש לשמור את המקורי לפני כן. לאחר מכן להכניס את ה AF2 לספריה של אילת או ל Addon Scenery\Scenery זה אמור לפתור את הבעיה.
Itai Ganor פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 ה-AP957210.bgl זה שמתאם את הקרקע לגובה נורמלי. ויש קובץ afcad באחד מהתיקיות שם שזה של החניות באילת.
Nevo Dar-Perl פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 רן ואיתי, עשיתי ועשיתי עוד פעמיים את מה שהסברתם לי כאן + את מה שהיה רשום בREADME של העניין עם המטוסים באוויר... ואני עדיין רואה מטוסים באמצע האוויר מעל השדה באילת. למישהו כאן זה קרה גם ? למישהו יש את אותה הבעיה ? שוב אני מזכיר שאני משתמש במטוסי הדיפולט של הFS. ולא באיזה תוסף אחר.